打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 更新(冇迅雷感點)

關閉 [複製鏈接]
話左以下呢個post好d架啦-.-

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3739831

另外一提,主程式要用返官網果個1.13GB的版本 !
因為1.11GB果個主程有問題,會成日彈game !
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?t ...
player000000 發表於 7-11-2009 23:45

呢個玩唔到....down唔到
回復 支持 反對

呢個玩唔到....down唔到
yahoo1011 發表於 9-11-2009 21:56

個下載點比官方收左 =.='''
回復 支持 反對

玩唔到啊....羊,...help me...
yahoo1011 發表於 9-11-2009 21:36

XD 羊唔可以俾人玩架~~

你部腦d config係點架??
回復 支持 反對

凡事都有第一次,就好似msn咁,連呢d外國大公司,都有機會出現問題 !
你敢用你條命仔擔保,迅雷呢d國產軟件100%安全 ? 100%唔會有事 ? 100%唔會上報紙 ?
player000000 發表於 9-11-2009 17:50

迅雷200%安全100%唔會有事200%唔會上報紙
回復 支持 反對

係我大佬唔比我down迅雷
回復 支持 反對

係我大佬唔比我down迅雷
yahoo1011 發表於 10-11-2009 21:27

難道佢用ie呢d神速down野大法?
我迅雷down野1.幾mb 1秒
ie 500kb左右..
回復 支持 反對

c73e74 發表於 10-11-2009 21:44

但係佢大我好多..唔可以話佢..有冇人可以比用ie的down link比我?
回復 支持 反對

但係佢大我好多..唔可以話佢..有冇人可以比用ie的down link比我?
yahoo1011 發表於 10-11-2009 21:59

但我想同你講... ie down野 超快^^
回復 支持 反對

迅雷200%安全100%唔會有事200%唔會上報紙
c73e74 發表於 10-11-2009 21:12

都話lo @o@ 你係唔係用你條命擔保先 ?
問左你咁多次都唔直線回答呢條問題,好明顯係你自己都唔會100%肯定啦 !
仲要係到吹200%冇事,真係服左你d吹水神功 @v@

c73e74 發表於 10-11-2009 21:44

用IE dl野有問題 @o@???
最少用一種軟件,一定安全過用兩種軟件 !
你d電腦防衛意識都幾...[高] 架bo @v@

但我想同你講... ie down野 超快^^
c73e74 發表於 10-11-2009 22:57

幾啦 !
你用條用左10年,又比老鼠咬過o的56K電話線上網,所以咪好快lo @o@
回復 支持 反對

都話lo @o@ 你係唔係用你條命擔保先 ?
問左你咁多次都唔直線回答呢條問題,好明顯係你自己都唔會100%肯定啦 !
仲要係到吹200%冇事,真係服左你d吹水神功 @v@

用IE dl野有問題 @o@???
最少用一種軟件,一定安全過用 ...
player000000 發表於 10-11-2009 23:50

點解你死都要認定迅雷唔安全...
100%安全^^
用左幾年都未奶過野
回復 支持 反對