查看: 1784|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 你關心些什麼

關閉 [複製鏈接]
我沒有應承也沒有必要提供電腦配置數據比你,不明白你提供配置數據的原因,你提出這話題是否需要提供全evil隊員的配置數據,第日招會員又是否清楚對方配置數據先會收,gm要求最低配置是什麼?建譏配置是什麼?什麼叫轉不到?什麼叫lag?我很欣賞你的電腦,對經濟能力差的人來說係一種羨慕,如果因為轉不到上樂古,你會很忙碌了,因為見你平時少講轉不到這話,加上我隊有會員同你地有言語沖突,同埋2日前決定打evil地盤,我感到當時你帶有針對性,如果係誤會最易解決啦,你講得sorry我也會講聲sorry,以下是向所有rco玩家傾訴:每日最多人關心暴走邊個轉不到,邊個lag,是不是因為自己不是第1而埋怨人的借口,還是睇少別人得部廢機,早排其中一個車隊少數會員經常性話人lag9,為何+個9字,出此言者才是9,倒不如關心下bug9,暴走比你轉30人又點,獎勵時又係咪得第3第4?
回復

其實係就係唔鐘意轉唔到人嫁啦 不過呢 有時玩加速果d人係轉唔到 不過佢沖左線過左兩到三秒先計佢pass 所以加速有時嬴左第1都會趺左幾名.. 不過lag就冇得解-_-
回復 支持 反對

唔一定係拿唔到第一先話人轉唔到
有時有人第一都會話人轉唔到
回復 支持 反對

我都唔明佢做乜提供配置數據...又唔明做乜係咁叫你拎D配置數據...
勁機..網廢一樣LAG...何況佢個部又唔係好勁-.-
回復 支持 反對

苦中算啦,毒男都唔係有心同你嘈,不如講下12點暴你地隊X童冇啦啦係到發爛渣好過啦
回復 支持 反對

其實果件事完左咖啦..同埋毒男都say左sorry啦
回復 支持 反對

我都唔明佢做乜提供配置數據...又唔明做乜係咁叫你拎D配置數據...
勁機..網廢一樣LAG...何況佢個部又唔係好 ...
阿然 發表於 17-4-2010 09:05

同意
回復 支持 反對

我沒有應承也沒有必要提供電腦配置數據比你,不明白你提供配置數據的原因,你提出這話題是否需要提供全evil隊 ...
苦中帶甜 發表於 17-4-2010 08:22

誤會的...好像是你哦
我講出的那句是疑問句
並非肯定句!!!~
回復 支持 反對

算了算了~
既然是誤會..
大家握握手...
咀啖a_a
就做番朋友吧a_a
回復 支持 反對

算了算了~
既然是誤會..
大家握握手...
咀啖a_a
就做番朋友吧a_a
matthew245 發表於 17-4-2010 14:35

我相信佢兩個唔會既
     但係件事就真係解決左
     大家唔好再為E件事嘈
回復 支持 反對