打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 幾時先解決到賽車彈Game問題???

關閉 [複製鏈接]
其實....去組一頻比賽就冇彈gamr呢回事-.-
paullau000 發表於 1-4-2009 06:38

其實...唔玩都唔會有彈Game依回事~_~ 對嗎?
回復 支持 反對

5# 真白羊  

其實你唔好咁火住~我都想幫你地尋根....

如果你連電腦配置等資料都唔可以俾我....真係好難幫到你架

或者咁...你可以試試打去isp公司問問...或者叫isp公司聯絡我地, 因為現階段個個都lag...但又有一 ...
凌峻 發表於 1-4-2009 01:47

我不知道我和真白羊的情況是否一樣

1.每當我在升1玩城市比賽就玩10有9次過完第1個checkpoint都會彈我番打ac果度
轉去組1冇咁嚴重,但玩幾場都會彈

2.而所有比賽都有此問題,一開始去到比賽場地果時,
無啦啦會當你棄權,跟住彈你番比賽大廳,但重入可解決此問題

我想話你知既係完全唔關isp網絡供應商同埋電腦配置事
我問過好多用唔同isp,,唔同電腦配備既fd,,個個都有呢個情況出現
大部分人都認為係遊戲伺服器有問題
而假設係關電腦配置事,咁都好離譜下,人人配置唔同
唔通特登買部同官方所指既電腦配備一樣既機黎玩光線飛車咩
如果要咁麻煩,咁玩家真係寧願玩第2隻game

希望gm能夠徹底根治以上所提及的問題,提升光線飛車的遊戲質素,謝謝gm!
回復 支持 反對

我直頭彈出Windows...要再開過Game
GM睇返我比賽棄權幾多次, 就即係彈左幾多次~_~
入得比賽,好地地又點會棄權
開始左比賽唔得閒玩我最多咪停左架車係度輸九條街
唔通怕輸按Alt+F4當自己嬴咩...
回復 支持 反對

彈GAME問題真係好嚴重, 我同我FD都有此問題, 電腦既野我唔識,
莫講話解決, 連問題根源都唔知
我平均每日彈GAME 十次至三十次不等(嚴重D會連彈幾次)
望GM幫幫忙, 解決下!!

PS 我玩另一隻ONLINE GAME目前未試過彈!!!(會唔會係伺服器問題呢??)

電腦白痴人    字
回復 支持 反對

其實...唔玩都唔會有彈Game依回事~_~ 對嗎?
真白羊 發表於 2-4-2009 17:58

你咪唔好玩
你呢個回復真係睇到我想笑
回復 支持 反對

你咪唔好玩
你呢個回復真係睇到我想笑
paullau000 發表於 4-4-2009 20:50

到你彈果時我笑

問題係點解要玩家左避右避先可以玩? 你係用玩家角度去諗架?
回復 支持 反對

彈game?你可唔可以俾到個你電腦個配置我~?
因為講真....無人回報過
除國內玩家

而我自己就真係無呢個問題.....
凌峻 發表於 31-3-2009 18:46
就系當去到賽道果陣,變左棄權,跟主去返個比賽大聽
回復 支持 反對

到你彈果時我笑

問題係點解要玩家左避右避先可以玩? 你係用玩家角度去諗架?
真白羊 發表於 7-4-2009 17:59

我承認我有彈過
起碼我會諗方法點樣令自己比賽唔彈喎....
你呢...
你覺得轉Ser係左避右避
咁你係升一轉去競一 / 競二 / 組一 玩暴走係咪又左避右避丫?
回復 支持 反對

冇試過
你電腦設備多小?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對