打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] `'* T0gether Again '`'`'

原帖由 ﹡烙影°ㄨ 於 25-10-2008 10:01 發表

甘鍾意睇佢整d相甘既-3-?"

因為佢整d相=完美
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 25-10-2008 00:43 發表
==如果唔係見到傑張image我都估唔到∼
鼠鼠快d改名整相相∼:$

買左點喇 等人番黎改&影[[yoyo_129]]

原帖由 小婷∮ 於 25-10-2008 12:49 發表

因為佢整d相=完美

冇人係完美的
我整既圖 = 時間+心機

回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 25-10-2008 16:01 發表

買左點喇 等人番黎改&影[[yoyo_129]]

冇人係完美的
我整既圖 = 時間+心機

人緊係冇完美 但相係有
回復 支持 反對

我又要影-3-[[m96]]
回復 支持 反對

媽呀,你咁講我先覺好似好耐冇睇圖區同整圖
事關洗機後好多野未裝番- -''(懶a_a)

第一,二張真係神手啦, 第一張張相背景好靚
個頂果度邊處黎? 皇城定係d高級地方..

第二d色好好睇,超勁的說-v-''
企位好似差好少少(係好少好少)

第三張,對唔住對唔住講句..
成張遺照咁[[bao_29]]

第四張, 整得好靚,但係張圖
算,唔鬼理你@@

第五張, 光得特別??
我覺得d字果度d光太勁了
其他都ok啦

不嬲說你是超掂的= =真係..令人感到自己係一隻井底再底底底底之蛙呢
點底都唔知了, 真係頂你唔順, 呢d只可以話係神
(冇心得罪天父, 不過唔知用咩形容, 犯左十戎第一條,sor!)

ps.你夠膽死話果個係笨傑, ..我鄙視你。
但係你唔會話我知你n個男友都叫傑哇?(唔知有幾n個呢~?)

係咁多, 係咁先..
你係一個令我有衝動學整圖的人
也是令我失去對整圖的興趣的人...

感到自己係幾咁微不足道, 之前我po圖真係貼黎把鬼咩..
算啦算啦..冇資格講野囧''

回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 25-10-2008 16:08 發表

人緊係冇完美 但相係有

OK U Win 囧[[yoyo_195]]

原帖由 白饅頭 於 25-10-2008 18:06 發表
我又要影-3-[[m96]]

我淨係同佢影

原帖由 榤奇 於 25-10-2008 18:44 發表

企位好似差好少少(係好少好少)

第三張,對唔住對唔住講句..
成張遺照咁[[bao_29]]

第四張, 整得好靚,但係張圖
算,唔鬼理你@@

第五張, 光得特別??
我覺得d字果度d光太勁了
其他都ok啦

不嬲說你是超掂的= =真係..令人感到自己係一隻井底再底底底底之蛙呢
點底都唔知了, 真係頂你唔順, 呢d只可以話係神
(冇心得罪天父, 不過唔知用咩形容, 犯左十戎第一條,sor!)

ps.你夠膽死話果個係笨傑, ..我卑視你。
但係你唔會話我知你n個男友都叫傑哇?(唔知有幾n個呢~?)

係咁多, 係咁先..
你係一個令我有衝動學整圖的人
也是令我失去對整圖的興趣的人...

感到自己係幾咁微不足道, 之前我po圖真係貼黎把鬼咩..
算啦算啦..冇資格講野囧''

yoyo-o-l0ng time no see
我點講-_-?..人懶冇藥醫

第1,2張唔神唔神`心機之作
你冇睇我之前第1個PO /__\?.咪係尼中前圖個度囉`
只係我cut埋上面個頂之嘛~星夢邊有d高級地方呀-.-'

第2張d色咁warm`只因我狂加TT姐-_-vv
個企位`我本想啜啜ga-_-~點知e+個個位已經係最盡了`

第3張唔緊要-o-`我唔怪你~
我唔覺is 0k x3x'

第4張-o-你想講咩ah?
有話就講喇~

第5張我冇得擦走d光ga`
會勁ugly-  -! 因為d光係TT整出黎`

-_-`你唔好咁..整多D圖囉我只可以咁講
你頂咩我唔順話\___/? 神你pp ah-_-~
犯左就咪講喇-_-~

ps.你咪即管"卑"視我囉`((我想講係鄙視囉~
我得佢1個 Only him v3v so?

-o-.你有點矛盾?.
究竟我係1個好人定衰人\囧/ ?

-_-~我都覺得自己好渺小囉
只係大過隻蟻既老鼠..`
意見呢樣野`人人都比得`
只要有感覺is 0k`但唔好太過偏激~

回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 25-10-2008 18:46 發表

我淨係同佢影

只係我cut埋上面個頂之嘛~星 ...
點解[[m46]]
搵人斬死佢[[m531]]
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 25-10-2008 18:44 發表

企位好似差好 ...

最尾果d..點解要講到咁?_?
回復 支持 反對

回復 35# 的帖子

魷魚正是笨傑-0-..
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 25-10-2008 18:46 發表

我淨係同佢影

只係我cut埋上面個頂之嘛~星 ...

禾好偏激- -''? 如是者,sorry
哈,又打錯字呢
事關打到後尾, 有d趕時間@@沒什麼留意
我即改okay?

另外, 好的, 我唔講神了(乜你咁兇-v-真係誠心)
我係懶a_a冇計啦

得佢一個,哼!
第4張我意思係張圖,有點打情罵那個的說-0-!

罷罷..我今日已經灰盡了,灰到極點..
由朝灰到夜晚直到依家
覺得自己完全唔知做緊d咩= =

差點想自殺..好彩我自制能力好啊
好彩好彩

祝你地百年好合囧''(唔好又..重覆犯錯的說)

灰啊灰,,灰灰灰..

ps.另外想問些整圖野
意加msn啦
pm左你了!
回復 支持 反對