查看: 3914|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ★★有關應該改進的問題★★歡迎大家意見

關閉 [複製鏈接]

玩左依個game咁耐...
最令我不滿的地方 由一開始到依家仲未有改善
1, d "npc車"係地面走上黎走落去 / 係路面飛起落地
2 ,數個任務npc名字遠遠已經可能令我睇唔到前面既路 踩到300以上 就算視野用最遠既我
有車黎根本就睇唔到 比d npc名擋住哂 再快d有用嗎? 請先解決npc名字影響公路視野問題
3, 架車比咁多點數開頂有咩用?個公仔角色 都冇得轉做型衣著..麻煩照顧一下
4, 車頭燈壞左咁耐都未整番...
5, 套裝任務 好多時都數十次比賽...有點不人道吧...
下次再新出套裝,比賽不如換換跑苗順/阿松 3-5次 會比較得到大家支持吧thx
6, 也有玩家提出pk玩法 就是即場得到對方"同意" 即可到賽道/指定公路與對方來個決戰
  不過當然也要保証任務中的玩家不受影響
7, 希望可以有天黑 同黃昏的時候/地區 晚間車子能出現低燈的情況

本人非常支持RAYCITY online 希望貴公司會有更大的改進 令玩家樂在其中
希望大家也一同提出迎合遊戲及玩家的共通點 創造出完美的賽車遊戲!

如以上說話有錯/有得罪之處 本人深表歉意 還望見諒

仲有一樣
8,我非常之強烈要求想加既 "倒後鏡"
9,同下面有位師兄 提及到 有日夜之後會否有"底盤燈"呢?

其實提出既野唔係我一個人既意見
係在遊戲中收集的意見  反駁我根本係冇思意
如果咩要諗韓方為先  咁我地講咩都冇用   
我係提出意見 攻擊我一個就可以令大家對這遊戲既希望消失嗎
我們在說gm在看  請提出有用的意見thx

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
真白羊 + 5 很好的意見

查看全部評分

回復

5, 套裝任務 好多時都數十次比賽...有點不人道吧...

很不人道嗎-.-?我又不覺得.
回復 支持 反對

2 ,數個任務npc名字遠遠已經可能令我睇唔到前面既路 踩到300以上 就算視野用最遠既我
有車黎根本就睇唔到 比d npc名擋住哂 再快d有用嗎? 請先解決npc名字影響公路視野問題 <---我自己唔覺有呢個問題

3, 架車比咁多點數開頂有咩用?個公仔角色 都冇得轉做型衣著..麻煩照顧一下 <-----呢隻是賽車game麻,,人物咩樣有咩所謂

4, 車頭燈壞左咁耐都未整番... <-----根本都未開放

6, 也有玩家提出pk玩法 就是即場得到對方"同意" 即可到賽道/指定公路與對方來個決戰
  不過當然也要保証任務中的玩家不受影響 <----老手都知道係有個隨時隨地都可以比賽既系統,,只不過係唔知點解唔開放而已

7, 希望可以有天黑 同黃昏的時候/地區 晚間車子能出現低燈的情況 <-----韓服已經有,,hk服更新進度未到而已
回復 支持 反對

講出曬我既心聲-v-
光線既車同真實戈d都唔同既!!
車名唔同不但只
原裝性能都大大不同囉!
警用頂燈識發光有差用牙?
車尾燈著.但係頭燈唔著
同埋佢某幾架車既裝好誇張
成架飛機咁樣
又唔加返個日夜系統
又唔整車底燈
最好加埋個battle系統玩PK!
回復 支持 反對

一次過咩都做哂出黎 ,咁以後唔洗更新啦 ,有邊隻game 會咁蠢咁做 ,唔更新無新解野你地咪一樣會嘈

你找到第2隻online 車game 好過依隻就唔該話聲我聽........記住係online 車game .....NFS同  GT4唔算
回復 支持 反對

其實我覺得d車名改返真車一樣會仲好 一來賣廣告 二來可以比人知道佢部車真車係咁咁咁.....

日夜其實我都好想有 好似話有日夜先會有頭燈 (日光日白開頭燈做咩)
回復 支持 反對

講出曬我既心聲-v-
光線既車同真實戈d都唔同既!!
車名唔同不但只
原裝性能都大大不同囉!
警用頂燈識發光有差用牙?
車尾燈著.但係頭燈唔著
同埋佢某幾架車既裝好誇張
成架飛機咁樣
又唔加返個日夜系統
又唔整車底燈
...
hou528 發表於 28-12-2009 06:07

冇錯啊 車底燈 這個灣岸果d一早有啦 應該加 又可以搵到玩家錢 玩家又滿意
回復 支持 反對

冇錯啊 車底燈 這個灣岸果d一早有啦 應該加 又可以搵到玩家錢 玩家又滿意
moktik 發表於 28-12-2009 10:48

gm會加先算啦- -..
回復 支持 反對

一次過咩都做哂出黎 ,咁以後唔洗更新啦 ,有邊隻game 會咁蠢咁做 ,唔更新無新解野你地咪一樣會嘈

你找到第2隻online 車game 好過依隻就唔該話聲我聽........記住係online 車game .....NFS同  GT4唔算 ...
光線飛鏢 發表於 28-12-2009 10:33

玩左咁耐 眼見d朋友一個一個咁走 唔係因為佢根本冇野大更新  係因為佢基本既功夫都未做好...封測左咁耐...咩人都40級啦 公測前係唔係好應該把最基本既問題解決左佢先...npc車識飛 日夜轉換 即場pk 等等...我想留住d朋友玩都唔得 唔係我唔肯去搵朋友玩 係個game本身留唔到我d朋友
依一點係我最失望
回復 支持 反對

其實我覺得d車名改返真車一樣會仲好 一來賣廣告 二來可以比人知道佢部車真車係咁咁咁.....

日夜其實我都好想有 好似話有日夜先會有頭燈 (日光日白開頭燈做咩) ...
hinztse 發表於 28-12-2009 10:44

又係喎=] 不過其實我最想加既一樣野係 "倒後鏡"...
回復 支持 反對