打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 你幾時比反點我(加左圖了)<-好大機會係張點卡出問題

關閉 [複製鏈接]
我想問一下,一般按prtsc拍了的照片會自動放在哪裡的?
回復 支持 反對

濱崎步 發表於 25-4-2010 11:57

RCO個相片擋
一般應該係[我的文件]
回復 支持 反對

濱崎步 發表於 25-4-2010 11:57

ScreenShot
回復 支持 反對

如果你是有心來買東西,我一定歡迎但你也不用來昆東西,因為如果我一查核入點也一定過不了交易的,無論你用屈或昆,其實你也只是想得到一件東西 , 沒錢或留你等待你再有錢時交易也可以 , 希望你能明白,你也不想比其他人昆吧,須我近來因為工作比較多時間不在香港 , 但和我做交易和朋友的人也不少的 ! 有一點朋友說明現在未有錢付,我也先交易給他們 !要昆的真是你一張350點嗎?

你有錢或新350點,除時再找我吧 !
回復 支持 反對

如果你是有心來買東西,我一定歡迎但你也不用來昆東西,因為如果我一查核入點也一定過不了交易的,無論你用屈 ...
濱崎步 發表於 25-4-2010 12:42

但係我張卡仲係到...未入
仲可以放上呢
回復 支持 反對

我有照片WO .....

你給我的i go 350點卡,之前已用了的,你拿張舊卡來比我入想昆我,還要話我想昆你,如果我昆 ...
濱崎步 發表於 25-4-2010 11:47

張點卡比你入左之後..你入多次咪可以話我昆....你張圖我都可以做到
回復 支持 反對

我不想再和你討論,你這個無聊的想法,在做什麼你自己心知肚明,如果你真是有心買東西的,我一定交易給你!

你也不想我再找証明出來,証明你是一名昆9吧,你好像還要在光線玩的不要我在GAME中令你變成大家也怕了你的人吧,比個機會你下台別再指三說四了!

(只是一個飛馬你覺得我真是有須要騙或昆你嗎?好像沒必要吧!)
回復 支持 反對

其實唔知邊個講過官方可以check到張點卡入左邊個ac到~
回復 支持 反對

我不想再和你討論,你這個無聊的想法,在做什麼你自己心知肚明,如果你真是有心買東西的,我一定交易給你!

你 ...
濱崎步 發表於 25-4-2010 15:26

你張圖做咩有2點?因為轉晒..得反2點
如果你真係冇入..比你張入點圖(姐係入點記錄圖)
如果冇..我就信
加上在做什麼你自己心知肚明....只是一個飛馬.我真是有須要騙或昆你嗎?
回復 支持 反對

ScreenShot
king56k 發表於 25-4-2010 12:10

yan..我想問點先可以cut圖...同http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3902576&extra=&page=1第9點回應
回復 支持 反對