樂古Nakuz

標題: 老子實在忍唔住 去圖睇字 [打印本頁]

作者: 【闇影】    時間: 22-11-2011 03:36
標題: 老子實在忍唔住 去圖睇字

佢做左咩

證明佢有冇做

作者: dollynardo    時間: 22-11-2011 03:54

你po咁小對話上去   吾該你po曬所有對話
吾好講自己岩既  吾岩既收收埋埋拉 淆底驚比人知真相阿?
成個小學雞咁...系到丟架   又要型又要威  又都吾帶頭盔  系到扮狗笑
你話ZR垃圾D對話呢  點解吾PO埋上離阿 !!! PO咁小你博咩  博人可憐你阿!
作者: 【闇影】    時間: 22-11-2011 16:49
你po咁小對話上去   吾該你po曬所有對話
吾好講自己岩既  吾岩既收收埋埋拉 淆底驚比人知真相阿?
成個小學 ...
dollynardo 發表於 21-11-2011 19:54

你咁大反應既?
聽講你搵交嘈先囉
側撞我跟手fk我 跟住重要出言不遜
我重要比面你?
重有~話你垃圾 冇話過任何團體
想屈人就比D證據
e家你撞又撞左
暗認你又認埋
咁你重抵賴D咩?
作者: KaiWeNG    時間: 22-11-2011 17:43
你話zr係垃圾 唔該請澄清 = ="
作者: KaiWeNG    時間: 22-11-2011 17:45
其實講真玩車Game撞到講聲sorry咪得lol 洗唔洗搞到咁大單野出黎又開post    唉  有d咩事自己私底下搞掂佢喇...
作者: jimkkllbbqpk    時間: 22-11-2011 18:14
ZR垃圾喔....呵呵!!!!
作者: dollynardo    時間: 22-11-2011 20:39
你咁大反應既?
聽講你搵交嘈先囉
側撞我跟手fk我 跟住重要出言不遜
我重要比面你?
重有~話你垃圾 冇話過 ...
【闇影】 發表於 22-11-2011 16:49

尋晚吾知邊個做賣國狗呢 同班鬼佬一齊話zr昆狗車隊同垃圾呢 人地鬼佬話zr昆狗車隊   你隻賣國狗仲系到幸災樂禍   都吾知你全家系咪賣國離搵三餐 有邊個殺左人會認架
     系你喱種小弟弟先咁白痴  只會po自己覺岩既上去 吾岩既收收埋埋  睇你做人都冇前途架拉 對你喱種賣國狗講說話洗咩客氣   自己冇料到要靠人地幫你出頭   你以為自己
     系狗哥阿 不過我知你系  賣國狗哥  得閒用下自己個腦諗野拉   要屈都吾洗屈你喱絛廢柴拉   你有資格踩人地車隊垃圾咩  睇下你部車同埋你副裝備先好講野拉  求期搵個
     人同你玩  你食硬塵阿!  傻仔
作者: 【闇影】    時間: 22-11-2011 23:21
你話zr係垃圾 唔該請澄清 = ="
KaiWeNG 發表於 22-11-2011 09:43

重申一次
e d 私人恩怨唔關車隊事 我公司好分明既
本人亦冇講關於ZR既任何野 係咁多

你既已轉手帳號 MRKai ____
側滑撞人重要爆粗,跟住重要叫我say sorry ?
定係條友有心係度搞事?
佢話咩跳起就唔會撞?佢唔跳?我順線行車
佢側滑後逆線撞我,重要我道歉?
MRKai ______ 現時持有者, 唔該節省少少
作者: dollynardo    時間: 23-11-2011 01:02
重申一次

你既已轉手帳號 MR ...
【闇影】 發表於 22-11-2011 23:21

換左你身上哥幾套廢柴裝先拉   ^_^吾同你喱D小朋友計較
作者: 【闇影】    時間: 23-11-2011 05:54
換左你身上哥幾套廢柴裝先拉   ^_^吾同你喱D小朋友計較
dollynardo 發表於 22-11-2011 17:02

真係愚不可及
開post目的明顯就唔係要黎比你作出回應

唔該大家黎評下理
佢話放段片上黎搞大
片呢? 定係改緊段野?
定係衰左唔夠膽放?
用下個腦都知
佢放上黎既話,所有內容公開
到時唔知邊個比人圍堵呢可
做野就唔該成熟少少,唔好得把口
封哂你後路架喇 ~ 重想搞野?
作者: dollynardo    時間: 23-11-2011 09:38
真係愚不可及

唔該大家黎評下理
佢話放段片上黎搞大
片呢? 定係 ...
【闇影】 發表於 23-11-2011 05:54

廢人講廢話   你同人講數會咁小對話既咩   得幾句野就想以為自己好岩   正一賣國狗   收皮拉  憑你絛傻仔廢人用咩資格封人後路    你記住人地車隊比人話昆狗車隊都系你累架 死賣國狗 咁把炮po上離  又吾夠彊po曬全部
作者: NuclearAsh核灰    時間: 23-11-2011 09:53
我唔知發生緊咩事 我唔去多作評論

不過請以上人士發言時保持冷靜及克制
爭吵之時亦應避免進行團體或人身攻擊

敬請各位自律 否則嚴懲處理
作者: 【闇影】    時間: 24-11-2011 01:03
廢人講廢話   你同人講數會咁小對話既咩   得幾句野就想以為自己好岩   正一賣國狗   收皮拉  憑你絛傻 ...
dollynardo 發表於 23-11-2011 01:38

你post左段片先講啦 咁多廢話
重有 唔係同你講數,我個post亦冇預位比你留言 係咁多
作者: dollynardo    時間: 24-11-2011 03:41
你post左段片先講啦 咁多廢話
重有 唔係同你講數,我個post亦冇預位比你留言 係咁多 ...
【闇影】 發表於 24-11-2011 01:03

有本事吾比我留言先出聲拉   rco又多左位小學雞的潮童
作者: king56k    時間: 24-11-2011 23:04
挑   又係呢d野
作者: 萍妹妹    時間: 25-11-2011 21:37
食住花生等睇戲
作者: 【闇影】    時間: 26-11-2011 00:20
食住花生等睇戲
萍妹妹 發表於 25-11-2011 13:37

本身就唔關我事 係條友想搞大姐
作者: 韓小進    時間: 26-11-2011 02:21

人地都無出聲  你仲要係到嘈  唉~
作者: 韓小進    時間: 26-11-2011 02:27
真係愚不可及

唔該大家黎評下理
佢話放段片上黎搞大
片呢? 定係 ...
【闇影】 發表於 23-11-2011 05:54

我只係睇到對話你講放片上來 =.=
作者: marcotse    時間: 26-11-2011 19:57
個game一日有得打中文,罵戰就會一直長存
作者: matthew245    時間: 26-11-2011 21:22
KC,既然人地咁想你放哂所有圖上黎
你咪同佢一齊搞大佢囉,公道自在人心
我就真係唔信你係d咁既人啦
(我食緊花生架)
作者: 【闇影】    時間: 27-11-2011 07:01
KC,既然人地咁想你放哂所有圖上黎
你咪同佢一齊搞大佢囉,公道自在人心
我就真係唔信你係d咁既人啦
(我食緊 ...
matthew245 發表於 26-11-2011 13:22

多謝支持,不過我唔需要應該名滋事者既要求放上黎丫
清者自清 , 濁者自濁
到底邊個有做邊個冇做 ,大家心入面一早就有答案
而且e d 咁小既野都可以爆粗搞大之後屈我話ZR不是
e d 人擺到明唔識自重, 咁我重做咩要同佢一般見識?
我post上黎 目的只係因為有人話有片放上黎,部佢玩下
而佢e家唔敢拎條片出黎 , 事實就已經證明左 我唔係主動果個
另外18樓果位人兄 , 如果你重係打算幫住佢既 , 我唔會阻止你 ,不過唔該你了解左件事先幫 , 帶眼識人很重要的

第一 : 撞人既唔係我
第二 : 唔貼哂所有圖出黎既原因係因為中間既對話*全無意義*  (註解一)
第三 : 條友驚死, 順手加d老作野黎屈我 想借ZR隻手收我水
第四 : 證明條友串人冇Point得黎肴底 (註解一)

註解一 : 如圖二所示 , 佢唔兇我既話, 我亦唔會有d咁既反應叫佢要玩就快 佢有拍片既話 ,
             一放條片上黎佢就全部所講既論點冇哂。另一方面 只係識係度講埋哂自己裝勁,
               我裝廢冇技術之類既野 , 我心諗 : 有技術既話洗咩買點, 買點只係錦上添花 ,
                 唔會買左點就高技術架喎

好老實 , 港服咁多玩家同我克里斯玩咁耐, 除左識之前大吵左一次之外 , 有冇e d 咁既小問題而嘈架?
好明顯 佢唔搞我 , 我唔會搞大
作者: KaiWeNG    時間: 27-11-2011 08:02
個game一日有得打中文,罵戰就會一直長存
marcotse 發表於 26-11-2011 19:57

英文都可以罵戰 事在人為
作者: marcotse    時間: 27-11-2011 13:40
英文都可以罵戰 事在人為
KaiWeNG 發表於 27-11-2011 08:02 AM

我相信英文的話係單方面指罵@@
作者: 【闇影】    時間: 27-11-2011 23:27
我相信英文的話係單方面指罵@@
marcotse 發表於 27-11-2011 05:40

相信滋事者英語水平重係中學
我就大學生水平
作者: dollynardo    時間: 28-11-2011 00:43
講完一大堆廢話  姐系冇野睇
作者: SC仔    時間: 30-11-2011 20:19
我想講你有冇圖整明佢真系撞到你..?仲有唔該post曬全部對話作證據...仲有撞親咪講sorry羅...洗乜搞到咁?
作者: matthew245    時間: 30-11-2011 21:36
回答你問題:我想講你有冇圖整明佢真系撞到你..?仲有唔該post曬全部對話作證據...仲有撞親咪講sorry羅...洗乜搞到咁?

1.我諗在座無一位朋友係可以反應快到你渣渣下車你即刻影張圖咁利害掛?
2.樓主話無必要
3.係未搞清楚邊個撞邊個之前,唔好咁快下定奪
作者: 萍妹妹    時間: 1-12-2011 00:53
邊個撞邊個...點樣界定?
小路出大路撞到人地 就係小路唔岩!?
逆線行車撞到順線的 是逆線既錯!?
一個撞車意外 都可以嘈咁耐...
玩一個賽車Game 撞車係意料中事
EQ高一點吧!!
作者: kisiu    時間: 1-12-2011 16:48
死啦!我成日5睇就撞埋人地度,你見到我小心d 啦!!
作者: king屎    時間: 2-12-2011 17:08
講真,本黎撞到對唔洗開POST 但係如果你係到嘈嘈嘈,仲要屈人,自盡下(自動)

至於戈邊咩咩賣國

我想講:人地賣唔賣關你咩事先;我都唔知你有咩好嘈

自重一1D
作者: dollynardo    時間: 3-12-2011 09:01
講真,本黎撞到對唔洗開POST 但係如果你係到嘈嘈嘈,仲要屈人,自盡下(自動)

至於戈邊咩咩賣國

我想講:人地 ...
king屎 發表於 2-12-2011 17:08

你有心拉
作者: dollynardo    時間: 3-12-2011 09:06

至於戈邊咩咩賣國

我想講:人地 ...
king屎 發表於 2-12-2011 17:08

吾該  你吾清楚件事 就吾好亂估
作者: 阿然    時間: 3-12-2011 15:30
重申一次

你既已轉手帳號 MR ...
【闇影】 發表於 22-11-2011 11:21 PM

公司分明...@@
作者: dollynardo    時間: 3-12-2011 23:56
公司分明...@@
阿然 發表於 3-12-2011 15:30

壞小孩@@好耐冇見
作者: siukai633    時間: 4-12-2011 12:14
講句Sorry洗死咩
作者: 【闇影】    時間: 5-12-2011 05:36
講句Sorry洗死咩
siukai633 發表於 4-12-2011 04:14

不能認同更多
作者: 【闇影】    時間: 5-12-2011 05:38
邊個撞邊個...點樣界定?
小路出大路撞到人地 就係小路唔岩!?
逆線行車撞到順線的 是逆線既錯!?
一個撞車意 ...
萍妹妹 發表於 30-11-2011 16:53

預左比人撞架啦~ 係果位小學雞先生係車禍之後爆粗重要嘈嘈共
重要好似幾好玩咁 咪上黎同佢玩下~
作者: 【闇影】    時間: 5-12-2011 05:46
我想講你有冇圖整明佢真系撞到你..?仲有唔該post曬全部對話作證據...仲有撞親咪講sorry羅...洗乜搞到咁? ...
SC仔 發表於 30-11-2011 12:19

講多樣野, 點解我死都唔講sorry呢
正如萍妹所講
我大直路順線3線行車 佢一個急彎轉出黎, 見到有車就避啦~ 重要一野側埋黎
佢轉出黎重要格左成十個車位 ,佢轉出黎見到車唔避? 撞完重要加多句粗口
撞咪撞囉 未撞過呀? 定係個任失敗左 接受唔到要爆粗? E D 完全係幼稚
唔該睇圖啦~ 佢要我跳~ 咁得意~重要得把口爆粗講廢話
咁既情況 我唔post上黎比大家一睹小學雞先生既丑態都唔得啦~
作者: 恰吉東爺    時間: 5-12-2011 13:48

如果係岩既, 我地唔需要去講粗口既, 咁就變成自己都錯埋一份,
公道自在人心, 係岩既, 又洗乜講多幾句去狀大個勢啊
欲加之罪, 何患無辭
過多幾個月, 大家話唔定又重新相識過
作者: dollynardo    時間: 14-12-2011 02:06
預左比人撞架啦~ 係果位小學雞先生係車禍之後爆粗重要嘈嘈共
重要好似幾好玩咁 咪上黎同佢玩下~ ...
【闇影】 發表於 5-12-2011 05:38

你玩得起先算拉 講到自己天下無敵 系game已經同你講左吾鋸咪入比賽場解決囉 整系識得樂古口水戰   已經收聲吾濕你絛死傻仔 仲系到也文也武
作者: 【闇影】    時間: 14-12-2011 16:31
D人EQ太低
作者: dollynardo    時間: 14-12-2011 22:03
D人EQ太低
【闇影】 發表於 14-12-2011 16:31

多謝@@
作者: liching6973    時間: 7-1-2012 20:26

你咁少證據人地點*信你?
作者: tsz25000    時間: 15-1-2012 00:08

洗唔洗攪咁大,【闇影】你話你係大學生就應該比返少少大學生既風度啦,係條街人地踩到你,重對住你細細聲講句粗口,唔通你走過去打佢咩.好似宜家咁,如果你果陣唔理佢,都唔會玩到上論壇啦.大學生

宜家咁既情況只係高分低能既表現,少少忍讓都做唔到,呢個係最基本既一種有效溝通方法,下次識做啦,既然你英文咁勁,可以講用合理的理由講到佢無聲出.唔洗次次上論壇解決
作者: 【闇影】    時間: 26-1-2012 04:32
洗唔洗攪咁大,【闇影】你話你係大學生就應該比返少少大學生既風度啦,係條街人地踩到你,重對住你細細聲講句 ...
tsz25000 發表於 14-1-2012 16:08

你既講法已經去到 "尊重" 既層面
我相信果位人兄已經知道咩叫 "尊重"
但佢完全冇自重 道置雙方無尊重可言
希望咁多位見諒
作者: LovingOf4    時間: 7-2-2012 18:07
玩賽車比人撞好正常-_- PS (睇吾到你係大學生以為係小學雞添:p
作者: woody033052    時間: 18-2-2012 22:21
舊POST重提是必須的,
你左上角黑左你想遮乜野._.??
作者: NuclearAsh核灰    時間: 28-2-2012 18:40
一則普通到不行既車禍引起罵戰
再由遊戲內罵戰演變成論壇帖戰
靜完一輪之後又舊事重提...

或者各位有冇諗過呢件事係咪值得小題大做、不斷重提呢?
而家仲玩緊既玩家已經少,點解唔和氣少少大家互相體諒?

我明白人與人相處之間必定會有爭拗磨擦
不過我同時亦希望各位有罵戰之時都能夠盡量保持理性克制
正如下列引文所述:
其實講真玩車Game撞到講聲sorry咪得lol
洗唔洗搞到咁大單野出黎又開post

唉 有d咩事自己私底下搞掂佢喇...
KaiWeNG 發表於 22-11-2011 05:45 PM

比你道理上係岩又如何?嬴左條氣又如何?
不論你係撞人那個定係被撞那個,你都係撞到人

有手既,咪Say個Sorry日後好相見
冇手既,亦毋需惡言相向展開爭執
打隻Game姐...又唔係Pro-Gamer唔洗咁認真呱?

Anyway, 上面純粹小弟抒發下個人情感發下Up瘋
我亦唔係Force大家一定要跟我呢套諗法黎做事
不過為保持版內和諧氣氛,本帖將關帖處理

任何人士有異議請以PM方式向本人聯絡
不便之處,敬請原諒

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55wwq.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2