打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 幾時會有更新呢?

關閉 [複製鏈接]
其實呢我想走好耐不過我堆朋友放唔底如果個AC放得出既話我就走
回復 支持 反對

麻煩白羊幫我地向官方反映下...
紅彗星 發表於 3-2-2010 10:21

好既~~不過我目前首要既始終都係希望官方攪掂暴走問題先
回復 支持 反對

收....................................................................................................................................................................................................................................................................................................皮
了..................................................................................................................................................
回復 支持 反對

收...................................................................................................................................................................................................... ...
風中追風 發表於 3-2-2010 13:13

@___@

有人放嗎? 任務道具: 皮 XDD
回復 支持 反對

@___@

有人放嗎? 任務道具: 皮 XDD
真白羊 發表於 3-2-2010 13:17

放[屁]=.=
回復 支持 反對

好既~~不過我目前首要既始終都係希望官方攪掂暴走問題先
真白羊 發表於 3-2-2010 13:01

無人玩的時候仲暴咩走呢???
更新都無左咁耐我諗好快就無人玩RCO啦!!!!
回復 支持 反對

無人玩的時候仲暴咩走呢???
更新都無左咁耐我諗好快就無人玩RCO啦!!!!
Jasonmr667 發表於 3-2-2010 16:44

太多BUG都一樣係會冇人玩, 俾我選擇都係解決了現有問題再加新野
回復 支持 反對