樓主: qq118145138
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《Raycity Online》更新延期

關閉 [複製鏈接]
w0w...咁快去到第9頁,,,看反應好熱烈
tszlai01 發表於 4-5-2010 22:25

都係一件好事 (苦笑~@@)
回復 支持 反對

都係一件好事 (苦笑~@@)
真白羊 發表於 4-5-2010 22:29

何以見得-.-?..雖然大家都將對rco既睇法講哂出黎..但系全部都系負面的
回復 支持 反對

時間好好,我地訓左就開,GOOD
回復 支持 反對

I advice GAMEONE update the game and fix the bug first.
You cant solve the question by switch on double exp anytime,
but update the game on time, and fix the bug is your duty.
回復 支持 反對

其實玩唔玩就自己決定 ,白羊係一個非常有品既人 ,唔係佢偏幫官方 ,我只睇得出佢好鐘意rco  , 佢都想rco 多d人玩 ,其實有飛天盾地又點 ,唔係話有虎有鷹就會好玩d, 唔通嬴唔到虎就無錢洗咩 ,
回復 支持 反對

有都好~~真就係好...
回復 支持 反對

I advice GAMEONE update the game and fix the bug first.
You cant solve the question by switch on dou ...
king56k 發表於 4-5-2010 22:36

i agree with you!
if there is still bugs, the game will not be good!
although there is double exp is a good thing but gameone should fix bugs first!
回復 支持 反對

我唔做_隻gm^o^

我實搵炸彈炸左間gameone

請咁多人返黎做咩^o^?

等放飯呀~?

毫無反應咁 更新話遲就遲..完全無心理會..

一隻game仲可以俾個公司放棄哂..

見唔少 但懶到咁既一班員工  係咪要諗下自己點解咁懶既

gameone  d人..看來都不是聰明的了..
回復 支持 反對

其實玩唔玩就自己決定 ,白羊係一個非常有品既人 ,唔係佢偏幫官方 ,我只睇得出佢好鐘意rco  , 佢都想rco 多d ...
車神神神地 發表於 4-5-2010 22:50

佢偏唔偏幫官方大家有眼睇...
無狼無鷹失去暴走意義...
你唔重視老虎/狼/鷹唔等於其他人都係
請勿以偏概全~ thx
回復 支持 反對

佢偏唔偏幫官方大家有眼睇...
無狼無鷹失去暴走意義...
你唔重視老虎/狼/鷹唔等於其他人都係
請勿以偏概全 ...
yikhei1 發表於 4-5-2010 23:16

的確有眼睇^^"  好無料咁處
理左我地既問題
回復 支持 反對