打印 上一主題 下一主題
收起左側

[長篇小說] 彩虹冒險:風.鬥士.邪神(序-第三十三回)(嗚謝痔痕仔提供名稱)

Originally posted by bnobno1516 at 2006-2-7 14:59:

又唔洗咁串人既…觀點與角落…實有人對你既文反感既(雖然係少數人)

而且你篇文又唔算長…建議唔好囉黎同人比…
(實不相暪…我一話都長過你好多-.-"')

今次第7話,唔可以話悶既,伏筆做得唔錯…
...

幫作者做預告... 遲d大把搞笑野... 會有個開心果出場...
回復 支持 反對

推...bao_19

依個post係咁畀前面d 呃post怪整到沉晒... 推返上去先~~~bao_31
回復 支持 反對

推... 預告: 作者話星期四應該會有稿交... 我代他向各位讀者感謝你們一直對他的支持。

(哇哇哇, 恆你幾時做左代言人架!!!!)
回復 支持 反對

看完樓主的帖子,我的心情竟是久久不能平復,正如老子所雲:大音希聲,大象希形。我現在終於明白我缺乏的是什麼了,正是樓主那種對真理的執著追求和樓主那種對理想的艱苦實踐所產生的厚重感。面對樓主的帖子,我震驚得幾乎不能動彈了,樓主那種裂紙欲出的大手筆,竟使我忍不住一次次的翻開樓主的帖子,每看一次,讚賞之情就激長數分,我總在想,是否有神靈活在它靈秀的外表下,以至能使人三月不知肉味,使人有餘音穿梁,三日不絕的感受。樓主,你寫得實在是太好了。我唯一能做的,就只有把這個帖子頂上去這件事了。
回復 支持 反對

Originally posted by [H]彈水阿給 at 2006-2-9 16:49:
由於昨日某些非常特殊的原因,我總是覺得第八回後段寫得太差,
如果今日內有超過5人支持,我會修改第八回的部份內容.

情況許可既話都係改左去啦... 不過改會唔會影響第九段既速度?
回復 支持 反對

推... 唔緊要架... 每篇小說都一定會係咁架啦...
回復 支持 反對

Originally posted by mat23123 at 2006-2-9 23:11:
嘩..我用左成15分鐘先睇哂=.="作得唔錯..好想快d出新部

而家15分鐘... 好難想像佢出晒一次過睇晒要幾多... 你地要知道... 12個角色只係出左3個咋喎...
回復 支持 反對

推... 第十回唔錯... 不過估唔到卡菈係邪神手下 =.=
回復 支持 反對

推... 唔係幾明白樓上果位講咩...
回復 支持 反對

再推一推先... 點解你星期六日都好似無作咁既... 係咪你個家姐又煩你??
回復 支持 反對