查看: 1357|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 改版故然係好事........

關閉 [複製鏈接]
但唔加以宣傳
更新成日出錯
遲d都會流失玩家......
事情已不止在此game發生
小弟玩過此代理旗下網遊sd高達亦有同樣情況發生
不過
代理很識做 識得調撥資源 張sd高達出現問題快速解決
咁rc呢?
出現了問題,有沒有馬上調撥資源,解決問題?
究竟代理有心無力抑或故意拖延?
宣傳方面:
光線已經過了一歲生日
但是光線這個名已經消失,以新名raycity online全新面孔跟大家見面
改左面孔,但唔宣傳,邊個知?
下年就是nfs進軍香港的年份
到時一定出廣告
借問聲你地如何招架?坐視不理任由人流走失?

種種問題很早時間已有別人提出
發此訴求目的是希望改了全新面孔的光線不要像倒閉了的酒樓然而以新的名字去開設新的酒樓
最後戰前的問題卻不了了之........要不時提醒自己,做了錯事應立即解決,不要拖拖拉拉,最後問題變得拖泥帶水越搞越複雜

同埋,搞宣傳(越投資多錢落依隻game到,回報就更多)
極速已經唔係好店 趁依段時間自己換了新面孔,再來個畫龍點精
回復

冇計la
佢地只顧眼前利益
完全唔會諗後果=[

佢地咁樣經營~
可能連驚瘟都9遊都摺埋;]

p.s: sd高達一個包成千蚊
      小學雞先會買=[
回復 支持 反對

同意到爆
but
sd都係彈出去的問題最嚴重!!!
回復 支持 反對

依個訴求再冇人理遲早變成沙中線了...........
回復 支持 反對

-~-  講起宣傳...快d搵個人宣傳下啦..

sd 間唔中都有宣傳囉...-.-
回復 支持 反對

賜你1個詞"Smart ass"

P.S.  Smart ass唔係粗口,唔洗諗住叫超版黎ban我ac
回復 支持 反對

講真樓主你都已經無玩
game入面既野你知屁?好多野你都唔知
好似今次登陸器問題..係韓方link錯主程先搞成咁
你地不斷係rco個版數臭rco
d新手見到會點?
糕話齋 比d正面d既意見好無? 下下只係識數臭
有bug,,去回報啦 一味只係係呢到數數數 又唔幫手回報
糕都話,,開發商問佢拎bug list糕都比唔到 點解?
因為無人回報
唔該樓主你 出字 經一經大腦 經一經大腦唔會死架

smart ass
回復 支持 反對

個人認為GM做好左好多野
禁就你所知.GM邊一樣野不了了之?
禁佢搞《Raycity Online》有Bug即回大行動 有鬼用啊?
就系佢知道BUG太多唔可以收集到而去修改
所以先希望各位玩家去收集

代理很識做 識得調撥資源 張sd高達出現問題快速解決

我想港呢!如果官方真系放棄仲搞黎做咩
你睇下SD打字就知啦
彈game問題又嚴重!車大BUG位又唔搞!ED叫快速解決?

同埋,搞宣傳(越投資多錢落依隻game到,回報就更多)

你估買股票?遊戲系娛樂系打發時間ga好選擇!
不過玩咩game由大家決定
如果一隻好多BUG ga game不過個人喜歡佢都會玩
相反.一隻完全無趣味性ga game你比點我都唔玩
我個人玩RCO都系娛樂
當你玩一隻game.你長期玩你就會對隻game產生興趣
所以你先會買點去支持/追求更好ga裝備/車輛

出現了問題,有沒有馬上調撥資源,解決問題?

我個人認為有
麻煩你好好念下
臨時登入果個咩黎?
假的?

究竟代理有心無力抑或故意拖延?

佢故意就唔洗搞禁多野出黎啦
不如等韓國果邊慢慢黎仲好啦

借問聲你地如何招架?坐視不理任由人流走失?

你E個post搞到好多人對RCO好無信心
你正系識港代理D壞處!禁好處去左邊?比代理食左?
好處當然多
每10lv就有人車雙經 寶石卡 車手1.5經卡
D車又型
當然壞處唔系關隻game事囖
代理唔好先搞到隻game有問題
而唔系隻game唔好所以代理唔理佢!由得佢死

希望你明白RCO系隻好有潛質ga game
我之前都好中意SD/高達
不過人會變
對遊戲方面ga睇法都有所不同
唔通D人睇左你個post因為SD解決問題快走去玩?
我想你知!遊戲系睇興趣同娛樂性
回復 支持 反對

極速第一個星期好過之後 完全無好過BO

光線唔識把握機會ja ma

你一宣傳多幾重  我包d人返黎....搵GEM 黎  話唔定反而更多人((kakak~~
回復 支持 反對

最緊要係隻game有冇新意.......
我覺得賽車game比較好玩.......
回復 支持 反對