打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ***想放點數被人誤會想呃錢...***

關閉 [複製鏈接]
上面咁多幫小愛的,sorry,我只略帶一提,會不會比人呃,沒說她呃我,就算她呃我,我也沒所謂
但如果呃完又說:你自己笨,之類...就不太好, 小愛好對唔住,我真係無心[[onion_54]]
大家好對唔住, 無意帶出這事, 只是問一問,130m我現知差不多,
差不遠120-130,10m我也不計啦^^真係好對唔住,支持小愛的我知道了,各位對唔住!
我依家知喇! 我不是博同情, 我真是重玩的, 所以好對唔住[[onion_54]]
細熙你又來了,我都說真是不知,你又來話我,就算我放100m,你懷疑,我現在理解
因為太平加上我不知這規矩, 以為新呃人手法..沒想過''
各位真是對唔住, 我唔知價又唔知要幫的嘛- -怎沒的又一堆人上來話我了
我已經買娃自己放了, 幫我的,謝謝
給人出頭的,明白,我再說一次對不起

對不起,勞煩大家!

ps.還有細熙, 我是放禮服左右, 有什麼問題- -? 我不知市價,150m=1..我以為平了
後來才知我算貴的, 至於得來方法, 是我的同學給我, 他說你重玩, 我送你一些裝這樣
那我便要了, 我想你可能不信, 因為我現在才說, 但這是事實, 不信我現在也沒證據,因為你對我來說只是網上見過的一個人
我也沒必要給你證明, 對不起
to小愛 我果時見你咁我真係以為昆,所以說過期,你知道也不緊,我也說聲對不起, 呃左你
但我當時係驚

回復 支持 反對

原帖由 神靈之俊 於 12-4-2008 13:21 發表

你指緊佢其實野市價果d
係邊d貨品^^?
列黎睇下唔該=]

不是太明白你的意思
如有冒犯,請多多包含.
回復 支持 反對

原帖由 神靈之俊 於 12-4-2008 21:21 發表

你指緊佢其實野市價果d
係邊d貨品^^?
列黎睇下唔該=]

難道你上堂會背哂老師教你D野嗎?_?
一句都唔可以漏=] 你可以?
果日我係台地經過ONLY.我見到個灘睇到.同埋我記得個名
我睇左睇.禮服左右擺最頭 所以印象深刻
同埋你係咪睇灘會背哂入面D野ah!?

回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 12-4-2008 21:52 發表
上面咁多幫小愛的,sorry,我只略帶一提,會不會比人呃,沒說她呃我,就算她呃我,我也沒所謂
但如果呃完又說:你自己笨,之類...就不太好, 小愛好對唔住,我真係無心[[onion_54]]
大家好對唔住, 無意帶出這事, 只是問一問 ...

若果我要針對這話題也可以
知道有人收緊150點 150m=1
無論係公頻 無論係白頻 都有叫到
見到有人(收)150m (幫買) 都冇(賣) 甘仲算正常?
你同學比咩你.我冇興趣知 只係知你心目中既價係有.
但係靠住重玩呢個理由好似點都得
同埋你冇必要比證明我.呢句講得岩.
因為係我講既野證明比你睇 你非正常人所做事

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 12-4-2008 21:52 發表
大家好對唔住, 無意帶出這事, 只是問一問 ...

-__-冇緊要..旦係唔想俾人整衰果名姐...
同埋禮左右150m=1係中等價-__-''
回復 支持 反對

原帖由 包包-33- 於 13-4-2008 06:28 發表

難道你上堂會背哂老師教你D野嗎?_?
一句都唔可以漏=] 你可以?
果日我係台地經過ONLY.我見到個灘睇到.同埋我記得個名
我睇左睇.禮服左右擺最頭 所以印象深刻
同埋你係咪睇會背哂入面D野ah!?

唔好意思自問我記憶力頗強^^~
你咁講法又講唔出d貨品係咩既話?.?
我可以當果d係以前一早定左既價落黎嫁啵^^
姐係佢未重玩之前都知道果d貨品d價啦下話?~
仲有係攤唔係灘呀@@

回復 支持 反對

重玩左兩星期就一定知價?
我玩左咁瓦都係知一啲唔知一啲咋=]
咁我平放野係唔係昆人@o@?
樓主都講明左,你以為幫買係新一種昆人手法,所以先唔so佢地""
回復 支持 反對

原帖由 keeken2005 於 13-4-2008 14:22 發表
重玩左兩星期就一定知價?
我玩左咁瓦都係知一啲唔知一啲咋=]
咁我平放野係唔係昆人@o@?
樓主都講明左,你以為幫買係新一種昆人手法,所以先唔so佢地""

平放野唔係昆人(依家係講緊放點唔係任何野 唔好意思
我針對係 唔幫買 而又要先錢 仲要平得離譜
以為並非大哂.
係我眼中 點數交易只得1個 信譽好除外
幫買ONLY 要改名既 就要靠電話
同埋冇可能賤價

RE:神靈之俊
多謝你既個攤.
你記憶力好唔好唔關我事.
只係有冇必要記低一D冇關痛養既事?
我路過見到個{攤},有冇必要記低個{攤}入面D野同價呢?
都係果句.
係隔離同步收緊點150M=1.都唔賣(幫買有可能唔知係咩?_?)
最後樓主有冇放到點數? 你知道嗎? 佢有冇點數? 你又知道嗎?

回復 支持 反對

原帖由 包包-33- 於 13-4-2008 16:50 發表

平放野唔係昆人(依家係講緊放點唔係任何野 唔好意思
我針對係 唔幫買 而又要先錢 仲要平得離譜
以為並非大哂.
係我眼中 點數交易只得1個 信譽好除外
幫買ONLY 要改名既 就要靠電話
同埋冇可能賤價

RE:神 ...

你不斷重覆你果句係冇用既^^
既然你話得樓主咁點解你唔記低呢?
最後樓主有冇放到點數? 你知道嗎? 佢有冇點數? 你又知道嗎?
↑我唔需要知佢有冇放^^
我只係照呢個po去評理炸唔好意思~
回復 支持 反對

重玩左2個星期..就算知價又點?!
星夢大部分物品每日都變價~每個人出既價都唔會一樣吧~"
樓主都講左唔知點解要{幫買}
仲有人地唔一定係放開點的~
唔知放點有新方法好出奇?!
樓主都係以自己利益著想...
寧願賺少d~都唔想被佢自己認為不知明既方法放點姐~
回復 支持 反對