打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 有指證玩bug的證據就拿出來[基加美修]

關閉 [複製鏈接]
用小號講野大大聲 ,比人講左正身你咪一樣收哂水 ,唔係打得字多就叫有道理  

膠王之王 ...
光線飛鏢 發表於 14-3-2010 02:34

我用小號講野大大聲 ? 比人話左正身係邊個之後收水 ?
請問你係唔係生理有問題 ? 定係心理有問題 ?

先講你前果句 :
點大大聲 ? 打字多,咁就叫大大聲 ?

到中間果句 :
當時我同人地打字講緊野的時候,果位小人[車神神x地/又名:車神神神x]不斷叫我唔好用小號打字 !
我已經多次重申同請問佢~用小號打字有咩問題 ? 佢又唔答,一味係到膠 !
佢已經多次講左我大號叫咩名,但我仍然有不斷回覆果位一路同我辯論緊o的人仕 !
同時,我亦有繼續質問果位小人 ! 請問咁樣我又點算收水 ?

到後果句 :
打得字多唔叫有道理~最多只可以計你岩一半 ! 唔該你打字之前再次三思吧 !
打字多,而多的內容係有用的論據,咁唔知又有冇道理呢 ?
如果會考果陣,一篇一千字的文章,入面有6樣用得正確的論據;同另一篇得600字的文章,入面有4樣用得正確的論據,兩者比較 !
唔知邊樣高分,邊樣有說服力,咁姐係邊樣有道理呢 ?

最後果四個句:
睇黎果四個字比較適合你~打字唔經思考,亳無說服力,真係話咁易就舉出例子反搏到你 !
其實你冇能力唔緊要,但你仲要用d咁o的字詞話人,睇唔出你有麥資格...抱歉

從一篇咁簡單的網上留言,我估你應該係中學一年級生,對嗎 ?
只係識批評一兩句,打字不經思考,能力差唔多啦,仲要話人又冇道理,加加埋埋,係咁上下了 !
回復 支持 反對

可以話比你知果日你見到我撞果時係第一次撞!你問我我梗係答你唔知
但係而家知囉 ...
金太子 發表於 14-3-2010 10:31

咁你撞果時有冇多少覺得奇怪?
回復 支持 反對

我用小號講野大大聲 ? 比人話左正身係邊個之後收水 ?
請問你係唔係生理有問題 ? 定係心理有問題 ?

先講你 ...
player000000 發表於 14-3-2010 17:38

不過已經離題喇~
回復 支持 反對

琴日我都有同條友開戰過A_A
果個人暴走就話基加係用bug 但係又唔講bug d咩
之後佢係大頻仲講話G+ 係用bug
...
極之拓海 發表於 10-3-2010 19:42

呀極之拓海先生, 你都真係好奇怪!
怪點1 ~ 我話基加bug, 唔係話你, 你仲要緊張過佢, 無人同你開戰, 係你自己多口姐, 後來唔講野, 係因為offline, 要返工.
怪點2 ~ 你右唔係我肚入面條虫, 唔好用你既想法代入我既, 你講出來既野係我眼中....好搞笑

我, 從來都無上樂古既習慣, 咁耐都係睇過2次姐.所以, 我到依家先知真白羊平時係個頻度叫咩.原來佢係板主. 哈哈
如果唔係有人話我知, 基加開個POST找我, 我都唔會來說話

"BUG", 對我來講, 係飛天/沉地底/轉唔倒(但你可以轉人), 你問我佢BUG D咩, 我唔會答得出你要既答案, 因為我唔識BUG, 亦都唔會去識.
如果係果日, 基加既情況就係轉唔倒, 但佢就可以轉人, 3場, 我共轉佢5次, 而5次佢都係無同時轉既, 亦唔係車身接觸後轉, 所以係我眼中...係唔正常
你可以話係我唔識轉人, 我預左你咁講. 我只係將我見到既野講出來, 可能用個LAG字, 你地會無咁大反應.
有人話我係因為羅唔倒虎箱眼紅所以咁講,其實我上左40LV之後就過左台服, 己經大半年無玩港服架啦, 我來暴走係陪人, 得到既小至針筒升箱, 大至虎箱, 我都係送哂比佢既.
至於証據, CAP圖既人唔係我, 我無咁得閒, 係當日你地一人一句既時候, 分別有兩個人用密語同我講佢CAP左既, 係2個我唔識既人.
唔想同你地係呢件事上面浪費時間, 只係來講清楚姐.

不論之後你地有無回應, 係罵, 係問, 係咩都好, 唔會再見到我再講, 因為我唔會來睇~~請便. 唔好再話我右唔講野.
回復 支持 反對