打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港台服係咪對毒龍唔公平...?

個個派都有長短處ga啦...
你淨係中意d長處,短處就叫人改,咁點得呢
回復 支持 反對

你話毒龍話到咁差~咁咪唔好玩毒龍lo
不過到你玩其他職~唔好又話其他職什麼地方唔好要change咁lo
毒龍你話冇飯圍技...但係如果mp可以的話~我拖毒升比人地要引怪放技仲快lo
至於隱形方面...我都覺得cd長左d- -依家呢招比我除左用做放x龍紋之外就冇用...
要隱形真係得45lv果招...雖然360秒cd~但係唔攻擊就一直係度...
講隱形...風雲果招比毒龍更好用~囧
mp方面...其實毒龍如果唔係拖毒升lv...刑天同風雲用得比毒龍多...
如果你覺得唔公平就玩其他職吧...但不要係度勁唱衰果個職lo
回復 支持 反對

大陸版唔係叫武林群俠傳Online
係叫毒龍Online
咁就知毒龍係過強啦
而家先算係平衡番
回復 支持 反對

如果樓主你咁樣唸就唔洗玩online game
隻隻game既唔同人物/職業/門派等等
都各有佢地長短處
只要你肯比本  比時間  
咁就會勁
你話毒龍有幾唔好,咁其他既又好得去邊咩
風雲mp要多 技巧要夠  仲要好比神(用內掛唔係好掂)
刑天好簡單  你係勁就最勁 唔勁就係垃圾  睇你比本比得多收神裝(神力)
咁先可以話唸下殺人 唔係既話刑天只可以打怪同做副本
一句講哂,刑天冇裝比其他三個更唔掂
無極你睇上去好似好好,又有得回血又可以成堆打
死就死在來來去去都係得戈兩招,兩兒加招無極火,打怪慢到死
隻揪你話點殺人?
你話可以回血  喂大佬呢個就係無極唯一既好處 不過隻揪時係好難用
自己回血就要禁自己先回到,唔係就回左人,禁完自己回之後要禁番人地先可以攻擊
仲要比人地攻攻下自己又要再回血  ....   如此下去,無極補血都唔係好得去邊

咁講法個個都有唔好處
都係你眼睇我好我眼得你好姐
回復 支持 反對

每個門派都有自己特點嫁拉
毒龍pk勁
風云範圍拉怪
if毒龍pk又勁又有範圍技
咁已經失去左意義and其他門派玩咩?
回復 支持 反對

比個血防比刑天高 範攻比風云多 又識回血技ga毒龍你好唔好?
我e家點19力7潛 單殺怪都好勁 如果毒龍出範圍唔係個個玩毒龍 係mo人會玩
回復 支持 反對

我用風雲咪又係血少仲要如果冇神裝想引怪爆?想死就真,你毒龍毒住隻怪慢慢拉又有吸血技你地仲話毒龍廢- -pk你毒完人隱左都打你唔到仲唔係pk王者?唔夠打都走到啦@@
回復 支持 反對