打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 投訴久遊客服

關閉 [複製鏈接]
算吧啦~~
我2009年6月20果封吹左n次都係得個等字~
到今時今日~我咪變左個冇玩好耐既閒人一個囉~

就是只因這是遊戲~~就要記得返回現實當中~~

慳返啖氣~個新年留返黎出街周圍去豆利是~
各位玩家們~不要浪費寶貴既假日~反而待在這只會感到氣憤
回復 支持 反對

算吧啦~~

各位玩家們~不要浪費寶貴 ...
cmying 發表於 3-2-2010 16:11

可能我會同風中一樣....
回復 支持 反對

算吧啦~~

各位玩家們~不要浪費寶貴 ...
cmying 發表於 3-2-2010 16:11

我都唔建議玩家用太多時間遊戲
分配好時間, 唔好影響正常社交生活
會冇咁易將d事諗埋一邊 XD
回復 支持 反對

可能我會同風中一樣....
yahoo1011 發表於 3-2-2010 18:21

唔係咖~~~佢真係有回你咖~~~唔洗等好耐就回左~~~
但係呢~~佢回你d咩丫??? 回你既字句咪就係叫你繼續等囉!!!
回復 支持 反對

但係呢~~佢回你d咩丫??? 回你既字句咪就係叫你繼續等囉!!!
cmying 發表於 3-2-2010 20:30

係...都係得一句...
回復 支持 反對

cmying 發表於 3-2-2010 20:30

小YING姐姐好耐冇見@_____@"

紅字真係精句...我6月架207r比佢食左而家都未拎番lolz
都費事吹佢...吹極都係得個例牌答案orz
回復 支持 反對

小YING姐姐好耐冇見@_____@"

紅字真係精句...我6月架207r比佢食左而家都未拎番lolz
都費事吹佢...吹極都係得個例牌答案orz
NuclearAsh核灰 發表於 4-2-2010 10:30

都係果句~_~ 任都出左, 做任買啦 XD
回復 支持 反對

真白羊 發表於 4-2-2010 18:46

到左呢日...仲未比番我
回復 支持 反對

真白羊 發表於 4-2-2010 18:46

可知道~當初係洗左唔少點數而換架車返黎!!
真金白銀的點數(即使係收返黎亦得來不易!!)又用左咁多~~~
結果乜都冇 = 被騙!!
又何來等同去做任再俾錢買返黎???
回復 支持 反對

可知道~當初係洗左唔少點數而換架車返黎!!
真金白銀的點數(即使係收返黎亦得來不易!!)又用左咁多~~~
結果乜都冇 = 被騙!!
又何來等同去做任再俾錢買返黎??? ...
cmying 發表於 5-2-2010 00:34

呢個朋友...你真係好灰....
回復 支持 反對