打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ★★有關應該改進的問題★★歡迎大家意見

關閉 [複製鏈接]
如果你想比意見,其實GM唔會去樂古睇,你自己去GO客服講先得。
回復 支持 反對

如果你想比意見,其實GM唔會去樂古睇,你自己去GO客服講先得。
kalong196 發表於 30-12-2009 12:16

噢 唔怪得大家都唔提議..原來係咁...thx
回復 支持 反對

2 ,數個任務npc名字遠遠已經可能令我睇唔到前面既路 踩到300以上 就算視野用最遠既我
有車黎根本就睇唔到 比d npc名擋住哂 再快d有用嗎? 請先解決npc名字影響公路視野問題

我都覺...如果可以較做ON/OFF NPC名就好了 ...
阿然 發表於 30-12-2009 05:27

係...做任時先no  升級時off 一流呀!
多謝你的意見=]
回復 支持 反對

d npc名我又覺得冇咩野
反而係checkpoint個綠圈...遮住晒條路
回復 支持 反對

d npc名我又覺得冇咩野
反而係checkpoint個綠圈...遮住晒條路
king56k 發表於 30-12-2009 13:16

係喎 ...店有得關
任務綠圈不能關...
如果能把綠圈淡化點 讓大家看清楚綠圈內圈後的地方就好了
多謝你的意見
真的很希望 官方能看見 在日後有所更改的行動 謝謝
回復 支持 反對

kalong196 發表於 30-12-2009 12:16 PM

呀1996哥哥...乜你唔知GM成日睇樂古架?
回復 支持 反對

其實你講既野也有道理
如有得罪萬分抱歉
但我開這post是想大家也提出一些可行的意見 主要想反映官方知道
你的知識很多
希望你也能為大家提出幾樣能配合遊戲
及滿足大家心中說話的建議~ 謝謝=]
moktik 發表於 30-12-2009 03:02

若果小弟有丁點才能,能想出令官方順服、可行性高、甚無弱點可言的意見;我一早就提出了。
要知道,若果自己的「勝算」不高,靜觀其變會較為貼切。

小弟現時的立場是:
與其建議官方加入功能A功能B,不如先指出官方在營運上的問題並要求改善;
正如你所述:
這遊戲因此而少人玩也是沒有做好基本賽車遊戲 應有的東西為重點
moktik 發表於 29-12-2009 10:06

實際上閣下和我並無大的分別,分別只在於我所針對的地方是整體遊戲營運問題;
而非遊戲細節上的問題而已。
回復 支持 反對

若果小弟有丁點才能,能想出令官方順服、可行性高、甚無弱點可言的意見;我一早就提出了。
要知道,若果自己的「勝算」不高,靜觀其變會較為貼切。

小弟現時的立場是:
與其建議官方加入功能A功能B,不如先指出官 ...
NuclearAsh核灰 發表於 30-12-2009 15:53

其實可以一齊討論
官方唔係你想像中咁唔聽意見既^^
回復 支持 反對

其實可以一齊討論
官方唔係你想像中咁唔聽意見既^^
真白羊 發表於 30-12-2009 16:27

問題所在是意見必須有其可行性及合理才會有可能被接納…
回復 支持 反對

問題所在是意見必須有其可行性及合理才會有可能被接納…
NuclearAsh核灰 發表於 30-12-2009 17:59

~_~ 當然...唔通向官方提議出個<飛天遁地左穿右插>既新暴走技
叫"移形換影"?
回復 支持 反對