查看: 3330|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 請注意~~由於"00784"冒認我名黎用作昆人account ,小心

關閉 [複製鏈接]

請注意~~由於有人冒認我名黎用作昆人account ~小心此人"00784"~~由於有朋友車迷城TOM特來通報~~所以特開此post~~~本人從不會甘傻話同人交換account 玩~只同相熟隊友交換acc刷pan~我acc 只有軒Q 1 人知!!!00784 你米傻~~~我勸你米玩野,我不是你地d小學雞!你玩唔起!!!
回復

佢都有問我
一開始就問我有玩咩game
之後問我有無多ac借俾佢
我心諗...我同你三唔識七
回復 支持 反對

又係冇圖冇真相 = =
回復 支持 反對

P.S. 我今日無開過kisiu ac 刷野
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

又係冇圖冇真相 = =
真白羊 發表於 2-10-2010 22:19

因車迷城Tom走黎問我,佢又熄左冇cap!!!難到你覺我誤人子弟?我出post 都係唔想有人中招!
回復 支持 反對

因車迷城Tom走黎問我,佢又熄左冇cap!!!難到你覺我誤人子弟?我出post 都係唔想有人中招! ...
kisiu 發表於 2-10-2010 22:23

冇圖即係冇證據, 我唔會因為信任何人而改變依個態度
回復 支持 反對

冇圖即係冇證據, 我唔會因為信任何人而改變依個態度
真白羊 發表於 2-10-2010 22:28

係我錯....錯在太天真無cap圖....
確實係00784自稱係kawaio 話要借我個ac玩~~
我只是覺得佢當我kai子...要受騙...
所以不以為然 就close左個對話無cap圖
確實係無左証據...但kisiu開post都係為左叫其他玩家小心姐...
如你地認為兩個高lv玩家需要屈一個新手ac的話.....
我們沒說話好講 此post目的只是為要其他玩家小心姐....
回復 支持 反對

圖我有
等陣

回復 支持 反對

總之一句講晒唔好俾acc任何人~
一直都講緊依樣如果都有人中招就....冇計啦
回復 支持 反對