樓主: miracle_chan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

AOE/AOC程式或設定技巧問題解決發問討論區

回復 #45 ericchow140 的帖子

按 <F11>
回復 支持 反對

點解我每次玩aoc一打ip...
個aoc就會hand左...
回復 支持 反對

睇完以上都係解決唔到。我玩aoc通常玩到一半斷左, 搞到人地以為我係有心唔玩果種。

我而家手頭上用緊既程式係朋友send比我, 第一次以為傳送有問題, 我再叫朋友send多次比我, 但幾次之後都係咁。

而我個朋友玩就冇事, 點解會咁既。至於電腦方面我部野買左一年左右, 玩3d game掃毒都唔會好lag。

加上我平時三日就會掃一次毒同埋重組, 但係點解都會咁?
回復 支持 反對

回復 #47 goodorbad 的帖子

重裝試下....

原帖由 小童不設免費 於 2007-6-10 04:17 PM 發表
睇完以上都係解決唔到。我玩aoc通常玩到一半斷左, 搞到人地以為我係有心唔玩果種。

我而家手頭上用緊既程式係朋友send比我, 第一次以為傳送有問題, 我再叫朋友send多次比我, 但幾次之後都係咁。

而我個朋 ...

係AOC HAND 左定 連線時 CUT

回復 支持 反對

AOE II

請問一部XP desktop同一部vista notebook點樣用無線router連線打? vista notebook玩AOE II駛唔駛更新? thank you !!

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
[H]bunbunbunbun -4 (剛才忘了) http://www.nakuz.com/vi ...

查看全部評分

回復 支持 反對

重裝左4次都係咁...
一打ip跟著個aoc就會等一陣就hand
回復 支持 反對

救命

vista notebook打AOE1.0c中途hang機,點解?點樣解決?
用router(air station)怎樣連線(vista notebook, xp desktop)打aoe ?
回復 支持 反對

我玩aoc玩真3時醒日自己close佐,之後話咩回唔回報,只係玩真3有e個情況
其他game無,evo好正常

點做好?
回復 支持 反對

第一次輸入左一次別人的IP及入game後,點解下次紀錄左的IP不是完整?
回復 支持 反對

原帖由 miracle_chan 於 2007-6-11 23:08 發表
重裝試下....

係AOC HAND 左定 連線時 CUT

係aoc輕。玩玩下個畫面定左之後冇反應, 禁Ctrl +Alt +Delete個aoc寫住「沒有反應」。

就算解決唔到都多謝你幫手先^^"
回復 支持 反對