打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星夢-意見/投訴-發表區

我又唔明一個問題
點解有時行行下,突然自己close左個星夢,
p.s.:星夢個公司係咪向人地收個星夢program,
      但人地玩野,整到個program有bug呢??
回復 支持 反對

算啦..gm呢d垃圾中之垃圾
回復 支持 反對

yyyyyyttttttttuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttuuuuuuuu666666666
回復 支持 反對

rrrrrrrryyyyyyyyyyyyryyrysyryry5ry
回復 支持 反對

係囉~最好就出多d材料精練~出多d血3,魔影術3~如果唔係d技貴到嘔晒白泡~
而家d衣又係~又小晶片同卡出~想自合都無得~要出就要打d高lv到你唔信既怪~
而家連個盾都貴過人~就咁個54lv銀星盾都要成50m上-.-囉命咩~
回復 支持 反對

星夢又出左個399點機甲昆d新手買點
我唔見左角密send左6封e-mail
等左成2個星期佢都唔理我
佢無人cheack個e-mail就唔好放出去晒人d時間send la
衰格到死lo
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

e+出新甲~
唔買ge話點夠買果d人黎~??
明呃點~
騙我地去買= ="
回復 支持 反對

on 999 *** you pkpk  =.=
kkkkkkk
回復 支持 反對

我覺得星夢呢個限制都幾傻~
你睇下現在有買黃鋒機甲ge人真係寥寥無幾~
(因為d人捻住噤貴唔底買,更何況自己唔use黃鋒機甲都up到lv)
其實如果黃鋒機甲可以交易的話, 肯定會多d人去收, (因為想試下但又唔洗use真$)
咁d人就自自然然會去入多d貨去賣(因為想要多d星$), 咁星夢咪賺仲多~
所以我認為星夢呢個限制真係聰明反被聰明誤~~
回復 支持 反對