打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我地做錯左D乜?

關閉 [複製鏈接]
玩遊戲玩到要比人封~唉

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
真白羊 -5 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

GO賬戶:  我覺得RCO係所有GAME之中係最失敗的;原因就係何服器唔穩定,多BUG,更新後有好多問題不論大小對我地玩GAME時帶來一d煩惱;更新後冇咩活動~仲有最令GM值得關注的係玩家的言行問題,令到好多玩家覺得玩黎冇咩意思,根本就唔似一個遊戲,不如改做一個論壇好唔好,有一d人仲要講幾句粗口先安心d,我地就像一個比佢地誨肉的人肉沙包冇咩分別,令到好多玩家一個一個咁走左;又有好多的昆狗出未,令到好多的玩家受騙,而警局果邊就不斷做野,佢地果到就不斷昆,可想呢個遊戲有幾咁可怕;呢隻遊戲的昆狗同一d冇品的人我都唔想提,但係到到今時今日我真係要講下比你知喇!昆狗名單:dororo1934,死哦,...而一d冇品的人就仲衰,名單包括:國際膠神乂宏爺,YanBABi,你望下我車尾,旺角車神,zzzzz丫梓,夢見之生靈仲有追風男孩....呢d玩家真係又冇品又貪心,真係令大家好失望啊!仲有佢地一唔夠人地講就會叫埋佢dFD一齊話,令到玩家真係忍唔到佢地,佢地升到40LV都仲要串新手又唔體諒下人地,以往呢個40LV的象徵來話人,我覺得佢地唔應該係呢隻出現,令到人數不斷下跌,佢地仲要暗地裡用粗口話GM!  
kachun199625 發表於 13-12-2009 14:34

國際膠神乂宏爺,YanBABi,你望下我車尾,旺角車神 呢幾個叫冇品人
咁唔見得你自己又幾有品
回復 支持 反對

這是反客為主嗎?
99001 發表於 13-12-2009 12:59

反客為主係咩意思呀- -
回復 支持 反對

國際膠神乂宏爺,YanBABi,你望下我車尾,旺角車神 呢幾個叫冇品人
咁唔見得你自己又幾有品
非洲黑柴 發表於 13-12-2009 15:01

有冇例子??冇就收皮啦,黑柴改做黑7啦,7下7下吊河馬~

評分

參與人數 1樂點 -15 收起 理由
真白羊 -15 不尊重其他會員

查看全部評分

回復 支持 反對

我中一都無佢咁膠,係小六岩岩玩rco先膠,搶33npc,得罪唔少人,e+無lu
xd,中二仲成個細路仔咁,算點?
花島楓月 發表於 13-12-2009 11:38

你話你冇咁膠,但係我覺得你仲膠.中一仔收山啦你~
回復 支持 反對

佢真係以為自己40lv就大哂.....
講出黎真係笑死人..
dororo第三代a_a
matthew245 發表於 13-12-2009 13:19

樓主冇提到自己40LV係你自己妒忌佢40LV姐~唉
回復 支持 反對

唔係討論SD ar
係討論緊某人的膠行-_-
都係果句
佢係度死鷄撑飯蓋xDDD
非洲黑柴 發表於 13-12-2009 12:42

你講左SD呢2個字咪姐係講緊SD囉~
仲有你打錯字囉(死鷄飯蓋)?_?你講緊咩???XDDD
回復 支持 反對

SD既人唔係淨係識打機體嫁咩?
恰吉東爺 發表於 13-12-2009 11:55

我地打機,你就返去打飛機啦你~
回復 支持 反對

佢話:[唔撞車點好玩]

灣岸上腦!? 玩夾人!?

ps:
噢...唔記得左佢係小學雞,d毛都未出齊係入唔到機鋪tim [[onion_59]]
CrAzY大檸樂 發表於 13-12-2009 00:23

我係驚你連屋企都出唔到ZA
回復 支持 反對

有冇例子??冇就收皮啦,黑柴改做黑7啦,7下7下吊河馬~
kachun199625 發表於 13-12-2009 15:12

咁你又有咩例子話佢地冇品?_?
我冇興趣陪D _ _ 講粗野~_~
回復 支持 反對