打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我比人昆左

關閉 [複製鏈接]
.......係我叫佢開PO
wengabc 發表於 8-5-2010 18:00

唔單只係得你1個叫佢咁做=,=
回復 支持 反對

條友都昆得幾有品...臨尾都比張150你...

比我就唔比埋150你啦~xD
回復 支持 反對

條友都昆得幾有品...臨尾都比張150你...

比我就唔比埋150你啦~xD
swifty 發表於 8-5-2010 22:21

的確

比左128+ 150igo 佢-.-
回復 支持 反對

未收齊點做咩要比貨人....
太大意喇
依家佢又唔算昆晒你
係比唔夠錢者
回復 支持 反對

樓主下次放野上上樂古post先
回復 支持 反對

豬豬係我5真人 豬豬e+5玩啦 D人用佢ac
ps.豬豬係e個論壇放左自己ac +pw比D人用 so e+ d人用佢ac昆人
回復 支持 反對

佢依種行為影響惡魔~~~踢佢啦 昆蟲情況愈黎愈多

佢仲有面上線我一定罵臭佢~
回復 支持 反對

豬豬係我5真人 豬豬e+5玩啦 D人用佢ac
ps.豬豬係e個論壇放左自己ac +pw比D人用 so e+ d人用佢ac昆人 ...
Mr~KilL 發表於 9-5-2010 01:58

= =照你而家咁講..我可以即刻張呢個唔知係邊個既豬豬係我踢出車隊啦..同個ac係唔係你真人都好啦..無人知.
仲有..我今日問過豬豬係我..比反0的點人地未..佢話比左..(有無比到..要等樓主先知)
佢又話有人無講過事實出0黎..又話自己上0黎講..唔知佢想講咩...去圖啦..
ps.既然你都識得講豬豬係我既ac有人用左0黎昆人..咁我地會張佢踢出車隊,,
不過唔係你..你又識上0黎解晝既,,

回復 支持 反對

= =照你而家咁講..我可以即刻張呢個唔知係邊個既豬豬係我踢出車隊啦..同個ac係唔係你真人都好啦..無人知. ...
FUNNYCAT 發表於 9-5-2010 02:34

小弟上鏡XDD
回復 支持 反對

= =照你而家咁講..我可以即刻張呢個唔知係邊個既豬豬係我踢出車隊啦..同個ac係唔係你真人都好啦..無人知. ...
FUNNYCAT 發表於 9-5-2010 02:34

講真.
早排傳出佢昆過人.我冇比佢昆過.我唔知係真定假啦.但係到聲明多1次.豬豬係我如果你想你個名臭GE話就唔好成日比人開POST話你昆狗.自己做好本份.我要講GE野就係咁多.請你自律
回復 支持 反對