樂古Nakuz

標題: 我比人昆左 [打印本頁]

作者: 路一直都在    時間: 8-5-2010 17:47
標題: 我比人昆左
話說沉日我話放警燈
"豬豬係我" add我  問我how much
我話12800+6800
佢就話比左450i i-go點我先
聽日比賣果6800我

到左今日
佢又話唔出得街  買唔到
跟著右話下午3點比我
我叫佢寄比我
最後當然就冇la(唔係我都唔洗開post)
最後佢係5點on左
但只係比左150i-go我

唔信?大把圖為證!

有關人仕車隊請跟進!
作者: tszlai01    時間: 8-5-2010 17:55
佢好似唔係第一次昆人,點解你咁唔小心呀,下次放野問下人條友可唔可信先麻
作者: wengabc    時間: 8-5-2010 18:00
.......係我叫佢開PO
作者: guliesi    時間: 8-5-2010 18:00
路,點解禁唔小心@@
不過有圖有證據, 請惡魔的管理層跟進一下
作者: hinztse    時間: 8-5-2010 18:22
好多人講過佢係昆人嫁啦 呢隻game由光線飛車改名做raycityonline係錯既.. 應該改成昆蟲飛車就差唔多..
作者: jacky672    時間: 8-5-2010 18:29
豬豬係我  係昆虫黎架和    唔只第1次昆人  點解惡魔仲收佢既=.=
路  下次小心d啦  下次同人交易  問下車隊d人先
作者: siukai633    時間: 8-5-2010 18:31
我都比佢昆左張128
作者: 極之拓海    時間: 8-5-2010 18:32
之前有人開post話佢係昆狗...
跟住係game不時都有人無大頻講邊d係昆狗(佢有份)
如果咁你都比佢昆到既話
無話可說-.-

路一直.....下次小心d吧
作者: L2-10k    時間: 8-5-2010 18:33
真系昆左你-.-但系點解系都吾肯俾6800..剩系俾150 i-go..少少都吾肯俾埋..到最尾俾人叫昆9..這是1個good ending嗎 ?
作者: FUNNYCAT    時間: 8-5-2010 20:03
豬豬係我  係昆虫黎架和    唔只第1次昆人  點解惡魔仲收佢既=.=
路  下次小心d啦  下次同人交易  問下車隊 ...
jacky672 發表於 8-5-2010 18:29

我地會跟進一下..會試下叫佢比反點你..
佢係昆蟲..唉..sorry..我真係無為意..亦唔知係邊個收佢..
如佢係一個咁既人..我地會張佢踢出車隊,,
既然有哂圖..咁大家都小心佢啦....
by..惡魔暴族.某1副隊
作者: x基仔x    時間: 8-5-2010 22:10
.......係我叫佢開PO
wengabc 發表於 8-5-2010 18:00

唔單只係得你1個叫佢咁做=,=
作者: swifty    時間: 8-5-2010 22:21
條友都昆得幾有品...臨尾都比張150你...

比我就唔比埋150你啦~xD
作者: lung9755    時間: 8-5-2010 23:25
條友都昆得幾有品...臨尾都比張150你...

比我就唔比埋150你啦~xD
swifty 發表於 8-5-2010 22:21

的確

比左128+ 150igo 佢-.-
作者: lungatsrc    時間: 8-5-2010 23:29
未收齊點做咩要比貨人....
太大意喇
依家佢又唔算昆晒你
係比唔夠錢者
作者: mo仔ˍ    時間: 9-5-2010 01:47
樓主下次放野上上樂古post先
作者: Mr~KilL    時間: 9-5-2010 01:58
豬豬係我5真人 豬豬e+5玩啦 D人用佢ac
ps.豬豬係e個論壇放左自己ac +pw比D人用 so e+ d人用佢ac昆人
作者: cit棋    時間: 9-5-2010 02:29
佢依種行為影響惡魔~~~踢佢啦 昆蟲情況愈黎愈多

佢仲有面上線我一定罵臭佢~
作者: FUNNYCAT    時間: 9-5-2010 02:34
豬豬係我5真人 豬豬e+5玩啦 D人用佢ac
ps.豬豬係e個論壇放左自己ac +pw比D人用 so e+ d人用佢ac昆人 ...
Mr~KilL 發表於 9-5-2010 01:58

= =照你而家咁講..我可以即刻張呢個唔知係邊個既豬豬係我踢出車隊啦..同個ac係唔係你真人都好啦..無人知.
仲有..我今日問過豬豬係我..比反0的點人地未..佢話比左..(有無比到..要等樓主先知)
佢又話有人無講過事實出0黎..又話自己上0黎講..唔知佢想講咩...去圖啦..
ps.既然你都識得講豬豬係我既ac有人用左0黎昆人..咁我地會張佢踢出車隊,,
不過唔係你..你又識上0黎解晝既,,

作者: lionel0207    時間: 9-5-2010 04:56
= =照你而家咁講..我可以即刻張呢個唔知係邊個既豬豬係我踢出車隊啦..同個ac係唔係你真人都好啦..無人知. ...
FUNNYCAT 發表於 9-5-2010 02:34

小弟上鏡XDD
作者: wengabc    時間: 9-5-2010 06:32
= =照你而家咁講..我可以即刻張呢個唔知係邊個既豬豬係我踢出車隊啦..同個ac係唔係你真人都好啦..無人知. ...
FUNNYCAT 發表於 9-5-2010 02:34

講真.
早排傳出佢昆過人.我冇比佢昆過.我唔知係真定假啦.但係到聲明多1次.豬豬係我如果你想你個名臭GE話就唔好成日比人開POST話你昆狗.自己做好本份.我要講GE野就係咁多.請你自律
作者: 路一直都在    時間: 9-5-2010 07:57
仲有..我今日問過豬豬係我..比反0的點人地未..佢話比左..(有無比到..要等樓主先知)

佢只有比左450 i-go +150i-go 我渣
即係比左11000M+4000M
重味齊 - -"
作者: 路一直都在    時間: 9-5-2010 08:09
如果佢果時比包6800我既話   我都諗著算數
但係佢比得果150 i-go
重叫我比個ilovehk佢
真係把鬼火...
作者: 12271227    時間: 9-5-2010 09:18

我好耐之前咪post過佢係死哦
佢之前昆左我兩套狼 三個車昌 同兩個車6 囧
點解你唔小心d 呢

http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3759206&highlight=%E6%AD%BB%E5%93%A6
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3770520&highlight=%E6%AD%BB%E5%93%A6

我係啊晞x大頭B xd
作者: 真白羊    時間: 9-5-2010 21:46

根據我玩既對上一隻ONLINE GAME既經驗

我從不打算考慮轉手問題, 隻ACCOUNT係邊個開. 佢有絕對責任要負
因當初你開ACCOUNT入既資料係你既, 如果打既資料由一開始已經係假既
咁你一早已經開始做緊欺騙行為, 不論動機為何

所以, 放帳前請三思
作者: xTunGKan    時間: 9-5-2010 21:58
戈日見到你地系度嘈起-. -
但系都未知發生咩事.
以家知了.
作者: 暴走女神    時間: 24-5-2010 19:32
公開自己ac比人玩,會有什麼後果...........
而家豬豬係昆人,定拖數,未有定論..........
都冇人知,誰人上了豬豬身去犯案.........
作者: lungatsrc    時間: 24-5-2010 19:36
件事乜仲未完咩??
作者: jackychan0315    時間: 24-5-2010 20:38
好多人講過佢係昆人嫁啦
作者: molro    時間: 24-5-2010 21:03
我地會跟進一下..會試下叫佢比反點你..
佢係昆蟲..唉..sorry..我真係無為意..亦唔知係邊個收佢..
如佢係 ...
FUNNYCAT 發表於 8-5-2010 20:03

個條咁既粉丙 早就想踢佢 仲昆 踢硬
白羊係到都要講la
he is a fucking boy
作者: tong1130    時間: 24-5-2010 23:57
死哦@_@????
作者: 12271227    時間: 25-5-2010 07:10
死哦@_@????
tong1130 發表於 24-5-2010 23:57

係 佢係死哦
作者: 亂唸一通    時間: 30-5-2010 22:21
he 5 係第一次昆人

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55wwq.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2