打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ★★有關應該改進的問題★★歡迎大家意見

關閉 [複製鏈接]
玩左咁耐 眼見d朋友一個一個咁走 唔係因為佢根本冇野大更新  係因為佢基本既功夫都未做好...封測左咁耐...咩人都40級啦 公測前係唔係好應該把最基本既問題解決左佢先...npc車識飛 日夜轉換 即場pk 等等...我想留住d ...
moktik 發表於 28-12-2009 10:52

因為gm既問題 玩家先會走- -
回復 支持 反對

5, 套裝任務 好多時都數十次比賽...有點不人道吧...

很不人道嗎-.-?我又不覺得.
cit棋 發表於 28-12-2009 04:03

因為其實不只我一個有此反應 主任務當中有一段時間會連續有比賽既任務出現  
總計百幾次 我用左3日先完成哂
更有冇耐性的玩家  因此而放棄做主任 或只求做任務的玩家放棄遊戲
想留住更多玩家的心 官方應先試玩一次吧...
回復 支持 反對

玩左依個game咁耐...
最令我不滿的地方 由一開始到依家仲未有改善
2 ,數個任務npc名字遠遠已經可能令我睇唔到前面既路 踩到300以上 就算視野用最遠既我
有車黎根 ...
moktik 發表於 28-12-2009 03:56

E個問題邊會有得解決呀,如果冇左D NPC名就唔知邊個NPC要做邊D唔洗做。
回復 支持 反對

gm會加先算啦- -..
hinztse 發表於 28-12-2009 10:50

我們強烈要求XD
可以搵我地錢 應該整到出黎都冇問題既...
不過!!!唔好同我玩7日果D 我買包圍不嬲唔睇野見到就買 Rx8套包圍有兩件同我玩7日
我用點數買架 不嬲新車落地就買包圍 用都未用過同我收左佢
佢"表示件點品貨玩得7日果度 得個7字 講得唔清唔楚 我係消費者可以去投訴你公司架"
回復 支持 反對

1, d "npc車"係地面走上黎走落去 / 係路面飛起落地
moktik 發表於 28-12-2009 10:54

同意,呢個問題最嚴重既地方都算係跑松回程個條橋...
入隧道一有巴士阻路可以塞死你囉...Orz
2 ,數個任務npc名字遠遠已經可能令我睇唔到前面既路

呢點影響係有,但係唔會100%睇唔到路囉So Sad
你行車貼近中線、又或者反應快少少已經解決到呢個問題
3, 架車比咁多點數開頂有咩用?個公仔角色 都冇得轉做型衣著..麻煩照顧一下

呀哥仔,呢隻係賽車Game唔係GTA呀 : )
試問有邊個會留意車內個人仔~?

佢開放既係車輛改裝,開蓬就固然會貴;
冇人用槍指住你個頭叫你買,覺得貴你可以唔買的說
4, 車頭燈壞左咁耐都未整番...

請問RCO既車頭燈邊度壞左呢?____?
5, 套裝任務 好多時都數十次比賽...有點不人道吧...

比賽幾十次,最少可以確保任何玩家都能夠完成;
你話跑精英任...如果個玩家跑唔掂咁點算=D

你有冇為全部玩家全盤著想過架?___?
6, 也有玩家提出pk玩法

韓服12月22日已更新,慢慢等港服更新啦~"~
7, 希望可以有天黑 同黃昏的時候/地區 晚間車子能出現低燈的情況

韓方都未推出日夜系統,你同港方講呢D托咩...Orz
8,我非常之強烈要求想加既 "倒後鏡"

哥哥~你加左倒後鏡你放邊牙`
太細塊又冇作用,太大塊又冇位放

你提出要求之前有冇諗過其可行性架~?
9,同下面有位師兄 提及到 有日夜之後會否有"底盤燈"呢?

韓方都未推出日夜系統,你同港方講呢D托咩...Orz
晚間車子能出現低燈的情況 <-----韓服已經有,,hk服更新進度未到而已
醒覺 發表於 28-12-2009 04:05

膠佬魂~~你膠左喇!_____!
韓服未有架...係得韓服堆無聊友後期加工圖先有燈~"~
玩左咁耐 眼見d朋友一個一個咁走 唔係因為佢根本冇野大更新  係因為佢基本既功夫都未做好...封測左咁耐...咩人都40級啦 公測前係唔係好應該把最基本既問題解決左佢先...npc車識飛 日夜轉換 即場pk 等等...
moktik 發表於 28-12-2009 10:52

小弟強烈建議你先行了解RCO歷史=D
2008年9月4日 「光線飛車」封測,人物等級上限為Lv.19
2008年10月23日 「光線飛車」公測,人物等級上限為Lv.34
2009年中期 「光線飛車」更新,人物等級上限為Lv.40
2009年12月8日 「光線飛車」轉名為「RayCity Online」,人物等級上限依然為Lv.40

此遊戲的封測是刪檔的。
你所謂的基本功夫根本由一年前的封測已經如此;試問以上的「問題」怎會突然的全部修正、改善?
再者,你所謂的「建議」要不就是由於更新進度所局限、要不就是可行性不足;
連我這個小玩家都能一一反駁,官方怎麼會採納你的意見?

下次發表「建議」時,我建議你先進行周詳的考慮;以免造成笑話 : )
以上,由光線飛車玩家NuclearAsh
RayCity Online玩家契哥撰寫
回復 支持 反對

我想問其實可唔可以將自動波改做手波= =
回復 支持 反對

我要外觀呀!\口/
回復 支持 反對

我想問其實可唔可以將自動波改做手波= =
NCPONG 發表於 28-12-2009 13:09

你一起步兩下前已經上3-6波啦...禁乜鬼Orz
回復 支持 反對

加埋撞一撞車會凹好唔好??
到時有錢都好快變無錢...
要維修-_-
回復 支持 反對

加埋撞一撞車會凹好唔好??
到時有錢都好快變無錢...
要維修-_-
matthew245 發表於 28-12-2009 14:48

又一膠建...Too Bad

Damage Effect需要極多物理公式計算,開發成本高且需時長;
而且在此網遊中,碰撞極為常有,加進此效果根本毫無作用。
回復 支持 反對