樂古Nakuz

標題: 白粉太子!!借左我警燈!!又唔還!! [打印本頁]

作者: kjhlmnh    時間: 7-3-2010 13:36
標題: 白粉太子!!借左我警燈!!又唔還!!

白粉太子!!借左我警燈!!又唔還!!

作者: 真白羊    時間: 7-3-2010 20:56
改好了~
作者: kiufung101    時間: 7-3-2010 21:00
講真...
點解我地e個online咁多人俾人昆?
唔係因為太多昆__,
係因為我地個防昆意識太低
作者: famayau    時間: 7-3-2010 21:15
我都比個師頂月影既人昆左
作者: lung9755    時間: 7-3-2010 21:45
講真...
點解我地e個online咁多人俾人昆?
唔係因為太多昆__,
係因為我地個防昆意識太低 ...
kiufung101 發表於 7-3-2010 21:00

d新手笨7
作者: yikhei1    時間: 7-3-2010 22:19
又會有人咁傻仔連呢d咁貴既物品都借比人~
作者: mRx謙少    時間: 7-3-2010 22:30
其實聰明少少都吾會俾人昆啦;
多d睇昆9名單
再吾系周圍問下人..
作者: 花島楓月    時間: 7-3-2010 22:31
yikhei1 發表於 7-3-2010 22:19

艾食連狼套同2.5都肯借比我xd(cit年代了)
又唔系熟,你肯定人地有誠信咩= =
作者: 恰吉東爺    時間: 7-3-2010 22:35
其實聰明少少都吾會俾人昆啦;
多d睇昆9名單
再吾系周圍問下人..
mRx謙少 發表於 7-3-2010 22:30

你個簽名咁似當年fxxxboy個個.___.
作者: kjhlmnh    時間: 7-3-2010 22:50
唉...唔好題啦...d廢人先會用到昆e樣野姐!!唔好根根計教啦!!人地廢柴冇計ge!!
作者: 真白羊    時間: 7-3-2010 23:15
小心言論不要過激
作者: BaDBoY葵    時間: 7-3-2010 23:28
佢係樂古有出現過,
ID同GAME ID一樣,係呢個版我見過佢.
作者: 真白羊    時間: 7-3-2010 23:43
唔知當事人點解釋?
作者: 醒覺    時間: 8-3-2010 02:50
唔知當事人點解釋?
真白羊 發表於 7-3-2010 23:43

我睇當時人應該潛水了
作者: saichak1408    時間: 8-3-2010 09:57
online game由第一隻天堂到宜家都好似超過十年= =

點解仲咁多人比人昆 肯定係細個個陣無聽周星馳講個句金句

不過點講我就唔太記得 haha
作者: 極之拓海    時間: 8-3-2010 12:56
講真昆人果個一定係衰啦....
但係樓主都有錯...因為你可以叫佢搵野押...一係搵人擔保等
防昆意識真係太低了-.-
作者: stupid0879    時間: 8-3-2010 15:57
艾食連狼套同2.5都肯借比我xd(cit年代了)
又唔系熟,你肯定人地有誠信咩= =
花島楓月 發表於 7-3-2010 22:31

我未有鷹套果時babi都比我打劫佢套鷹比我放屁啦a_a
作者: ■小nI_*    時間: 8-3-2010 16:24
白粉太子v_v 原來係昆狗 ? 昆狗名單邊鼠有得睇

之前仲想同我收飛馬 講埋一堆唔用腦既野

佢話用70蚊同我收飛馬 ... 我話無問題 叫佢入數比我

之後佢話咁樣好唔安全... 叫我比佢先 仲話咩佢有好多人保證佢~

(( 我心諗有銀行戶口為左你幾廿蚊 走你數 咩= ="""))

之後係咁話咩我又無車隊 又無人保證 係咁叫我比佢先~~

((佢Online啦~~~Online仔~)
作者: hiruma蛭魔    時間: 8-3-2010 17:49
yikhei1 發表於 7-3-2010 22:19

車神神神地借過虎套俾我^^
全部+6 ^^
我裝黎睇睇之後就俾返佢 ^^
對於某某人黎講,虎套唔算得D係咩^^
作者: king56k    時間: 8-3-2010 17:56
講真昆人果個一定係衰啦....
但係樓主都有錯...因為你可以叫佢搵野押...一係搵人擔保等
防昆意識真係太低了 ...
極之拓海 發表於 8-3-2010 12:56

雖然我唔知件事係咪真
只可以講"受騙的那個比騙徒更混帳"
作者: 白粉太子    時間: 8-3-2010 23:01
咩環境啊...邊個話我潛水啊...
第1.個警燈係我用野同你換嫁...唔好話借
第2.你同我換完野要我同你換番??
第3.你post e d圖上黎有咩用?
第4.同你果次係冇啦啦易個n20俾我,唔好話我昆你
第5.唔清楚e件是ge人請唔好咁多野講
你有圖證明先post上黎啦,如果唔係就唔好屈我
作者: 白粉太子    時間: 8-3-2010 23:05
白粉太子v_v 原來係昆狗 ? 昆狗名單邊鼠有得睇

之前仲想同我收飛馬 講埋一堆唔用腦既野

■小nI_* 發表於 8-3-2010 16:24

我話同你收飛馬...你叫我入左錢俾你先...右話佢入數一定唔會昆(右話如果係昆可以跟番個銀行拉佢)
我fd都咁樣俾人昆過...我好難信你wo
講埋一堆唔用腦既野??你諗清楚先好講啦
作者: 花島楓月    時間: 8-3-2010 23:24
咩環境啊...邊個話我潛水啊...
第1.個警燈係我用野同你換嫁...唔好話借
第2.你同我換完野要我同你換番??
第 ...
白粉太子 發表於 8-3-2010 23:01

潮人用語XD,我班同學,最鐘意話,大佬E+咩環境呀,挑機用XD
入正題:白粉太子,你果份圖片去左邊,無佢好難證明你清白嫁WO
作者: king56k    時間: 8-3-2010 23:25
潮人用語XD,我班同學,最鐘意話,大佬E+咩環境呀,挑機用XD
入正題:白粉太子,你果份圖片去左邊,無佢好難證明 ...
花島楓月 發表於 8-3-2010 23:24

樓主d圖都未足以將白粉太子入罪
香港法例係未定罪之前假設個人無罪的
作者: 花島楓月    時間: 8-3-2010 23:27
我話同你收飛馬...你叫我入左錢俾你先...右話佢入數一定唔會昆(右話如果係昆可以跟番個銀行拉佢)
我fd都 ...
白粉太子 發表於 8-3-2010 23:05

(■小nI_*)佢有成功交易記錄,可信的,白粉太子,交易前,可以問下GAME入面,相熟既老手玩家(假如我沒記錯閣下應該是ZR車隊的隊員吧)可以問問他們的
作者: 白粉太子    時間: 8-3-2010 23:29
(■小nI_*)佢有成功交易記錄,可信的,白粉太子,交易前,可以問下GAME入面,相熟既老手玩家(假如我沒記錯閣下 ...
花島楓月 發表於 8-3-2010 23:27

哦...下次會問,,,咁請佢唔好用咁ge字黎講我,..冇啦啦俾人咁講,唔同佢收姐,唔洗咁講ge
作者: 白粉太子    時間: 8-3-2010 23:31
入正題:白粉太子,你果份圖片去左邊,無佢好難證明 ...
花島楓月 發表於 8-3-2010 23:24

同...佢果d圖我想問佢係想講d咩??我昆佢個警燈??定我搶佢個警燈啊
係佢話果個野x血x果個車6值1000m,我咪幫佢問下人值唔值lo
作者: 花島楓月    時間: 9-3-2010 07:17
哦...下次會問,,,咁請佢唔好用咁ge字黎講我,..冇啦啦俾人咁講,唔同佢收姐,唔洗咁講ge ...
白粉太子 發表於 8-3-2010 23:29

wa,唔系咁講既,你不如試下掉番轉黎諗
假設:[你原本想同我收一隻飛馬,但系你話,e~你可唔可信嫁(ok fine,呢句系正常,but未到重點)umm
跟住又到左第二日,你上到樂古,原本準備同你交易果個(比人懷疑系昆狗黎)
試問一下白粉太子你,你聽到e個消息之後,你會講d咩呢(問心果句,緊系好唔gur啦下話= =)
作者: 花島楓月    時間: 9-3-2010 07:22
同...佢果d圖我想問佢係想講d咩??我昆佢個警燈??定我搶佢個警燈啊
係佢話果個野x血x果個車6值1000m,我 ...
白粉太子 發表於 8-3-2010 23:31

野狼血風,值1000m?笑啦,400m就差唔多
0n*啦,佢唔系諗住昆一個系rco入面,玩左無耐既25lv新手掛.佢都幾好野下,返學先,放學再講埋佢
作者: 醒覺    時間: 9-3-2010 08:11
我未有鷹套果時babi都比我打劫佢套鷹比我放屁啦a_a
stupid0879 發表於 8-3-2010 15:57

←經常老笠yan套鷹 lol
作者: 白粉太子    時間: 9-3-2010 08:43
野狼血風,值1000m?笑啦,400m就差唔多
0n*啦,佢唔系諗住昆一個系rco入面,玩左無耐既25lv新手掛.佢都幾好野 ...
花島楓月 發表於 9-3-2010 07:22

我25lv新手"...唔清楚就唔好講咁多野啦
作者: 花島楓月    時間: 9-3-2010 18:10
我25lv新手"...唔清楚就唔好講咁多野啦
白粉太子 發表於 9-3-2010 08:43

冇錯,呢一點我的確系唔系咁清楚,歡迎閣下指證,我上次見你既時候仲系25= =
作者: 白粉太子    時間: 9-3-2010 18:26
冇錯,呢一點我的確系唔系咁清楚,歡迎閣下指證,我上次見你既時候仲系25= =
花島楓月 發表於 9-3-2010 18:10

我係假新ok??我諗我唔洗同你講咁多
同唔該同e件是冇關果d人出小唔好咁多野講
作者: 花島楓月    時間: 9-3-2010 19:44
我係假新ok??我諗我唔洗同你講咁多
同唔該同e件是冇關果d人出小唔好咁多野講 ...
白粉太子 發表於 9-3-2010 18:26

好呀,我就唔_出聲
作者: tw030015    時間: 10-3-2010 01:01
哈哈 你有呢日la
白粉太子
哇我哇得咁開心??
你死得la!!
天經地義!
作者: 真白羊    時間: 10-3-2010 01:10
哈哈 你有呢日la
白粉太子
哇我哇得咁開心??
你死得la!!
天經地義!
tw030015 發表於 10-3-2010 01:01

你係唔係high大左? 小朋友咁夜唔好飲咁多 @@
作者: 阿然    時間: 10-3-2010 03:20
哈哈 你有呢日la
白粉太子
哇我哇得咁開心??
你死得la!!
天經地義!
tw030015 發表於 10-3-2010 01:01 AM

件事都未搞清,樓主又冇證據,就算人地真係昆人,咁又有乜好笑?
作者: 金太子    時間: 10-3-2010 07:01
咪學下人地話帶左有色眼鏡睇人丫嘛...醒d啦西孩
作者: 花島楓月    時間: 10-3-2010 07:14
咪學下人地話帶左有色眼鏡睇人丫嘛...醒d啦西孩
金太子 發表於 10-3-2010 07:01

錯啦紅花.系記仇姐
作者: 白粉太子    時間: 10-3-2010 21:31
煩...樓主出黎講下野啦,右唔上水,攪到我好似真係昆你咁,如果冇證據就請你開post道歉啦
作者: pigpig9090    時間: 10-3-2010 23:41
我岩岩都問左紅花借左個警燈尼玩a_a

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55wwq.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2