打印 上一主題 下一主題
收起左側

【香港 merchy clan】Grand Exchang價格買賣商討及提議區

幫您back up :p

first, i didnt go myorc to ask for help, i went there coz i dont wanna see u ( noob )
second, u got no real skill, wat u can do is ask for help and buy accounts to say im pro ,muhaha, just like a dumb ass
i dont scared of amy or anyone, not like u, when u got owned, then u go ask for help
so, if u dont stfu from now on, i will make sure u quit rs as soon as possible
but beware how many p mod friend i got and dont let them check ur account or all of them will be banned as soon as u talk again, u want get mute or get ban =] ?
if u start again, i will make sure to finish u off
回復 支持 反對

幫您back up :p

first, i didnt go myorc to ask for help, i went there coz i dont wanna see u ( noob )
second, u got no real skill, wat u can do is ask for help and buy accounts to say im pro ,muhaha,  ...
Prince` 發表於 22-5-2009 00:15

delete it la...
dont wanna start war... its pointless = =
回復 支持 反對

50# 傻佬_johnsun
wa... ho ar!!!!
if i hv the money...
回復 支持 反對

做咩講講下 merchant clan 又係到嘈呀, 你地煩唔煩架...

成日有事就搬我個名出黎, 我覺得好煩的...

請你地下次嘈交前, 諗下我既感受先... 唔關我既事, 唔我拉我落水...
回復 支持 反對

做咩講講下 merchant clan 又係到嘈呀, 你地煩唔煩架...
cool_snow 發表於 22-5-2009 09:23

ccy merch 更 fury , 我覺得麻麻地者 .

ps : 我都唔會再嘈  , 由得佢地講飽佢,越講就越顯得佢地文化低。
回復 支持 反對

FURY唔應該再MERCHANT啦 夠啦-_- 過火啦 依家應該過2MIL ?
以前JUNK TRADE都係AROUND 2M左右 應該無得升.
而我覺得DARK BOW仲有得升..
以前965K AROUND果陣, D人JUNK TRADE上到1.5
依家只不過1.1, 仲有機會上升到1.4左右, NO MORE THAN 1.45.
止賺位係 1.4 , 止蝕位係 980K.
準備買多個:p

大家小本的 又不妨留意下有無D平靚正既同大家SHARE下:p
依家都試緊一D ITEMS...... 成功既SHARE比大家知.

Btw,
嘈唔係好事, 但如果大家針鋒相對都唔係好事.
倒不如引刀一快, 大家搞掂佢咪唔會再嘈囉!
誰對誰錯 始終需要有了斷
唔係撩大家嘈交- - 只係覺得一係做番朋友, 一係就快快趣趣搞掂佢.
如果唔係 嘈交的日子, 指日可待!
回復 支持 反對

FURY唔應該再MERCHANT啦 夠啦-_- 過火啦 依家應該過2MIL ?
以前JUNK TRADE都係AROUND 2M左右 應該無得升.
而我覺得DARK BOW仲有得升..
以前965K AROUND果陣, D人JUNK TRADE上到1.5
依家只不過1.1, 仲有機會上升到1.4 ...
Prince` 發表於 22-5-2009 16:45

越講就越顯得佢地文化低,E句應該係講佢自己。。。。5知邊個係gum用低文化字呢[[bao_27]]
回復 支持 反對

越講就越顯得佢地文化低,E句應該係講佢自己。。。。5知邊個係gum用低文化字呢[]
acountseller 發表於 23-5-2009 11:52

你話係埋係囉~口水尾你汁飽佢 ~
都癈事同你嘈 , 我呢到係傾item mech ,
嘈多兩嘈俾人關post就無謂 特別為你d咁低文化既人更加唔抵 .
你仲想串既你講飽佢 , 你就當我唔夠你串 , 當我輸 OK??
邊個岩邊個錯 , 人地識睇 ,

好啦~你仲有咩想講?放馬過來!!
不過 , 我唔會再作回應
回復 支持 反對

鬧交用高水平D好無呀您地兩個-_-
我唔知幾歲開始已經無學您地咁鬧交- -
1個 = 講緊有口話人無口話自己, 您自己又點- -v
1個 = 人地講番自己既野就唔得既, 申請專利呀笨- -

無聊-_-v

DBOW $$$$$$$$$$$$$$$$$
回復 支持 反對

鬧交用高水平D好無呀您地兩個-_-
我唔知幾歲開始已經無學您地咁鬧交- -
1個 = 講緊有口話人無口話自己, 您自己又點- -v
1個 = 人地講番自己既野就唔得既, 申請專利呀笨- -

無聊-_-v

DBOW $$$$$$$$$$$$$$$$$ ...
Prince` 發表於 23-5-2009 23:03

d bow好快會停了 , 我都有1個 , 800K果陣買的 .
300K 收入 , 好野~~~~
回復 支持 反對