查看: 2404|回復: 63
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 惡人先告狀的[英俊少年卍]~不知所謂 !

關閉 [複製鏈接]
你要開post搞大佢 ? 我同你一齊玩 !

今日刷每日,去到33,我去左佢前面企左係到,諗住叫佢組我,之後佢行前,只係頂到一下,佢就嘈嘈嘈,話我頂佢 !
跟住佢都組左我刷每日,咁ok啦,都唔理佢,費事又多事 !

當我見到佢個名,記得佢係樂古個交易區開左post,我記得有樣野想收,問佢係唔係放 !
點知問左佢5句都冇,佢就話我煩,難道佢唔會問野 ? 問左5句都冇,煩得去邊 ?
(你自己心情唔好,想搵我出氣 ?)

ok,都算,亦唔理佢 !
有另一位玩家黎到一齊刷33,佢見到我話金轉,佢就問我係唔係收 !
之後我問佢「幾錢」,只係問得一句姐 ! 佢又話我煩,仲踢埋我出組,真係比佢吹脹 !
(請問,問幾句野都好過份 ? 有問題嗎 ?)

最後,我阻佢地刷每日 !
冇錯,呢樣野就真係我唔岩,但我都係[以其人之道,還治其人之身] !
我對被我阻到刷每日o的人道歉,但唔包括果位[硬膠無比]o的[英俊少年卍] !
回復

你唔好一件事拉埋第2件事黎講,咁刷緊33咪一陣先問佢囉,又唔會死既,不過你唔可以頂住人lor,比住我都嬲啦...
回復 支持 反對

你唔好一件事拉埋第2件事黎講,咁刷緊33咪一陣先問佢囉,又唔會死既,不過你唔可以頂住人lor,比住我都嬲啦...
FRleon 發表於 26-9-2009 19:23

點樣一件事拉埋第二件事黎講 ?
呢到加埋,根本就係一件事,只係[前因]同[後果]o的關係 !
前因:佢硬膠先
後果:我怕佢一個人硬膠會悶,我陪佢一齊硬膠 !

問得幾句野,佢就踢我出組,睇唔出佢呢d行為,有顧及到他人 !

如果要高eq,我都可以唔理佢 !
但我要陪佢痴,我都可以真可以一齊玩 <---小弟今日行為的精選 !
回復 支持 反對

點樣一件事拉埋第二件事黎講 ?
呢到加埋,根本就係一件事,只係[前因]同[後果]o的關係 !
前因:佢硬膠先
後果:我怕佢一個人硬膠會悶,我陪佢一齊硬膠 !

問得幾句野,佢就踢我出組,睇唔出佢呢d行為,有顧及到他人 !

如果 ...
player000000 發表於 26-9-2009 19:25

好明顯你自己打橫來講 自己頂住人先 跟住撞人 自己問野係咁講 刷完先講唔得咩 叫你咪嘈你又要嘈 咁撚煩咪踢你走 惡人先告狀? 好似係講緊你自己 自己問題推係人地身上 咁你唔好話自己cut線比人撞到係度話人好渣車(我打個比喻) 你自己有問題 又話cap圖放上來?_? 圖呢? post埋自己硬膠既過程喎 不過要睇我個post都有
回復 支持 反對

好明顯你自己打橫來講 自己頂住人先 跟住撞人 自己問野係咁講 刷完先講唔得咩 叫你咪嘈你又要嘈 咁撚煩咪踢你走 惡人先告狀? 好似係講緊你自己 自己問題推係人地身上 咁你唔好話自己cut線比人撞到係度話人好渣車( ...
hinztse 發表於 26-9-2009 19:46

wo~ @o@ 我叫打橫黎講 ?

我停係你前面,係想叫你組我 !
冇錯,我係頂到你,但都只係頂得一下,之後你就係咁係到嘈,話頂住晒 !
(咁我想問,我之後仲有冇頂住你 ? 仲有幾時撞你呀 ? 你隻眼有事嗎 ?)

仲有,刷緊野唔問得野 ? 你都幾霸道bo~ @o@
原來一路刷每日,一路問野都有問題 '''orz
我而家先知,sor 大佬 @v@

仲有,呢個先係重點——問左5句都冇,咁就叫煩 !? 你更年期(徵狀:心煩)呀 ?
                              問左5句野都冇,咁就要踢人 !? 你傻左呀 ?

你知唔知咩係[惡人先告狀] ? 唔識解就咪亂用啦你 !
第一:我惡 ? 我一d都唔惡,如果我惡,你第一次話我頂住你,我已經可以即刻同你開(罵)戰 !
第二:先告狀<---呢個先係重點 !!! 你開post搞大件事,我先同你搞大佢 !
[惡人先告狀]係呢件事入面,絕對岩你多好多 @v@

最後,我有話我要cap圖post上黎咩 ? 我由頭到尾都冇諗住搞大件事,只係你食飽飯,冇屎柯 !
話要cap圖post上黎果個,係你自己 ! 你自己話[樂古見],跟住我只係話幫你推帖,叫你快d post !
你唔好又扭曲件事阿 @0@
回復 支持 反對

你兩個....咁樣嘈...都唔係辦法嫁...一人少句啦
BUT...刷33就梗係會講野嫁啦--''講句野就話人煩踢人出組
咁咪唔使做組隊任?人地問你句野就踢人出組 E_E
回復 支持 反對

你兩個....咁樣嘈...都唔係辦法嫁...一人少句啦
BUT...刷33就梗係會講野嫁啦--''講句野就話人煩踢人出組
咁咪唔使做組隊任?人地問你句野就踢人出組 E_E
99001 發表於 26-9-2009 20:14

你明白嗎 ?
佢自己更年期,就發洩落我到,仲要搞大件事,之後我先陪佢 >﹏<
回復 支持 反對

唔使更年期咁大.....M到都得>﹏﹏﹏﹏﹏﹏<"
回復 支持 反對

唔使更年期咁大.....M到都得>﹏﹏﹏﹏﹏﹏
99001 發表於 26-9-2009 20:21

sor >﹏< 咁佢唔係[更年期],佢係[M到]
回復 支持 反對

我支持你架  SKY  a_a
回復 支持 反對