打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 唉...40lv

關閉 [複製鏈接]
回復 1# 路一直都在

第1..我冇搶你既人.
    第2..係我問pui佢想唔想過我個邊..!
    第3我冇話到佢<<廢>>佢油一開始一向都唔色玩40組.!!!
    你話我搶人..咁你冇咩?你冇叫個巴士and  pui去你個邊咩?
    咁e d唔叫做<<搶>>?
回復 支持 反對

回復  路一直都在

第1..我冇搶你既人.
    第3我冇話到佢<<廢>>佢油一開始一向都唔色玩40組.!!!
    你話我搶人..咁你冇咩?你冇叫個巴士and  pui去你個邊咩?
安公子 發表於 17-8-2010 12:20

pui一開始系我叫ge,入左我地果組,跟住pui彈左,你就搶左
另外,你講過你晤鍾意(晤歡迎)pui...
回復 支持 反對

我e家升大牛!勁多人要我帶佢升!我話升緊車!佢就日日問我叫我帶佢升!用下腦都知啦!

我又唔係長on咁去升!緊係未升完啦!!

我幾時有叫你帶我升呀
回復 支持 反對

自己刷苗的好
回復 支持 反對

樓主真係好波....=]
自己想同"朋友"升lv就叫左人幫手....
係到話40組-1
我去到果陣右話要40lv以上先加...(貪字得個貧呀)
安少叫左你n次都唔加我...=[
最後要佢自己出組組我...
大家都係想做任姐~一定想快d開始嫁
咁咪叫人囉~puixxxx黎到入左你果組
我同安少係有叫佢黎~果陣佢冇過黎wow
後來佢重on..你唔知咩=?
我咪加佢囉~右唔關搶你人咩事-.-?
跟住BBXD黎到~你想加佢~但係人地唔理你wow!!=[
係到叫我加佢~咁我咪加佢開始囉~=]
我就唔明點解樓主可以大大聲講講搶左你d人?.?
唔該講清楚搶你咩人?.?
而且d係你既咩??"你d人"...你當人地係咩=?
ps:安少就認識左1-2星期~經常刷任~
我和puixxxx做左朋友...果日前幾個鐘先同佢交易過~
而BBXD就經常放車經比我,而且都係以前車隊既隊友~後來佢轉左車隊~
唔知大家會幫個3唔識7既人刷任定同一個認識既朋友刷任=?
右問人地加唔加~最後自己話事既~我係唔係要話:嘩~你好清高呀!!

原來係朋友就可以搶人 , 過檔   明白曬
回復 支持 反對

自己刷苗的好
hihicame 發表於 17-8-2010 12:31

我部機廢都自己刷松算 囧
雖然松比苗小經..但都好過冇升過..
每日刷幾次..刷下刷下都變高lv啦..
有時我刷得悶先搵人帶下/3\
回復 支持 反對

第1..我冇搶你既人.

你又知人地brian2216唔識刷40?
得你一個40帶3個刷40  甘我去刷松重好啦   你都唔明白個中既意義
回復 支持 反對

一心話人地想升lv
你知唔知玩遊戲最重要係咩?  係開心
好似你甘搶人好開心?  重要同我地講"唔得咩"(自己睇圖 睇下自己所胃正確 無錯既行為)
唔該照顧下人地既感受
回復 支持 反對

回復 22# Ben2944

我冇講過我唔中意pui.!!!
回復 支持 反對

回復  Ben2944

我冇講過我唔中意pui.!!!
安公子 發表於 17-8-2010 12:47

你有講過,你晤認者
回復 支持 反對