打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ZR既人

關閉 [複製鏈接]
我知既係 你原先話唔玩 無神神又話玩 之後叫你做後備  你又唔理 係咁企係到~...所以....你就.....
回復 支持 反對

我想講多一件事~"
尋晚老鼠屎係咁問你地敢唔敢賭5000萬esgs vs zr
點知你地唔知係驚輸定無錢 應都都無應一句 無一個zr既人出聲
之後好好彩zr羸幾分
問題就黎喇  一名"秋天"既玩家第一時間問 "係咪win左有5000萬?"
之 ...
~YYYY~ 發表於 30-3-2009 14:53

第一 我地有冇錢同有冇膽都唔關你事
第二 老鼠屎係咁問又點, 淨係得佢問, 佢同車隊ge人都無出過聲話要賭埋一份, 我地唔出聲係比面佢唔想同佢嘈
第三 我地係好彩定係靠實力唔到你管
第四 秋天講果句野之前我都有講過, 但係唔該你唔清楚就唔好亂咁講, 我地雖然係講左呢句野, 但係到底有冇拎到錢大家心知肚明, 係玩 定係 講真, 大家都知道, 而且我地同ESGS各隊員都係維持友誼第一 比賽第二ge心態, 請你唔好睇到d咩就亂講d咩
回復 支持 反對

當初係你自己話要玩 我已經計左你落名單度 後來又係你自己話有朋友係ESGS度, 話佢地話你搶佢地盤就唔同你做fd,, 所以唔跑, 我咪唔計你 唔免強你跑。到跑地盤果時 又話要跑,到最後就話我地唔比你跑, 叫你轉ser又唔 ...
chongkty 發表於 30-3-2009 18:14

我有叫蛇組,佢冇組我姐.........咁都入我數= =
回復 支持 反對

係囉fuji,你又話唔玩,點知又玩,so我做左後備,而家你就......
matthewboy 發表於 30-3-2009 18:24

你收啦,你又唔係副隊,又唔係正選,一隊同副隊都未講你同我up???想扮大佬都睇下你自己身份啦!!冇大冇細咁博上位呀,定博+分呀!!好心你自己彈埋1.2角玩自閉啦!!!同埋睇下你自己下面再睇下你個樣啦,一樣樣既.......[很樣]

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
NuclearAsh核灰 -2 連續回復

查看全部評分

回復 支持 反對

我想講多一件事~"
尋晚老鼠屎係咁問你地敢唔敢賭5000萬esgs vs zr
點知你地唔知係驚輸定無錢 應都都無應一句 無一個zr既人出聲
之後好好彩zr羸幾分
問題就黎喇  一名"秋天"既玩家第一時間問 "係咪win左有5000萬?"
之 ...
斷線天使 發表於 30-3-2009 17:08

我唔係ESGS既人
你講得好岩 比賽唔係羸就輸
所以我依家講既係"ZR某幾個人"羸左係度串77姐
仲有果5000萬 蛇佢唔應該話可以唔拎  佢都無接受過話賭 如來話5000萬可以唔拎?.?

但楊過就可以拎果5000萬喇 因為我都睇到楊過話受老鼠屎
回復 支持 反對

第一 我地有冇錢同有冇膽都唔關你事
第二 老鼠屎係咁問又點, 淨係得佢問, 佢同車隊ge人都無出過聲話要賭埋一份, 我地唔出聲係比面佢唔想同佢嘈
第三 我地係好彩定係靠實力唔到你管
第四 秋天講果句野之前我都有講過 ...
chongkty 發表於 30-3-2009 18:56

"第四 秋天講果句野之前我都有講過"
你咁講即係你都有份串啦~"~
我留言咪就係話ZR某幾個人羸左係到串77囉~"~
"我地同ESGS各隊員都係維持友誼第一  比賽第二ge心態"
羸左係度串77又點叫友誼第一呀
仲有  全世界都知ZR同ESGS唔妥架啦

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
NuclearAsh核灰 -2 連續回復

查看全部評分

回復 支持 反對

我唔係ESGS既人
仲有果5000萬 蛇佢唔應該話可以唔拎  佢都無接受過話賭 如來話5000萬可以唔拎?.?

但楊過就可以拎果5000萬喇 因為我都睇到楊過話受老鼠屎
~YYYY~ 發表於 31-3-2009 00:17
"第四 秋天講果句野之前我都有講過"
你咁講即係你都有份串啦~"~
我留言咪就係話ZR某幾個人羸左係到串77囉~"~
"我地同ESGS各隊員都係維持友誼第一  比賽第二ge心態"
羸左係度串77又點叫友誼第一呀
仲有  全世界都知ZR同ESGS唔妥架啦
~YYYY~ 發表於 31-3-2009 18:56

好心你從其他角度看事,
明眼人都看得出蛇拿不到錢, 相信佢自己都知, 不清特登說.

相比起zr串人, 大家都看到esgs的傲慢.
我比較想知楊過拿到錢未.

朋友就不會串對方? 是情侶就不會鬧交?
車會敵對不代表車會會員是敵對.
說你不是esgs真是好難信.
回復 支持 反對

好好地玩下地盤戰都可以攪到甘多野出黎...fujiboy...每個車隊都有自己車隊既規矩.你報名玩時我都聽到你話有fd係ESGS...佢幫左你好多.係咪??所以我地都逼你玩.我地每次玩地盤戰都係有報名既隊員先可以到組1...我都知其他無參加既隊員都好想知道比賽形勢...哩點我都好明白.我們都是在遊戲.何必要攪到你嘈我我嘈你呢...我好希望大家可以玩得開心d...
回復 支持 反對

我唔係ESGS既人

但楊過就可以拎果5000萬喇 因為我都睇 ...
~YYYY~ 發表於 31-3-2009 00:17

咁舊屎咪又係冇俾5000萬楊過
回復 支持 反對

好好地玩下地盤戰都可以攪到甘多野出黎...fujiboy...每個車隊都有自己車隊既規矩.你報名玩時我都聽到你話有fd係ESGS...佢幫左你好多.係咪??所以我地都逼你玩.我地每次玩地盤戰都係有報名既隊員先可以到組1...我都知 ...
日本mini 發表於 31-3-2009 06:00

係你地隊d人搞我先,係度屈我.......
回復 支持 反對