打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 你地話la[雙方爭議]

關閉 [複製鏈接]
我米引比你睇lo- -"

原帖由 ^~豪~^ 於 3-10-2007 08:47 PM 發表
☆改咩名好★同我聽住!你唔知唔好係到吠人r
果時我都係到lor but我見到樓主係到爆自己d怪 只係爆到你小小d怪lo
你好似樓主咁講你起[飛落去爆怪]lor   仲有果時樓主都講左sor la  咁5 通你仲想食左人隻車咩?

睇到?

+上一句...唔該皮主幫我cheak下ip- -"

最怕比人屈...

再+一句...我唔粗佬嫁-0-
回復 支持 反對

做咩要我cheak ip- -

仲有唔係皮係樓牙- -"錯字字

粗佬- -'   

請個認係千ge人回應我ge野
係樓上再樓上上幾個到

加多d野係e個post打左千幾字lo- -"
我諗都有
回復 支持 反對

你又唔去佢個oost到?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D2
e個post有成千字(計埋板面)
佢個post...唔知幾多啦...
回復 支持 反對

我見唔到有個post lo

咁e加都係到講左la 咁使唔使轉過去咁多此一舉呢

姐係你好似去去下wc咁轉去別一個wc- -'

咩post都一樣姐牙?

咁佢都過左尼做咩唔過先佢都知有e個post做咩唔尼先

我開post早過佢  [佢都知有e個post][仲開?][佢中意開咪開lo]仲有佢打錯名  佢唔打錯名我神早見到la

p.5  果到如果你識佢的話咪叫佢回應下lo
回復 支持 反對

我唔mind俾版主扣分^^
樓主好愛n9
由頭到未都唔回答一條問題
點解唔俾佢行走左先呢!?
如果佢過左自然就冇呢件事發生^^
我覺得係樓主唔鋸人地引左佢d怪先爆
如果俾人打劫既話
我有機會係會打劫番佢嫁
吹呀

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
NEC -2 你這樣的態度是不正確的, 請保持良好的 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

咁唔用打劫  用殺人lo得味

死左會殺番到人??

如果佢冇引過尼自然就冇呢件事發生la^^  

點解佢要引過尼呢!?

我只係想話你要話人牙直接d la

仲有呢你個係有機會打劫番佢
有機會唔=100%牙

咁佢講(食屎),(條路你牙) ,(樂古e加好lum勁牙)e d野我會咁咩吓?

仲有你講有機會係打橫尼講lo
回復 支持 反對

樓主仲未回答問題""點解唔俾佢行走左先呢!?""
只係話人地引過黎...自己就爆佢....
回復 支持 反對

講多次` 戈陣只系爆luN j0幾隻`
  講左s0R'' 少得幾多經姐`?!*
大家`` 唔h0咁lUn無聊Na`..
  過去的就是過去` 再嗌都系冇luN用嫁!!*
在上` 冇啦啦關iP乜lUn野事`? 乜luN野`?*
  系你地仲要繼續嗌姐` 慳luN反d時間去升lV仲好Na`''
改咩名好` 你都係路過既做咩都做到針對呢`?!*
  如果佢要同你嘈` 神早嘈左你啦.. 仲要慢慢同你回`?!*
回復 支持 反對

罵戰, 關題處理
回復 支持 反對