查看: 6457|回復: 144
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我地做錯左D乜?

關閉 [複製鏈接]

Michael1996
呢個玩家
我發覺佢真係好有問題
有下列幾點
原因1:
無啦啦話我地ZR D人衰
借明聲
你無啦啦話我地車隊D人衰做咩先
仲有如果真係一個OR兩個衰
洗唔洗話哂我地車隊d人衰先
家陣得罪你d乜呢?
仲有為技卡入車隊
借明聲
你話得我地車隊d人衰
咁你又要我地d技卡?
香d嫁?
咁勁咪自己打番泥
仲有我想講
我地個地盤
係我地ZR d人打番泥
唔係比你呢個打都冇打
仲要話我地zr d人衰ga野嫁
唔該你自己諗清楚d啦
原因2:
無啦啦撞人
話說我岩先跑松果陣
無啦啦後面有隻細牛沖埋泥撞我
開頭我都有避..
但係我發現佢會無啦啦停車等我
仲要撞到我停哂車咁
最可笑ga係
佢話:[唔撞車點好玩]
借明聲
我無講過比你撞
仲有我想問
你有冇理過我感受呢?
我真的無言了
原因3:
無啦啦叫我打佢=.=
呢個我真係o左咀
冇啦啦做乜叫我打佢
仲要叫我小弟弟
借明聲
佢又知道我細過佢=_=?
又無言了...
原因4:
話我個名白痴
借明聲
我個名白痴關你屁事?
我認我個名白痴
so?唔抵得我有膠神做?
最後
Michael1996
我想問我幾時有恐嚇到你?留意#109
仲有乜野叫做
而一d冇品的人就仲衰,名單包括:
國際膠神乂宏爺,YanBABi,你望下我車尾,旺角車神,zzzzz丫梓,夢見之生靈仲有追風男孩....
呢d玩家真係又冇品又貪心,真係令大家好失望啊!仲有佢地一唔夠人地講就會叫埋佢d FD一齊話,
令到玩家真係忍唔到佢地,佢地升到40LV都仲要串新手又唔體諒下人地,
以往呢個40LV的象徵來話人,我覺得佢地唔應該係呢隻出現,令到人數不斷下跌,
佢地仲要暗地裡用粗口話GM!  
我想問下你乜野叫做又冇品又貪心呢?
仲有我想問下你我幾時有無品到
幾時有貪心到?
唔該你唔好老屈我地咁多個
仲有有D人係呢件事都唔關佢地事!!
佢地係比D意見你
下次唔好再做錯
但係你居然屈埋佢地一份!
我真的無言了...
如果你一日唔同我同埋受到影響玩家公開講對唔住
我同咁多位玩家
一日都唔會原諒你
加埋Michael1996哥係SD開果個post條Link先
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3809638&pid=25740625&page=1&extra=#pid25740625

回復

good  話得好  我撐你呀
賤人收得皮啦
回復 支持 反對

2# kcflove520
多謝哂
佢係咁賤我都冇計
回復 支持 反對

佢甘賤架!阻住人做任!仲講大話!
回復 支持 反對

想問大家2條問題:
1.起排隊刷松果時,有人撞開你同接埋個npc,呢d叫咩?
2.向前搶NPC快定倒後行搶返個NPC快?

回復 支持 反對

5# 死夢見
撞你走仲要屈埋你
神人=.=
回復 支持 反對

為左買卡入黎ZR....
POOR GUY...
回復 支持 反對

要用7號size紅字架
0分重作
回復 支持 反對

SD D人黎緊啦,你地死啦。名單已放出。你地臭哂啦。
回復 支持 反對

Michael1996 <<智障既表表者
呢個人一開始都覺佢低低地
佢初初入zr果陣
居然夠膽死拎我是一個人個專屬zr個人簽名檔用
我果時己經笑死左
e家仲攪單咁既野

本人在此對這位智障玩家"Michael1996"默哀0.0001秒鐘

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
真白羊 -5 請尊重其他會員

查看全部評分

回復 支持 反對