打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 改版故然係好事........

關閉 [複製鏈接]
個人認為GM做好左好多野
禁就你所知.GM邊一樣野不了了之?
禁佢搞《Raycity Online》有Bug即回大行動 有鬼用啊?
就系佢知道BUG太多唔可以收集到而去修改
所以先希望各位玩家去收集

代理很識做 識得調撥資源 張sd高 ...
stupid0879 發表於 11-12-2009 09:54
講真樓主你都已經無玩
game入面既野你知屁?好多野你都唔知
好似今次登陸器問題..係韓方link錯主程先搞成咁
你地不斷係rco個版數臭rco
d新手見到會點?
糕話齋 比d正面d既意見好無? 下下只係識數臭
有bug,,去回報啦  ...
醒覺 發表於 11-12-2009 09:37

我早已講左發此訴求目的是希望改了全新面孔的光線不要像倒閉了的酒樓然而以新的名字去開設新的酒樓
最後戰前的問題卻不了了之........要不時提醒自己,做了錯事應立即解決,不要拖拖拉拉,最後問題變得拖泥帶水越搞越複雜

想幫佢講好說話的,請另發帖子
賜你1個詞"Smart ass"http://i223.photobucket.com/albums/dd41/lu_bu_album/galden_icon/good.gif

P.S.  Smart ass唔係粗口,唔洗諗住叫超版黎ban我ac
king56k 發表於 11-12-2009 09:36
我要笑?多謝?
回復 支持 反對

我早已講左發此訴求目的是希望改了全新面孔的光線不要像倒閉了的酒樓然而以新的名字去開設新的酒樓
最後戰前的問題卻不了了之........要不時提醒自己,做了錯事應立即解決,不要拖拖拉拉,最後問題變得拖泥帶水 ...
天火牙銘 發表於 11-12-2009 23:48

你知你幾中意小題大做
回復 支持 反對

你知你幾中意小題大做
king56k 發表於 12-12-2009 10:59
唔小題大做d人係唔會記得之前問題
回復 支持 反對

其實d已經唔玩既人,點解仲要成日番嚟講咁多raycity既什麼什麼不是=.=相信光線昔日都比咗唔少歡樂比哩堆人...有d可能根本重未買過點咭...根本就一d損失都冇,到唔玩時,又要番嚟唱衰光線,真係唔明係咩心態...唉><

ps.若有天要走了,我只會感謝隻game所曾帶給我的歡樂而矣.
回復 支持 反對

講真真係唔明你地點解要咁踩低數臭rco rco同你有仇?
不斷開帖數臭佢
都係果句 有問題 去回報啦只係識係rco版數臭佢 又唔行動幫助扶助下gm
你真係當gm萬能?  gm都係人 唔係神
要創造一隻完美既online game
係要玩家同gm一齊合作
而唔係d玩家不斷係到埋怨 盡數佢不是
明未?

睇你個樣你根本未做過gm
完全唔明gm既難處
你所睇既野 眼光短淺 又表面 & 膚淺
回復 支持 反對

最後戰前的問題卻不了了之........要不時提醒自己,做了錯事應立即解決,不要拖拖拉拉,最後問題變得拖泥帶水 ...
天火牙銘 發表於 11-12-2009 23:48

請問GM咩問題卻不了了之?GM無立即解決?
拖泥帶水我想話有BUG回報佢
所以唔會拖泥帶水!麻煩你念真D先好港
唔通因為一件裝D AC會無左?
回復 支持 反對

唔小題大做d人係唔會記得之前問題
天火牙銘 發表於 12-12-2009 11:11

你唔玩咁理得人記唔記得之前問題
唔好係到冇料扮四條啦
回復 支持 反對

mmmm....其實天火都係發表一下自己既意見
討論區有不同意見都ok既
最緊要係自己既臘腸夠堅, 唔好比人影響到啦
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽