打印 上一主題 下一主題
收起左側

Rurika black 初來(?)報到

thx, 因此我之前都好似有你的msn,.....
對吧
johnny_lapa 發表於 17-6-2009 00:41

你咪係傳說中的johnny " lulu "  !!!!!!!
我聽人講 , 好耐以前 ,
有1個叫johny lulu既神秘物禮 ,
如今終於出現 !!!!
不得不使我五體頭地 , 同你裝兩柱香!
------------------------------------------------------------
rurika 歡迎你呀!!
amy好耐之前以經同我提過你 =] .
佢地果邊d人唔珍惜團員 , 更何況係你 , 係佢地既愚蠢 !
今日你決定左過來 , 係我地既榮幸

樂古有一樣野好 !
就係個個無分身份高低 ,
有野玩就玩 ,
唔似myORZ咁 , 要刷鞋仔先上到位 .
---------------------------------------------------------------------------------------
我係asiadog007接班人 , 你可以叫我thomas , 記得add我 =]
多d一齊玩star hunt 同evil tree 呵 .

回復 支持 反對

ERRR....若果我在這裡幫一幫myorz會不會惹人討厭呢﹖囧
其實那裡,也不是要刷鞋上位,我是認真的。
只不過,近來開始有一群︰平時無甚貢獻,lvl (自以為)無敵,(以為自己)很可愛很受歡迎,卻又喜歡挑剔批評其他(他們天真的認為)比他們層次低人的無謂人充斥clan chat
雖然已經很努力地想去改善,無奈....啊,真的是孤掌難鳴。

當然其中還有一些有其他目的,又或者其他原因(或者是愛的力量﹖我也不太清楚詳情)

不過算了,暫時算了吧﹖反正,=v= 我不敢再入去了。
回復 支持 反對

52# Hola

That would be annoying [[onion_56]]
Hope you can enjoy the game here ~
回復 支持 反對

大家好~我是rurika black
或者大家對我的認識是來自....友壇﹖(或者...也算是)
事實上我真正的身份是runescape一個玩家

希望大家可以多多指教,重新認識一個普通會員的rurika black ...
Hola 發表於 16-6-2009 14:14

潛水員上左水同你say hi...  xd  歡迎~
回復 支持 反對

潛水員上左水同你say hi...  xd  歡迎~
[H]william991 發表於 17-6-2009 19:29

NICE@@

咁你快d潛番落水la [[bao_06]]
回復 支持 反對

係公眾地方都係要小心D講O野
唔係俾人CAP圖我真係~[[mg_1_47]]死俾你地睇了
唔好意思,俾我呻2句,我真係想呻下ge o者。大家睇完之後就算啦~

其實我唔係有心話我係邊度來,不過我個身份有真係有少少尷尬,大家都對我ge來臨會有少少驚訝(或者無),
我係唔想瞞住大家咁O者,不竟我係果邊都揹住一個身份,唔係普通一個會員仔。

大家放心,我好明白自己做緊咩,我來呢到GE時候身份就係NAKUZ其中一個會員。

都有人問我點解會過來呢邊,其實,我一早都有來呢一邊ge。不過講真,我其實好少需要到中文ge guide.....(我係寫guide多:B....拖走)唔知幾時開始,我係game度日日等俾人伏,clan chat有人三日唔埋兩日追住來我來單打,初時我可以當無事發生ge,把嘴係生係人地度,人地又係細路仔,唔通當你好想拎住raven蛋ge時候,佢同你講句︰我詛咒你得唔到[[mg_1_59]],你就ban左佢咩。我未至於少少事都同d小朋友計較。不過日日係咁捱打始終都係會內傷,終於有日俾人重拳出擊。想ban佢,又有人維護佢....我係呢個時候先發現,原來係無人會維護我,我都覺得自己幾失敗(謎之聲︰你怪得邊個)。講講下,終於都有人出來幫2邊擺平。好啦,明明下晝先同佢講和左,佢都道歉知衰,咁我都無咩啦。

原來,佢只係知「係喎,我衰在連人地個名都講埋出來添」,跟住夜晚佢又已經對「her」要打要殺了。

或者你可以話我多心,人地無指明要殺果個人係你,佢話"her"之嘛,唔好咁敏感啦。

不過比著你,你會唔會諗,成個clan chat、成個rs香港都無乜幾多個女仔,下畫o岩o岩先至同rurika開過拖,到左今晚條氣順返未﹖若果佢唔係想郁我,我好想知佢想兜巴星果個her係邊位囉。不如大家一齊幫我諗下,係呢個世界,仲有邊個「her」要大家姐大巴大巴車佢咁嚴重。若果有幸果個唔係我,我要多謝佢,咁抵得諗幫我食左佢大巴大巴攻擊。

唔係話我成日要講我以前有幾偉大、幾勞苦功高(雖然我唔否認)
好似仔女大左,唔駛亞爸亞媽照顧,就覺得佢地阻定
但係,佢地唔會諗,佢地ge一切,都係多得佢ge父母生佢出來。
所由榮華富貴、所有開心事,若果唔係因為父母生出來,佢只不過係一半精子、一半卵子

果時,你就會諗︰留係度做咩﹖

呢個係我咁多年來係論壇ge一個小小ge分享︰
當你搞起左一個地方
有d人,會想坐你個位
有d人,以為自己己見好勁,唔抵得你係度,想拉你落來
有d人,純粹括約肌痕癢要搞d事來。

到最後,一個地方就倒了。或者大家會去另一個地方,又或者起過另一個地方呱﹖
三個方向,最好一個係有人想接你個位
你又好放心咁交俾佢,咁一個地方就可以長期咁落去

我或者多多少少都可以用一個過來人ge身份,講少少o野。
一個地方,若果大家都無左果種熱誠,分開係遲早ge事。

講其他壇ge係咁多啦。
好多謝大家來十卜我。
呢種感覺真係好耐都未試過了。
或者,有d o野你做耐左,d人就覺得理所當然
連少少感激都無
=_= 不過,係有人係咁o者,我知有好多人都覺得我好慘
但係,當你係一個地方,有人會不隨意咁攻擊你,之後又可以扮若無其事,其他人又唔多幫你。
咁你又可以留係果度幾耐﹖
唔係全部人係咁~老實講,呢個世界咩人都有架啦,不過只要有一個人會打你,你避無可避,出聲又無人救你ge時候,想留低,一秒鐘都需要勇氣。

最後好多謝大家可以俾個chance我舒發下我ge小小鬱結。唔o岩聽ge,skip左佢啦
我無針對個壇,亦唔打算開名,因為呢d都係我個人感受,係我想同一d新識ge朋友交流下ge開場白
撇開所有身份﹐我都只不過係一個普通人。
我亦唔會再將另一邊ge o野帶來呢邊

謝謝
回復 支持 反對

都係一句:多謝你~
回復 支持 反對

係時候放下妳幾年來既擔子了, 離開左未嘗唔係一件好事, 當妳係一片四面楚歌既地方, 身邊連一個幫妳既人都冇既時候, 呢個感覺我三年前曾經試過, 同妳對我講你而家既感受一樣, 所以長痛不如短痛, 家陣唔到你唔放手, 人地係要死追住妳黎打既時候, 你點去避, 人地可以話有樂古既人 cap 左圖做 25 野比番妳係攪事, 何來唔多入 nakuz cc 既人, 呢排又會入黎呢, 我都可以當佢地係 25, 不知所謂的人嘛? 係樂古 cc 扮到冇哂野咁同你去傾計, 叫你去 hunt star, 呢頭又係自己所屬討論區既 cc 講是非, 同人地 cap 圖分別唔多大, 我可以同係某版既一個人講, 圖係我 cap 既, 唔 like 既話, 你可以永遠唔當我係你既朋友, 你亦都可以 ignored 我既 msn or rs friend list, 不過我亦都唔會覺得我有錯, 就正如你地都覺得你所支持既那位女子一樣, 你地亦都唔覺得佢有錯..

rurika 得閒聽下林峯愛不疚, 放手, 放開所有....
回復 支持 反對

我要回一首歌,我會回
陳奕迅 - 一切還好
「大家總 是舊相識 無疾而終也增長了見識
親愛的 憑妳悟性 為何沒想到珍惜」
我到現在仍現希望
「其實我還好 期望妳還好 我已經太知道 心要靜 才好」
回復 支持 反對

都係一句:多謝你~
johnny_lapa 發表於 18/6/2009 12:41 AM

都係一句: 加油~
回復 支持 反對