打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ★★有關應該改進的問題★★歡迎大家意見

關閉 [複製鏈接]
又一膠建...Too Bad

Damage Effect需要極多物理公式計算,開發成本高且需時長;
而且在此網遊中,碰撞極為常有,加進此效果根本毫無作用。
NuclearAsh核灰 發表於 28-12-2009 17:01

第1句我笑左呀灰兄A_A
回復 支持 反對

同意,呢個問題最嚴重既地方都算係跑松回程個條橋...
入隧道一有巴士阻路可以塞死你囉...Orz

呢點影響係有,但係唔會100%睇唔到路囉So Sad
你行車貼近中線、又或者反應快少少已經解決到呢個問題

呀哥仔,呢隻係賽 ...
NuclearAsh核灰 發表於 28-12-2009 12:25

呢個回復徹底推翻樓主所有問題-.-
回復 支持 反對

E個問題邊會有得解決呀,如果冇左D NPC名就唔知邊個NPC要做邊D唔洗做。
kalong196 發表於 28-12-2009 11:34

如果多一個功能 開關 npc名字 / 多一個轉為npc名字大小的功能 大家會接受嗎=]
因為每次跑阿松 一去到接白車任務位 前面就一堆npc名 又多車 好多時仲一定要逆線行...所以先會提出這個
如有講錯/得罪..還望見諒...
回復 支持 反對

同意,呢個問題最嚴重既地方都算係跑松回程個條橋...
入隧道一有巴士阻路可以塞死你囉...Orz

呢點影響係有,但係唔會100%睇唔到路囉So Sad
你行車貼近中線、又或者反應快少少已經解決到呢個問題

呀哥仔,呢隻係賽 ...
NuclearAsh核灰 發表於 28-12-2009 12:25

哥仔...就係冇先提出 唔係膠唔膠=.="

你講d野咁有攻擊性=.=

你都幫手 提出d 你認為可行的更新吧...thx

倒後鏡 我覺得大細都冇所謂... 上面中間同左右 咁多空位... 主要睇有冇車追上黎o者
你唔想加我都可以理解
但你講既野對我黎講好像兩回事 ...有攻擊性既野唔想講太多 因為沒用
回復 支持 反對

呢個回復徹底推翻樓主所有問題-.-
yikhei1 發表於 28-12-2009 21:26

"佢講既都係佢個人意見"
如果依照佢的說法 其實咩都冇得改 只有推番任何玩家意見的遊戲 會得到大眾的支持嗎
這遊戲因此而少人玩也是沒有做好基本賽車遊戲 應有的東西為重點
我只係代表game中朋友的提出 攻擊我的意見係冇用的 plx
同意的可以say hi
有意見的可以提出
本人並沒有任何攻擊性及反義行為
回復 支持 反對

哥仔...就係冇先提出 唔係膠唔膠=.="

你講d野咁有攻擊性=.=

你都幫手 提出d 你認為可行的更新吧...thx

倒後鏡 我覺得大細都冇所謂... 上面中間同左右 咁多空位... 主要睇有冇車追上黎o者
你唔想加我都可以理解
但你講既野對我黎講好像兩回事 ...有攻擊性既野唔想講太多 因為沒用
moktik 發表於 29-12-2009 09:50
"佢講既都係佢個人意見"
如果依照佢的說法 其實咩都冇得改 只有推番任何玩家意見的遊戲 會得到大眾的支持嗎
這遊戲因此而少人玩也是沒有做好基本賽車遊戲 應有的東西為重點
我只係代表game中朋友的提出 攻擊我的意見係冇用的 plx
同意的可以say hi
有意見的可以提出
本人並沒有任何攻擊性及反義行為
moktik 發表於 29-12-2009 10:06

沒錯,我就是把我個人的意見說出。
但請問指出閣下所述的論點之中的弱點,就是有攻擊性嗎?
若果你是要官方接受你的意見,是否應該改善至較少、甚至毫無疑點呢?

的確,全數推翻玩家意見的遊戲不會得到大眾的支持;但接受的意見亦只限意見有其可行性及合理。
若果閣下的意見為合理,我還須在此大費周章的指出弱點及錯誤嗎?
如果閣下的意見有其可行性,我還能找到這麼多弱點去「攻擊」你的論點嗎?

假如你認為指出錯處或提出可改善地方是存在攻擊性的,請你提出。
但既然你指出有意見可提出,我提出我的個人意見亦為合理,請你切勿無理俳傍我是作出攻擊!

P.s.你所述的一切「問題」其實一早有人提出過,公測初期有;公測中期亦有。
   難道你認為你的影響力足以影響官方由無視此類論點突然改變至聽從一切要求繼而改善?
回復 支持 反對

樓主肯花心思去為這遊戲提出改進的熱情,小弟十分欣賞喔[[onion_10]]十卜十卜^^
希望有更多玩家提出寶貴意見,更希望官方能聽取玩家們的心聲啊!!!
回復 支持 反對

樓主肯花心思去為這遊戲提出改進的熱情,小弟大分欣賞喔[[onion_10]]十卜十卜^^
希望有更多玩家提出寶貴意見,更希望官方能聽取玩家們的心聲啊!!!
neocheng 發表於 29-12-2009 20:28

多謝你 這才是希望啊 =]希望大家給官方反影多一些意見 thx=]
回復 支持 反對

沒錯,我就是把我個人的意見說出。
但請問指出閣下所述的論點之中的弱點,就是有攻擊性嗎?
若果你是要官方接受你的意見,是否應該改善至較少、甚至毫無疑點呢?

的確,全數推翻玩家意見的遊戲不會得到大眾的支持 ...
NuclearAsh核灰 發表於 29-12-2009 19:37

其實你講既野也有道理
如有得罪萬分抱歉
但我開這post是想大家也提出一些可行的意見 主要想反映官方知道
你的知識很多
希望你也能為大家提出幾樣能配合遊戲
及滿足大家心中說話的建議~ 謝謝=]
回復 支持 反對

2 ,數個任務npc名字遠遠已經可能令我睇唔到前面既路 踩到300以上 就算視野用最遠既我
有車黎根本就睇唔到 比d npc名擋住哂 再快d有用嗎? 請先解決npc名字影響公路視野問題

我都覺...如果可以較做ON/OFF NPC名就好了
回復 支持 反對