樂古Nakuz

標題: 我呃分你吹咩? [打印本頁]

作者: summerkaikit    時間: 4-8-2011 21:55
標題: 我呃分你吹咩?

可能好多人都唔識我 不過你都無需要識我
因為我今日投射既焦點係 
Wengabc
BenChan 我響你全朵你會唔會報警架??
你做過D乜自己心照

漆濛濛渣電筒 無料就咪扮四條 先得

由頭講到尾都係九吹 簡單D黎講即係 FF能
同一個國家 唔同地區原來真係咁大分別
行為似足小學生 而家屎忽痕??
就係你呢種人浪費社會資源 !
好聽D就係 垃圾 唔好聽就係 社會既敗類
相信澳門政府都唔想要你D咁既人

個AC名 都令人反感啦
下次要賣AC就咪用自己個名啦

仲有你真係咁有誠信?? 唔好係個交易Poz
到整幾個擔保人就真係好似好有誠信先得

鐘意就禁 加熱 唔鐘意就禁 反對
Poz任插唔嬲 夠做埋黎!

作者: siukai633    時間: 4-8-2011 22:04
本主題評價指數 +1

啦啦啦唔洗望啦,正評是我比的
作者: 傻乂傑    時間: 4-8-2011 22:09
[youtube]4FEfKYWHLIE&autoplay=1[/youtube]
作者: 細奕    時間: 4-8-2011 22:27
我黎食花生架姐
作者: 醒覺    時間: 4-8-2011 22:41
路過XDD
正評正評~
作者: 亂唸一通    時間: 4-8-2011 23:04
路過XD
作者: king56k    時間: 4-8-2011 23:05
都唔明,死鬥爛鬥,比你鬥贏左又點?
作者: jimkkllbbqpk    時間: 4-8-2011 23:07
睇左幾眼...不過都喺唔名-.-
作者: matthew245    時間: 4-8-2011 23:29
兩隻老虎,兩隻老虎, 談戀愛,談戀愛。兩隻都是公的,兩隻都是公的,真變態,真變態
作者: tyh04    時間: 4-8-2011 23:36
買定爆谷 睇野先 插插插插插插插
作者: siukai633    時間: 4-8-2011 23:37
兩隻老虎,兩隻老虎, 談戀愛,談戀愛。兩隻都是公的,兩隻都是公的,真變態,真變態 ...
matthew245 發表於 4-8-2011 23:29

兩隻老虎仆落水
作者: 毒男毋需愛    時間: 5-8-2011 00:05

踩低人地而抬高自己
如果係值ge.個個人都爭住買啦!!~
唔使係度自賣自誇
作者: joelchim    時間: 5-8-2011 00:21
路過~~
死仔呃分
作者: summerkaikit    時間: 5-8-2011 00:24
踩低人地而抬高自己
如果係值ge.個個人都爭住買啦!!~
唔使係度自賣自誇
毒男毋需愛 發表於 5-8-2011 00:05

事實擺在眼前 自己心照
都唔明,死鬥爛鬥,比你鬥贏左又點?
king56k 發表於 4-8-2011 23:05

先_ _ _ 打_ _ _
作者: 威少爺    時間: 5-8-2011 00:47
路過XD
作者: KaiWeNG    時間: 5-8-2011 07:50
仲有你真係咁有誠信?? 唔好係個交易Poz
到整幾個擔保人就真係好似好有誠信先得
summerkaikit 發表於 4-8-2011 21:55

對唔住丫我一直都冇整過擔保人
仲有你鍾意話Ben Chan 係我都冇計
你想知我係邊個FB自己問86啦
唔知頭唔知路 正係識話ben chan 係我

以前話我爆你acc 你有乜證據先..
懷疑 點解你唔報警先 ?.?
咩w[]n[]a[]c 姐
仲有都唔知你acc係咪真係比人爆左可能有d人憎我
係樂古開post話我爆人acc
過\左幾日之後又話人地比返晒d野你...(我真係覺奇怪)
爆左你acc仲可以比返d野你...勁
唉依家d人真係

仲有我同希d野點解又要關你事 你係希?.?
唔係就收聲喇 幫人出頭好威 嘩真係好威姐

你自己問下細希係我背後講過D乜先喇下
你唔知頭唔知路 就Post上黎

又唔見你Post下細希講過d野出黎
我講得出唔怕認   

一時就話我地盜用幻蛇個車隊名係坡服開一隊唔知乜車隊
幻蛇出左Post之後就收晒聲

(港服最垃圾45 我認丫  我頭頂上紅花 eriic 蟋 東爺 戈d都係勁人
但係好似你冇升過45 你冇咁ge資格話我   )<---指某人

作者: joelchim    時間: 5-8-2011 08:26
對唔住丫我一直都冇整過擔保人
仲有你鍾意話Ben Chan 係我都冇計
你想知我係邊個FB自己問86啦
唔知頭唔知 ...
KaiWeNG 發表於 5-8-2011 07:50

講你壞話又點??講幾句粗口;post上泥咪中伏
據我所知 系你同傑狗講"五好報警啦 我地朋友泥架"
作者: KaiWeNG    時間: 5-8-2011 08:29
講你壞話又點??講幾句粗口;post上泥咪中伏
據我所知 系你同傑狗講"五好報警啦 我地朋友泥架" ...
joelchim 發表於 5-8-2011 08:26

我有講過咩 你自己可以睇返個post / 拿張相出黎..

我日日搵你諗住同你講清講楚 但係日日就唔見你上線
作者: jimkkllbbqpk    時間: 5-8-2011 08:43

我知佢真哥個FB._.
作者: KaiWeNG    時間: 5-8-2011 08:51
我知佢真哥個FB._.
jimkkllbbqpk 發表於 5-8-2011 08:43

咁快講出黎做乜姐 等佢地繼續講 我又唔介意GE haha
作者: joelchim    時間: 5-8-2011 08:54
我有講過咩 你自己可以睇返個post / 拿張相出黎..

我日日搵你諗住同你講清講楚 但係日日就唔見你上線 ...
KaiWeNG 發表於 5-8-2011 08:29

放左acc搵我傾??加上同你之間系無野傾完囉我覺得
當我平心靜氣 你就問候我啊媽個_ 但你次次問候完又五行動LOL
想證明BenChan講自已系Wengabc??我有圖
作者: KaiWeNG    時間: 5-8-2011 09:06
放左acc搵我傾??加上同你之間系無野傾完囉我覺得
當我平心靜氣 你就問候我啊媽個_ 但你次次問候完又 ...
joelchim 發表於 5-8-2011 08:54

係你自己講d野好似問候我咁  
我依2日問聰叫搵你上黎
之前我已經出左post同你講sorry
你自己唔放手 仲係我背後講野 我有得唔嘈咩?
之前我係用Ben Chan 但係依家我係用長期__
作者: KaiWeNG    時間: 5-8-2011 09:15
回復 14# summerkaikit
戈時我地仲係evil , 我已經多次提醒希唔好搞咁多野出黎,日日係大頻嘈交撞人,到左依家話我撩起先???
作者: joelchim    時間: 5-8-2011 14:09
係你自己講d野好似問候我咁  
我依2日問聰叫搵你上黎
之前我已經出左post同你講sorry
你自己唔放手 仲係 ...
KaiWeNG 發表於 5-8-2011 09:06

睇日期五該!我講你個d野個日期系17/7
仲有點解你甘中意連帖 呃樂點!!!!!!!!
作者: matthew245    時間: 5-8-2011 20:18
根本兩邊態度都有問題
傾咩姐,任何一方唔抵幫
作者: marcotse    時間: 5-8-2011 23:21
很好很好
又一個練口技的online game
作者: NuclearAsh核灰    時間: 6-8-2011 21:13
根本兩邊態度都有問題
傾咩姐,任何一方唔抵幫
matthew245 發表於 5-8-2011 08:18 PM

actually我十分認同

即係咁 雖然我係任何角度上對你地車隊間/個人間既恩怨都係中立
但唔代表我會真係放之不理任由你地嘈黎嘈去

你地有私人恩怨既 唔該私下解決
即係咁 塊版係比你地討論而唔係互數對方不是互相對罵
要不和要挑機分勝負 番去RCSEA唔該

此話題到此為止 再有同類指罵帖將會被重罰
敬請各位RCSEA玩家注意並自重

P.s. 即係咁 大家狗咬狗骨冇問題 因為始終你地間有競爭 有不和我理解
  但要搞到家陣好似兩邊陣營(或者一面倒陣營?)互數對方不是 影響本版氣氛
  呢個係我唔希望發生既事

打機 求開心姐
  搞到咁樣大家唔開心既話 打黎仲有乜用?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55wwq.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2