樓主: player000000
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 問得問題多都有罪,咁大家切勿問問題

關閉 [複製鏈接]
batto,十分感謝你的讚賞先,
但你唔明點解我成日比人話,而一仔又冇呢?
原因係我玩暴走轉得有d盡,而一仔就唔會(所以佢近排都拎少左),
而且d人又轉唔起,所以就係咁用粗口話我,同埋我多野問(好奇心重) !

而今次事因真 ...
player000000 發表於 12-4-2009 19:26

你既問題就係你好奇心太重
成日問埋d多餘既問題
講真咁多人玩暴走得你一個會咁q多爹
呢種行為係十分之討厭
回復 支持 反對

咁咪就係SKY ON 99囉

你冇朋友咪轉得盡囉傻仔SKY
你睇背後幾多人話你ON 9啦
笨siu進 發表於 12-4-2009 20:10

請問你自己知唔知自己講緊咩 @@?
(一)暴走比人話就等於on 9 @@? 姐係d人轉唔起,話我,就係我on9,係咪 @@?
(二)玩暴走轉得多就等於冇朋友 @@? 我同d fd講咩又要向你交代 @@?
咁你d觀感與角度都好有問題下 !!!

而你所以係背後話我on9的人,
我相信10個有9.9個都係暴走比我轉得多
or
覺得我問野太多,嫌我煩 !
回復 支持 反對

你既問題就係你好奇心太重
成日問埋d多餘既問題
講真咁多人玩暴走得你一個會咁q多爹
呢種行為係十分之討厭
24266836 發表於 12-4-2009 22:47

我對於你所講o的野真係好無奈 囧'

你都知我好奇心重,問得問題多,咁你就要講粗口咁嚴重 ?

我叫多爹,咁你平時唔會打字 @@? 唔會傾計 ?
唔通我係game入面見你唔順眼,覺得你討厭,我就要話你 ?
我見你係城同人傾計,我又要不斷用粗口話你 ?

希望你明咩叫 [已所不欲,勿斯於人] !
學識接納一下唔同的人 !
唔好再凡事自己一唔鍾意就話人(特別係講粗口),因為咁樣好唔理性  囧'

所以我自己個人係game入面都未主動過去話人 @@

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
NuclearAsh核灰 -2 連續回復

查看全部評分

回復 支持 反對

我見你係城同人傾計,我 ...
player000000 發表於 12-4-2009 23:34

你都係面對現實啦
咁多人覺得你煩 你都係慳d啦
回復 支持 反對

你都係面對現實啦
咁多人覺得你煩 你都係慳d啦
笨siu進 發表於 13-4-2009 14:25

你始終都唔肯用一個客觀的角度去睇呢件事,
同你講落去都只會冇結果,失望  囧
回復 支持 反對

你始終都唔肯用一個客觀的角度去睇呢件事,
同你講落去都只會冇結果,失望  囧
player000000 發表於 13-4-2009 16:11

而家係邊個唔客觀呀
你自己有眼睇幾多人覺得你煩嫁啦
點解個個問野冇俾人話煩
係你一個問先會
自己檢討下啦
回復 支持 反對

而家係邊個唔客觀呀
你自己有眼睇幾多人覺得你煩嫁啦
點解個個問野冇俾人話煩
係你一個問先會
自己檢討下啦
笨siu進 發表於 13-4-2009 19:52

我檢討左啦,咁你呢 ?
好似係你自己唔講清楚 @@
回復 支持 反對

我檢討左啦,咁你呢 ?
好似係你自己唔講清楚 @@
player000000 發表於 13-4-2009 19:58

有咩?我話你好奇心太大想你改下佢
你搵出一連串既原因黎反駁番我
呢d叫檢討,ok,當每人既定義唔同
我只係覺得你呢d叫死唔認衰,死不悔改

我見你係城同人傾計,我 ...
player000000 發表於 12-4-2009 23:34

>我想講我比你更無奈

>...唔該見到我個回覆有粗口既出句聲

>你都識講平時,你連玩緊暴走你都要問長問短,明知大部份人玩緊暴走都會好燥
你偏偏要係呢個唔適當既場合,問埋d所謂既問題,令人煩厭

>講真,咁既情況都忍到唔話人既人少之又少,再加上你都勁自相矛盾下
toad果件事點計?你夠膽話你睇佢好順眼?你夠膽話你冇話過佢?

我見你係城同人傾計,我又要不斷用粗口話你 ?
>唔明,我真係唔知你點解會扯粗口黎講,好無里頭下

希望你明咩叫 [已所不欲,勿斯於人] !
>我都希望你會明[己所不欲,勿施於人],你想唔想你玩暴走拎一次第1就問你一次問題?問左個結果會唔會變?

學識接納一下唔同的人 !
>咁你又可唔可以接納唔同的人?你估個個都鍾意你成日問問題?

唔好再凡事自己一唔鍾意就話人(特別係講粗口),因為咁樣好唔理性  囧'
>再次強調我真係唔知點解你要扯粗口黎講,"唔好再凡事自己一唔鍾意就話人"呢句我好認同
而問人問題都可以係話人既一種,所以希望你講得出做得到,唔好自相矛盾

所以我自己個人係game入面都未主動過去話人 @@
>講多次問人問題都可以係話人既一種,例如:"你係咪醒目架?"你認為有冇話人既成份?

希望你知道咩叫知錯能改,可以改過自新
唔好再一味當自己岩哂,死不悔改
如果你冇錯就唔會俾咁多人話
問野傾計係好正常既行為
但係問野問到咁討厭既
你就係第一個
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

有咩?我話你好奇心太大想你改下佢
你搵出一連串既原因黎反駁番我
呢d叫檢討,ok,當每人既定義唔同
我只係覺得你呢d叫死唔認衰,死不悔改

>我想講我比你更無奈

你都知我好奇心重 ...
24266836 發表於 13-4-2009 21:07

我想問下,檢討左就唔可以講野 ?
我都已經用行動黎證明左啦,你唔信就問下人我呢幾日暴走仲有冇問咁多野 ?
而家唔係我冇檢討,而係你自己冇檢討,我話得你唔岩咩 ?

>唔該見到我個回覆有粗口既出句聲
答:唔好意思,係我打得唔好,更正返 [我問下野要嚴重到d人打粗口話我咁大件事?]

>你都識講平時,你連玩緊暴走你都要問長問短,明知大部份人玩緊暴走都會好燥
你偏偏要係呢個唔適當既場合,問埋d所謂既問題,令人煩厭答:玩緊暴走都會好燥,咁就可以話人,借人發洩 ? 咩道理 ?

>講真,咁既情況都忍到唔話人既人少之又少,再加上你都勁自相矛盾下
toad果件事點計?你夠膽話你睇佢好順眼?你夠膽話你冇話過佢?答:請問我點自相矛盾呢 ? 首先係情況已經唔一樣,Toad係主動挑釁我,惡意中傷我,並唔係我因為暴走 心情唔好而走去話佢,唔該你唔好係到誤導他人 !

>唔明,我真係唔知你點解會扯粗口黎講,好無里頭下
答:因為你地d人話親我都係[岸9sky],冇d好d的證據黎話我點唔岩 !
    我亦都係呢個原因先至會有所行動 !

>我都希望你會明[己所不欲,勿施於人],你想唔想你玩暴走拎一次第1就問你一次問題?問左個結果會唔會變?
答:我都有少少同意(無可否認我係少諗到),但係我可以同你講,d人問我,我一定有答(琴日先有一個問我) !

>咁你又可唔可以接納唔同的人?你估個個都鍾意你成日問問題?答:其實我都講過好多次,我只係問問題,其他玩家唔想答,係可以唔答,唔需要理會 !

>再次強調我真係唔知點解你要扯粗口黎講,"唔好再凡事自己一唔鍾意就話人"呢句我好認同
而問人問題都可以係話人既一種,所以希望你講得出做得到,唔好自相矛盾答:我冇自相矛盾 ! 我問人果d問題都只係暴走第幾有冇海盜,而你所講的話人,我最多都係用黎還擊,而唔會用黎主動攻擊他人 ! 唔該你再次搞清楚 !

>講多次問人問題都可以係話人既一種,例如:"你係咪醒目架?"你認為有冇話人既成份?答:我再答多你一次,我冇用呢種方式去主動問人,唔該你先搞清楚再講 !

我亦都希望你諗野客觀d,唔好再因為多人話我,即唔好先入為主 ! 謝 !
回復 支持 反對