查看: 2653|回復: 55
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 日前昆左人虹龍同星古既〝小蚊*又再出現(佢改左名)仲吹條仔郁人

話說某日...我自己係到吉魔機地啦=]~小蚊就組左我隻分身 我就用隻分身係到爆=]~比自己隻正身係到吸經=]~之後〝小蚊*同我講佢唔夠防引魔機地WO~就問我借左S月~_~
(我之前無睇依個POST)之後=]佢比番我=]到左第二日=]
http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3408944&extra=page%3D1&page=1
之後第二日=]我就同夏戀月仲有N咁多人去爆火龍仲有曜~佢做頂手(佢係隊頻一口咬定小蚊係昆狗=]當時我真係唔信)~之後隻龍比小蚊佢殺左=]~我地成班人都好唔開心地走左~_~(我開埋5經\口/)~爆龍個陣∼秋天乂童話幫小蚊條仔傳話問佢借虹龍隻秋∼(萌月火)小蚊扮無野唔借∼(因為當時爆緊龍)萌月火扮哂野同秋天乂童話講WO∼話尼殺龍
火龍死左之後=〕我咁岩係魔機到撞到小蚊咪同佢一齊爆魔地囉∼點知萌月火扮哂新手咁係到搶怪^^∼仲話要吹雞WO當時我真係明白到咩叫"勁"囉~當時我有搵我最好既fd 小蕩米=]~佢咁講~一早叫你收ac啦~_~有咩唔惦就搵我...~\口/如果我仲係一年前既我佢死左好耐=]

佢搶左我n次/﹏\之後我無計了 我都係唔升=]到左第二日 聖天維護機率~之後我又去爆魔地囉=]~小蚊依條咁既貝戔人竟然話我傻仔用左咁多野換生肖紋(我咁多野換關佢乜事~又唔係佢既d野

評分

參與人數 1 -4 收起 理由
NEC -4 錯區

查看全部評分

回復

明白明白-0-
好想同佢玩下-_-"
高LV扮勁><
好驚添
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

又係小蕩楓^^
抄名小子你好^^
我地又見面,,
唔g有冇人想睇星夢昆人驚世語錄~_~??
回復 支持 反對

原帖由 小蕩米×° 於 22-8-2008 00:32 發表
又係小蕩楓^^
抄名小子你好^^
我地又見面,,
唔g有冇人想睇星夢昆人驚世語錄~_~??

你見唔見到佢拉埋你落水[[yoyo_046]]
回復 支持 反對

我睇黎睇去都唔係好明-_____-?
即係個小蚊係昆人-__-?個萌月火96扮勁-______-?
個個咩小盪楓係抄名-)______?
愈睇愈唔明[[yoyo_149]]
回復 支持 反對

咁姐係點-  -我都唔係太明-  -又抄名又昆裝- -又扮勁- -
回復 支持 反對

記住小蚊同萌月火呢兩個人is ok
小蚊佢上次重唔認係佢錯先 重用粗鬧人tim   
重有佢成日問小天既人借野 大家已經知道佢想點啦^^" (佢都有虹龍頭個d重借d乜野 汗")
回復 支持 反對

萌月火?!
80令lv咋咋,
幫你郁返佢 [[bao_36]]

回復 支持 反對

支持樓主
我都係反小蚊份子[[yoyo_178]]
回復 支持 反對