打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 10月23日活動疑問

關閉 [複製鏈接]
我中左過用過既序号Y,白羊兄点搞Y?
kisiu 發表於 24-10-2009 11:31

我可以做既, 都只係用我所知既方法知會官方人員
希望佢地可以搵人處理大家既問題
回復 支持 反對

我可以做既, 都只係用我所知既方法知會官方人員
希望佢地可以搵人處理大家既問題
真白羊 發表於 24-10-2009 16:59
希望有回覆la,我中得1個序号咋!!!
回復 支持 反對

唔洗咁灰心住既..
果晚送出10幾個2.5都唔代表就咁就送哂既..而已j car都未有人中..
仲有希望既..

同埋..如果有小號既..開埋小號拎序號都係正常既事..
比著係你都會啦~_~ ...
紅彗星 發表於 24-10-2009 13:01

人貪心是好正常, 不過拿還拿, 都唔洗貪到一個拿1x個, 比d機會我地e班唔是長on的學生拿下[[onion_54]]
1個人一晚都1x個碼, 未到朝早, 我唔認為到左中午有可能拿到1-2碼, 甚至是2.5.
今日又收到路邊情節, gm出聲說野, 大致內容是[活動得15個2.5, 1點前已經送比大量2.5],
情報來自我一班可信的朋友.
我主要是覺得gm做太求其, 希望gm可以改善下...
回復 支持 反對

戈晚叫左成半個鐘蕉都冇隻!
回復 支持 反對

其實....
我想你們善用GO 24小時網上客服系統會比在這裡吵吵鬧鬧好

http://gocs.gameone.com/index.php

因為活動都係GM人手派...有時派錯真係唔係好奇, 再者派足24小時...可能唔同更的GM攪錯左都唔出奇
回復 支持 反對

其實....
我想你們善用GO 24小時網上客服系統會比在這裡吵吵鬧鬧好

http://gocs.gameone.com/index.php

因為活動都係GM人手派...有時派錯真係唔係好奇, 再者派足24小時...可能唔同更的GM攪錯左都唔出奇 ...
凌峻 發表於 26-10-2009 15:26

XD 糕糕, 我地係討論
我已經叫左佢地冷靜

係度交代一下,大家都可以知道乜事
主要, 我地係想官方同我地玩家多d溝通
如果唔係,官方論壇既責任就冇左
同其他非官方論壇一樣

多d上黎啦
回復 支持 反對