打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 飛車版版主偏坦某D玩家囉

關閉 [複製鏈接]

ESGS榮耀借人名義開第3隊其實係呃人
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3598051&extra=page%3D2&page=1
版主偏幫佢地DELETE埋個POST
ESGS榮耀去開POST踩CRAZY龍飛鳳舞又唔見佢DELETE
咁唔FAIR你唔好學人做版主啦

SKY果個又係
唔敢面對現實DELETE晒D POST
回復

第3隊係呃人 ""?
進哥你小心你既說話
要唔要我搵總隊長出黎同你講下野?
我地呃人?

另外CRAZY唔係我踏佢
係本生自己隊員有問題
我係從其他人既POST到COPY番黎
就係你覺得係踏都係以我個人名義
唔該你講野小心D
回復 支持 反對

挑,,,扼唔扼人係我眼中咪又係一個垃圾團
昆狗,阻人撞白,白痴仔乜都有
我都費9事話佢地,哂我時間
回復 支持 反對

第3隊係呃人 ""?
進哥你小心你既說話
要唔要我搵總隊長出黎同你講下野?
我地呃人?

另外CRAZY唔係我踏佢
係本生自己隊員有問題
我係從其他人既POST到COPY番黎
就係你覺得係踏都係以我個人名義
唔該你講野小心D
...
siuyatfa 發表於 13-4-2009 20:18

請問你而家清楚 笨小進 的為人嗎 ?
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3598051&extra=page%3D2&page=1
ESGS榮耀去開POST踩CRAZY龍飛鳳舞又唔見佢DELETE
咁唔FAIR你唔好學人做版 ...
笨siu進 發表於 13-4-2009 19:47

唔該你咪屈得就屈啦,而家連版主都屈埋,有冇搞錯呀?
你係咪Toad黎嫁 囧?
唔該你講野都比d證據出黎啦 !
回復 支持 反對

咁唔FAIR你唔好學人做版 ...
笨siu進 發表於 13-4-2009 19:47

我已向三怪頭證實,第三分隊的確是ESGS三怪头所認可。故虛假的資料留下沒有用處。
另外,刪帖的原因只是因為帖中展開了罵戰,
如你覺得刪帖就是不公平,那你為何不在較早時的舉報及意見區提出?
既然你覺得這是不公平,那你們為什麼又不自制一下私下解決問題呢?
有意見不懂發表,只懂在不滿時抱怨,那你對我又公平嗎?

如今我就一於非常嚴格的檢查帖子,一有些微人身攻擊即時扣分刪帖。
那你滿意沒有? 當然,我不能這樣做。
我只想版塊中是和平的討論,而不是不斷的對罵。
如果你們只是在指出對方的錯處,而不是不斷的侮辱、人身攻擊、挑釁,
我會有需要刪帖嗎?

只懂指責是沒有用處的。如果你真的是不滿意,可到投訴區投訴我。
如果你真的覺得我處理不當,或許你能放下主見代入我的角色,
那你就能明白我的感受。
回復 支持 反對

我已向三怪頭證實,第三分隊的確是ESGS三怪头所認可。故虛假的資料留下沒有用處。
如你覺得刪帖就是不公平,那你為何不在較早時的舉報及意見區提出?
既然你覺得這是不公 ...
NuclearAsh核灰 發表於 13-4-2009 21:01

笨小進係個滋事分子,請封post啦-.-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

既然你覺得這是不公 ...
NuclearAsh核灰 發表於 13-4-2009 21:01

支持核灰和GTR
呵呵
樓主請你自重吧..都在胡說八道
回復 支持 反對

我支持你樓主!!
回復 支持 反對