查看: 11856|回復: 59
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ``♥ 愛Bb* <3 {{更新左好耐都冇人睇~.~"

EDIT*1116 =)
好耐mo upload d圖..整完又吾up wo.我真係好懶- -"
去圖 =]
1)呢張.不錯吧我覺得;;

2)翼-0-"..哈..自己真係好無聊= ="

3)..生日快樂=)

遲下再+圖..訓訓.準備見我愛人<3

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
好耐都mo整圖啦;;[[yoyo_150]]
之前電腦又壞左.___."
而家開下post-3-
貼下圖-v-嘻;;*
3`♥ 守使-v-
4`♥同3be影的 *
5`♥  幾鍾意呢張 =] 個感覺好豬服[[yoyo_129]]
6`♥ 亂整-0-
7`♥ 簡單到爆*
8`♥  聽緊歌整的
9`♥ -v- yo..
10`♥ 再黎鍚鍚>3<
11`♥ 拖手仔-v-
12`♥ 啊..你鍚瞳瞳吾鍚我/^\????????!!!!
13`♥ 吾係牙- -吾好亂諗..點會呢
14`♥ .___.呢張都整得幾好..
15`♥ 心心返-33333- 呢張好鍾意個ban底(:
________________之前的...自己好鍾意的圖 =]__________________
16`♥ 好鍾意的 **
17`♥ hw-0-*
18`♥ hw2*
19`♥ hw3*
2o`♥ 幫kz整的圖...得返一張係道only/____\
21`♥ with哥的-v-
22`♥ 只是字效效果"...有人想學的可開post教-3-
23`♥ 框框效果"...想學的可問-v-
ps::同第14張框好似係一樣的-3-"哈..
多人問會開教學 =} 都可以msn問我,,
我吾介意大家問問題 XD"..
幫到大家整圖問題就最好 -v-"...
整圖退步了/^\"...
等bb...
乖乖等你返 =]
愛死bb>333333333333333<"
  • 461Days* 我愛你>3<啜step;;
    只想和你拖手不換人選-3-"v

評分

參與人數 1樂點 +29 +3 收起 理由
siu芷 + 29 + 3

查看全部評分

回復

1左先~
第一張波波框黎-口-??..
粒藍隻既蝴蝶好似好怪
3果隻影到人地隻腳-___-
好多都影到其他野-口-..
影唔到好似好d"
有d羽化框..好似羽化多下會好d
大概是這樣吧`..
所以-v-..遲下見到有問題先再講xD..
希希好長情喔o.o

回復 支持 反對

嘩-_-開左post一分鍾都冇..咁就比芷芷你1左..
見你搶到1..表情符號代我鍚一啖比你"[[yoyo_213]]
回復 支持 反對

嘿嘿o_o..咁岩上黎ah ma
改左個#1個post lor=-="..
回復 支持 反對

@___@"好耐冇人開PO po靚相喇`
頭個幾張有D冇做基本美化? 圖質不大好`
第5張我幾鍾意個框borO.O
8,9,10,11,12`字型都唔match-0-
第15張`個ban底真係幾靚@.@"

waaaa-~-461day 咁耐.~.`
祝你地繼續1齊O3o`happi f0rever <3

ps.想問下`第2張個字型打到心心既係咩字型黎-0-?!
回復 支持 反對

re芷;;
我都吾想影到架- _ -...不過戈陣升緊寵;;
遲下再影過-v-嘻.

re mouse*
因為洗左機..d bh牙..ban底等等都未搵返晒
字型我都未dn-  -"..

戈個心心-0-  電腦入面搵的-口-"...
吾記得咩字型-__-"...
回復 支持 反對

等你出新相-o-v
回復 支持 反對

新post喎-_-"
你有幾耐冇開過post=___={{其實我都好耐冇整圖-.-"}}
你牙.v.都冇我份既...我呷醋.v.!!!!!!!!!!!!!!!
唔請你食雪糕a______av"...
好-.-回正題-3-"'
第15張ban底真的不錯-3-條彩虹好令a_a"
第1張個框d色好似怪怪的-___-"
其他都幾簡單下-__-"...希希你退步左好多牙.v."
罰你同我影相之後整圖-[]-v"...xdd
回復 支持 反對

罰人影相都有囧囧
回復 支持 反對

第5張睇落真係幾好幾舒服 [[yoyo_153]]
回復 支持 反對