打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 白粉太子!!借左我警燈!!又唔還!!

關閉 [複製鏈接]
咩環境啊...邊個話我潛水啊...
第1.個警燈係我用野同你換嫁...唔好話借
第2.你同我換完野要我同你換番??
第3.你post e d圖上黎有咩用?
第4.同你果次係冇啦啦易個n20俾我,唔好話我昆你
第5.唔清楚e件是ge人請唔好咁多野講
你有圖證明先post上黎啦,如果唔係就唔好屈我
回復 支持 反對

白粉太子v_v 原來係昆狗 ? 昆狗名單邊鼠有得睇

之前仲想同我收飛馬 講埋一堆唔用腦既野

■小nI_* 發表於 8-3-2010 16:24

我話同你收飛馬...你叫我入左錢俾你先...右話佢入數一定唔會昆(右話如果係昆可以跟番個銀行拉佢)
我fd都咁樣俾人昆過...我好難信你wo
講埋一堆唔用腦既野??你諗清楚先好講啦
回復 支持 反對

咩環境啊...邊個話我潛水啊...
第1.個警燈係我用野同你換嫁...唔好話借
第2.你同我換完野要我同你換番??
第 ...
白粉太子 發表於 8-3-2010 23:01

潮人用語XD,我班同學,最鐘意話,大佬E+咩環境呀,挑機用XD
入正題:白粉太子,你果份圖片去左邊,無佢好難證明你清白嫁WO
回復 支持 反對

潮人用語XD,我班同學,最鐘意話,大佬E+咩環境呀,挑機用XD
入正題:白粉太子,你果份圖片去左邊,無佢好難證明 ...
花島楓月 發表於 8-3-2010 23:24

樓主d圖都未足以將白粉太子入罪
香港法例係未定罪之前假設個人無罪的
回復 支持 反對

我話同你收飛馬...你叫我入左錢俾你先...右話佢入數一定唔會昆(右話如果係昆可以跟番個銀行拉佢)
我fd都 ...
白粉太子 發表於 8-3-2010 23:05

(■小nI_*)佢有成功交易記錄,可信的,白粉太子,交易前,可以問下GAME入面,相熟既老手玩家(假如我沒記錯閣下應該是ZR車隊的隊員吧)可以問問他們的
回復 支持 反對

(■小nI_*)佢有成功交易記錄,可信的,白粉太子,交易前,可以問下GAME入面,相熟既老手玩家(假如我沒記錯閣下 ...
花島楓月 發表於 8-3-2010 23:27

哦...下次會問,,,咁請佢唔好用咁ge字黎講我,..冇啦啦俾人咁講,唔同佢收姐,唔洗咁講ge
回復 支持 反對

入正題:白粉太子,你果份圖片去左邊,無佢好難證明 ...
花島楓月 發表於 8-3-2010 23:24

同...佢果d圖我想問佢係想講d咩??我昆佢個警燈??定我搶佢個警燈啊
係佢話果個野x血x果個車6值1000m,我咪幫佢問下人值唔值lo
回復 支持 反對

哦...下次會問,,,咁請佢唔好用咁ge字黎講我,..冇啦啦俾人咁講,唔同佢收姐,唔洗咁講ge ...
白粉太子 發表於 8-3-2010 23:29

wa,唔系咁講既,你不如試下掉番轉黎諗
假設:[你原本想同我收一隻飛馬,但系你話,e~你可唔可信嫁(ok fine,呢句系正常,but未到重點)umm
跟住又到左第二日,你上到樂古,原本準備同你交易果個(比人懷疑系昆狗黎)
試問一下白粉太子你,你聽到e個消息之後,你會講d咩呢(問心果句,緊系好唔gur啦下話= =)
回復 支持 反對

同...佢果d圖我想問佢係想講d咩??我昆佢個警燈??定我搶佢個警燈啊
係佢話果個野x血x果個車6值1000m,我 ...
白粉太子 發表於 8-3-2010 23:31

野狼血風,值1000m?笑啦,400m就差唔多
0n*啦,佢唔系諗住昆一個系rco入面,玩左無耐既25lv新手掛.佢都幾好野下,返學先,放學再講埋佢
回復 支持 反對

我未有鷹套果時babi都比我打劫佢套鷹比我放屁啦a_a
stupid0879 發表於 8-3-2010 15:57

←經常老笠yan套鷹 lol
回復 支持 反對