樓主: bobby044132
打印 上一主題 下一主題
收起左側

戰國BASARA BATTLE HEROES GAMEPLAY(圖)(更新至50任)

嗯  幫到新人=]
同埋之後會加自由合戰同埋50任
大家幫我加加油啦
回復 支持 反對

今次同大家講講自由合戰啦

一開左之後係呢個畫面

最上個個係set你係1p定係cpu

第2個set你係咩組(有天,地,隨機同埋不參加)

第3個係set你係用咩人 今次玩真田(該格下面有人物能力值)

第4個係set你用咩武器 今次用5武啦(注意:1.只係可以用你買左個d
2.隨機人物唔可以set武器)

第5個就係set你用咩防具 今次用1防(冇錢買2防 3mTvT)
(注意:1.只係可以用你買左個d 2.隨機人物唔可以set防具)

第6個就係SET你用咩造型  因為打唔到 就算啦- -

最下面個行就係指CPU強度啦  自己當然轉唔到啦  只會SHOW段數
今次SET佢地都係3LV啦

今次就咁樣啦=]

之後咁START 準備完了!~

之後黎到呢個選擇畫面

第一個係戰鬥場地  當然玩嚴島  劈友天國

第2個係背景音樂  當然係JAP 戰國BASARA動畫版主題曲

下面2張係SET雙方戰力(紅藍條)  最好係一樣 公平丫=]

呢個係一個人既體力  可以比基本多/少

呢個係限制時間

戰極增加率  姐係打人同比人打會加幾多戰極(藍氣)

戰極爆發時間 爆左戰極之後持續幾耐

今次咁樣SET啦=]

GO!~

之後就劈啊劈啊= = 最後都係有錢拿的哦!~

今次講到呢到啦  下次更新講50任=]

回復 支持 反對

西利=v=
真係唔比個"服"你都唔得
真係有耐性到呢...
回復 支持 反對

我平時冇耐性咩TOMMY仔
回復 支持 反對

支持..
好有耐性.__.
回復 支持 反對

多謝了小瀑
回復 支持 反對

.__.期待再更新的50任
回復 支持 反對

50任務!~參上!~

右係小作po圖既日子 cut圖都cut到我xx
不過算啦= = 做哂佢比大家分享分享
今次用藍色啦= = 太單調=]

今次同大家講講50任啦= =(小作最憎)

前而有同大家講啦  有伊達 真田  同埋前田 今次決定玩前田啦

一開左次後有第1個任啦 睇到任務名下面嗎 係通常
(通常姐係冇特別野  加入係有新成員(仲間) 特別係指有其他任做(守人) 而專用姐係只可以用其中一個成員)

選左你想要既任務之後咁O會有勝利敗北條件

之後選人物  下面有該角色既資料

決定!~ 開始吧

今次既場地會有呢樣野 (寶箱)呢個係紅色既!~

打爆之後有呢樣野= =

可以加血的=]

黃色呢?!~

係錢錢$.$

今次睇下結算畫面 有咩唔同?!~左上(今次係講血 姐係話 下一場係唔會補的哦!~)

統一全國唔係你想要既  其他人都會有行動  呢個就係敵方的進軍了
今次呢場係加入 姐係有新成員 上面有指令要你劈邊個
到佢出場打低佢咪得lor

打完之後就會有新人加入啦!~^^~

今次唔好意思  專用同埋特別仲未打完 我要打哂d人物傳先= =
[[onion_54]] 拍謝了~~~~~~~~~~
我會暫停更新一會  下次更新同大家講講人物了 88
回復 支持 反對

明知故犯
推po ing
回復 支持 反對

小弟差櫻花爆機炸><
回復 支持 反對