查看: 3089|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 關於RCo [[可任插9u

關閉 [複製鏈接]
其實有無人諗過 你自己一直俾9u呃緊..當你入左依隻game果陣有無諗過
之後唔買點係玩唔到...好簡單 你地街外人成日話唔洗錢就勁就勁果d?
謎:有幾可有人唔洗錢可以屈到洗左錢既人?
好似ser既問題 我諗rco已經都唔係去到幾千人玩既地步
個ser仲可以晚晚都疾下疾下咁...好似我岩岩玩果場暴咁  lag到虎都唔見埋 [[唔係老吹囉..

另外...好似關係到佢地搵錢既野 佢地又可以好快咁出左 但事後要俾番玩家既野就無...佢之前承諾有波鞋頂啊..2.5既活動...
請問現在在你們手上沒有?!   

我只係講我感受  今次既更新...最後只是給我們4小時的雙經
咁多位 你地滿意嗎?

我講出黎你地有邊忽唔滿意都可以任插我..但任插我既同時 不如諗下9u有咩係勁落力去做過

成日話果樣有 轉頭其實得個吉!!!

唔好再過份問你地牙媽牙爸係咁囉錢買點啦....最近mother day 有無關心
下你地既牙媽牙爸呢~~祝福Rco全部玩家 開開心心 唔好再為點數/名利拼命....color]
回復

唉...
9YOU真係..
垃圾!!!!!!
回復 支持 反對

支持   
9u講1套  做1套
回復 支持 反對

係lo fb既活動飛走哂...
我幾個fd都話咩都遲又冇交帶  5知再玩5玩好..,(p.s我幾個fd都係4月先開始玩)…講真不如叫官方出post話無限期更新…叫人當單game玩好過la...
回復 支持 反對

聽日母親節, 真係要諗下點報答媽咪XDD

FB果D活動未送野, 希望下星期有啦 =]
回復 支持 反對

聽日母親節, 真係要諗下點報答媽咪XDD

FB果D活動未送野, 希望下星期有啦 =] ...
真白羊 發表於 9-5-2010 01:42

下星期無又點 又玩送雙經呀?
回復 支持 反對

真系俾9u吹漲..推遲左2個禮拜..但系吾知下個禮拜有冇啵..就以為送4個鐘雙經..就乜都搞掂
回復 支持 反對

下星期無又點 又玩送雙經呀?
cit棋 發表於 9-5-2010 02:31

人地要學國服個個禮拜都俾雙經玩家:(
回復 支持 反對

你玩9u    9u玩9 u
回復 支持 反對

其實我講過好多次 我打機一向唔買點 rco都唔例外(留返d錢遲d溝女好過a__a) 唔用錢買點唔代表唔會用點..
正如樓主所講 此中都係要用點數解決呢d既問題 唔係既話 d裝刷死你 , 冇點數換唔到gb , 換唔到gb買唔到d令野例如令既2.4引擎 , 冇點升+6爆左就冇左 冇個保險 ................. 仲有大把 廢事講

其實我當日離開都係有d唔捨得 唔係既話我仲點會係樂古呢度呢a_a 但係睇完4個post我諗返起  我果日既決定係冇錯 反而應該再早d走 放多d時間係其他會有人理既game gm對呢隻game已經係90%放棄 10%理我地呢堆玩家 如果佢唔係放棄?_? 咁又點會季節商店果度經常都冇新出既點品? 個日夜系統又死左去邊? 邊個話12月到3月期間既一次更新會出? 呢d全部都係9u同gm既錯 gm就成日一日推一日.. d更新同汁左粒冇分別..

自從果日既更新(姐係冇左np果日)我就覺得9u係咪理緊呢隻game 佢理既話就唔會del左np 唔通佢成間公司只係買得1隻game既np? 出新game就拎舊果個去新果度 舊果個就唔理? 其實rco係一隻好game 但係gm同9u咁既工作態度 令好多鐘意車又鐘意打機既朋友 離開 好希望gm能夠理返呢隻game 再唔係就一定會汁..
回復 支持 反對