打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 大家評一評

關閉 [複製鏈接]
我重新一次,,本人重來沒有欠人人錢,加上我有借有環,我相信那個人是希望令人注意,我看火箭胞你想和我玩!?我一定同你玩,我怕7你?本人認識光線大量玩家,信任一早被人認同<<<小珠字
回復 支持 反對

我早就知你地會唔信,但你地都唔使踩到咁盡!你地啲高lv人専幫高lv人
我一個無名小卒,都唔起眼,你地何必來睇,何必來回帖。唉~!有苦難訴!我仲以為講出來會好啲,點知被班神人踩到盡!
回復 支持 反對

我相信你是希望令人注意
回復 支持 反對

m8姐你啊!米處處刁難,你如果你系有借有還,你就快啲還果600m比我啦!我想令人注意?系啊!你唔比咩。你大曬,我就唔比人地注意架!我系想人地注意你啲衰野,想要人不知,除非己莫為!仲有欠債還錢,天經地義!你好比個交代我。
回復 支持 反對

你是不是別人的分身,我看你是初心者,不和你瘋!如果我欠人錢老早就給入了,加上你沒有相,有很多人證明我是清白,你想和我玩!?我一定同你玩,我怕7你?我不知你不是別分身,但希望你注意!<<<小珠字
回復 支持 反對

jimjim9488,你好比個交代我。
回復 支持 反對

哈哈
太好笑啦!點解你會咁講架,我問你一句你系唔系qwqwqwqwqwqw先,如果你系,咁我問你,你有無向我買過林寶開篷?仲有我並唔系同你玩,qwqwqwqwqwqw的確系爭我600m,我只不過系要返啲錢啫,唔通咁都唔啱?比著系你人地爭你600m,而你又好信任佢,所以你無去影低佢,你會點做?你話你有信用,咁你就唔應該用off來逃避我,你應該同我當面講清你的原因,咁我都唔會搞成咁,我都唔想同你為敵,本來系好地地的交易夥伴,點解要搞成咁,你估我想架。m8姐,如果我前面講左啲唔啱聽的說話,請你多多包含!但我真的好想拎返600m,如果唔系我米虧本羅,你話系唔系,比著你都唔會做虧本生意。
回復 支持 反對

[[onion_20]]m8姐,唔該你啊!請你比個答覆我,thx!!!!
回復 支持 反對

哈哈
太好笑啦!點解你會咁講架,我問你一句你系唔系qwqwqwqwqwqw先,如果你系,咁我問你,你有無向我買過林寶開篷?仲有我並唔系同你玩,qwqwqwqwqwqw的確系爭我600m,我只不過系要返啲錢啫,唔通咁都唔啱?比著系 ...
jimjim9488 發表於 31-7-2009 01:48

如果你講既係事實的話你根本唔需要係到嘈
報警吧=.=v
right?
回復 支持 反對

我早就知你地會唔信,但你地都唔使踩到咁盡!你地啲高lv人専幫高lv人
我一個無名小卒,都唔起眼,你地何必來睇,何必來回帖。唉~!有苦難訴!我仲以為講出來會好啲,點知被班神人踩到盡! ...
jimjim9488 發表於 30-7-2009 15:58
唔係信你唔過,但你又冇證據證明qw呃左你600m,更何況qw份人係點大家都知,如果你有證據,你可以拎出來比大家睇,唔係唔好係到冤枉人
回復 支持 反對