打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解依家D人D理論咁犀利

原帖由 馭影靈風 於 9-7-2008 10:41 發表

其實你知唔知我水樓度想講咩

完全同合作無關但係你又講到合作

我可以信佢講既乜野?

匈奴聖騎計箭防?

你究竟想講咩?

再講打哥德係得帝左既中國封灘同火鎗封灘打到架咋啵

仲有我幾時話自 ...

人地堅決咁叫你郁匈拜,你自己又聽唔明,咁樣叫同合作無關?
淨係識睇個兵種相剋表打兵堡有鬼用,
你自己唔合作,人地咪火滾d同你講。
由此至終,你都唔明人地想點,
人地叫得你打就有原因,弓兵根本係靠圍,而家讚你獨行俠?
你去得多,幾多防都冇用啦。人地就係想咁推,你算是兵堡軍師嗎?
不--絕對否決!
就因為人地高防就唔去 堅料啵...理論哥
要做盾既,長劍打條頓都難免啦,何況不列癲打匈奴
你話我誹謗咪誹謗,我係要話你偽神手
回復 支持 反對

原帖由 kamkam2005 於 9-7-2008 19:10 發表

1人地堅決咁叫你郁匈拜,你自己又聽唔明,咁樣叫同合作無關?
2淨係識睇個兵種相剋表打兵堡有鬼用,
你自己唔合作,人地咪火滾d同你講。

由此至終,你都唔明人地想點,
人地叫得你打就有原因,弓兵根本係靠圍,而家讚你獨行俠?
你去得多,幾多防都冇用啦。人地就係想咁推,你算是兵堡軍師嗎?
不--絕對否決!
就因為人地高防就唔去 堅料啵...理論哥
要做盾既,長劍打條頓都難免啦,何況不列癲打匈奴
你話我誹謗咪誹謗,我係要話你偽神手

1首先,我郁匈奴既道理何在長弓郁匈奴?你係唔係講笑匈奴140血要中差唔多60以上既箭先死,點郁?比人食就有份
2.如果連兵種相剋都唔識點打?首先方案可以好多個,一定要依第一個做?方案唔好就唔做架啦,唔好點合作呀?
3.因為佢做d野根本唔係正常人做既野我點會明白
4.落打去根本輸哂,況且係講2家對2家,你仲講咩圍?你有無理解過我水樓講D野架?
5.你唔好引我笑啦,幾多防都無用咁防令黎做咩\
6.人地就係想咁推,我就要推?理由同第2點一樣
7.兵種上根本輸哂,唔去我覺得好正確
8.你前提下係只係做盾,主攻唔係長劍
9.誹謗無意思,無視^_^
回復 支持 反對

原帖由 馭影靈風 於 9-7-2008 11:22 發表

1首先,我郁匈奴既道理何在長弓郁匈奴?你係唔係講笑匈奴140血要中差唔多60以上既箭先死,點郁?比人食就有份
2.如果連兵種相剋都唔識點打?首先方案可以好多個,一定要依第一個做?方案唔好就唔做架啦,唔好點 ...

所以咪話你唔識合作,有馬車盾驚乜郁?
好心你啦,成日比d兵種相剋既框框 框住自己,你自己咪又係靠d兵堡相剋理論打兵堡
如果你真係識兵種相剋,點解薩拉森打聖騎有加成?
落打去根本輸哂,況且係講2家對2家,你仲講咩圍?你有無理解過我水樓講D野架?
2打2都唔合兵自成一角,抵死啦!
話人地唔係正常人,咁就唔係誹謗?

你唔好引我笑啦,幾多防都無用咁防令黎做咩
你唔好引我笑啦,咪又係靠人多恰人少,你有幾可真係2打4呀,比你渣哥德+條頓喇,夠哂防啦

咁仲唔係唔合作?自己有錯就話人,劣品

所以咪要合作 合兵打人囉,你鐘意既,拎長劍片人地戰象都得架

29,你咁樣同亂棄既人有咩分別,唔比心機打,唔輸都唔得啦
回復 支持 反對

我唔係好明你地講緊咩
不過合作還合作
不列都冇咩理由要硬打匈奴
個場沒其他文明打咩????
回復 支持 反對

[quote]原帖由 kamkam2005 於 9-7-2008 19:29 發表

所以咪話你唔識合作,有馬車盾驚乜郁?(有車馬=唔驚匈奴,高手,唔比人食=唔合作,so good)
好心你啦,成日比d兵種相剋既框框 框住自己,你自己咪又係靠d兵堡相剋理論打兵堡
如果你真係識兵種相剋,點解薩拉森打聖騎有加成?(呢個係我唔清楚,所以先會咁,依家我清楚哂,sorry,我知道無加成啦)
落打去根本輸哂,況且係講2家對2家,你仲講咩圍?你有無理解過我水樓講D野架?
2打2都唔合兵自成一角,抵死啦!(我有合兵^_^但係都係輸)
話人地唔係正常人,咁就唔係誹謗?(事實叫我比人食的確係唔正常)

你唔好引我笑啦,幾多防都無用咁防令黎做咩
你唔好引我笑啦,咪又係靠人多恰人少,你有幾可真係2打4呀,比你渣哥德+條頓喇,夠哂防啦(無錯我好鍾意用條+哥德,係差在抽唔到)

咁仲唔係唔合作?自己有錯就話人,劣品(合作都要可行先得,明知唔可行又要做算d乜)

所以咪要合作 合兵打人囉,你鐘意既,拎長劍片人地戰象都得架(sorry,我用長槍的^^)

29,你咁樣同亂棄既人有咩分別,唔比心機打,唔輸都唔得啦(我唔出=唔比心機,我出送人上帝=讓人,明白無?^^)[/quote]
回復 支持 反對

[quote]原帖由
回復 支持 反對

回復 46# 的帖子

^________________________^的確是2打2,你不要亂懷疑人好嗎?你認為唔信人講野可以溝通到?

回復 支持 反對

原帖由 馭影靈風 於 9-7-2008 11:52 發表
[quote]原帖由 kamkam2005 於 9-7-2008 19:29 發表

所以咪話你唔識合作,有馬車盾驚乜郁?(有車馬=唔驚匈奴,高手,唔比人食=唔合作,so good)
好心你啦,成日比d兵種相剋 ...

你自己係要死雞撐飯蓋,講講下個焦點已經開始模糊哂
我反駁果d野,你又答埋d廢野

有車馬=唔驚匈奴,高手,唔比人食=唔合作,so good
乜你真係知乜叫做盾咩??顯然啦,擺位都要講究啦弓兵,
你馬車耐打,英國疊下兵,實噤打。
你d思想淨係識諗點比人食,點解唔識諗下推死人?不思進取。

叫你比人食,你就話番人唔正常,咁樣就可以唔係誹謗?唔好咁幼稚啦。
綜合而言:你係個 個人主義、不思進取,包拗頸、唔合作既人 ,同你一隊打兵堡 =3打4

回復 支持 反對

原帖由 馭影靈風 於 9-7-2008 12:01 發表
^________________________^的確是2打2,你不要亂懷疑人好嗎?你認為唔信人講野可以溝通到?

我駛乜同你溝通,你而家係自己言論出錯,有乜好話人
回復 支持 反對

原帖由 kamkam2005 於 9-7-2008 20:09 發表

你自己係要死雞撐飯蓋,講講下個焦點已經開始模糊哂
我反駁果d野,你又答埋d廢野

有車馬=唔驚匈奴,高手,唔比人食=唔合作,so good
乜你真係知乜叫做盾咩??顯然啦,擺位都要講究啦弓兵,
你馬車耐打,英國疊下兵,實噤打。
你d思想淨係識諗點比人食,點解唔識諗下推死人?不思進取。

叫你比人食,你就話番人唔正常,咁樣就可以唔係誹謗?唔好咁幼稚啦。
綜合而言:你係個 個人主義、不思進取,包拗頸、唔合作既人 ,同你一隊打兵堡 =3打4

不如我匈奴同你長弓打場,你講到疊兵咁神

再唔係你韓+不列同我+我朋友拜+匈打,我想睇你點贏

就算計埋其他文明

1234p-匈拜日塞
5678p-韓不維蒙

可以點打

如果你覺得有我打同我d朋友玩

回復 支持 反對