打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 唔好將所有責任推哂係白羊身上ok?

關閉 [複製鏈接]
關白羊咩事?
回復 支持 反對

肥羊做版主係義務
關久遊果邊叉事
某啲人懶得就懶
回復 支持 反對

多謝, 我既工作一日未完我都唔會離開
亦都確實我俾左你地希望, 但係亦都令到你地失望
對唔住
回復 支持 反對

責任吾系白羊到 咁我推落你身上 軒Q
回復 支持 反對

我睇左咁多個有關汁笠既post
唔少人係度埋怨白羊呢個版主言而無信...之前又話唔汁...而家咪又係汁左...etc
...
yikhei1 發表於 9-10-2010 00:18

QQ, 我真欣賞你今次既post, ^o^

其實, 白羊係在任版主期間, 為rco既玩家爭取不少的活動同獎勵, 我覺得他能夠盡心盡力為我地玩家做野, 已經非常難得, 暫時我見咁多個區既版主之中, 佢真係不遺餘力...

我反而覺得有樣野令我覺到憤怒, 其實我地身為玩家, 包括我在內, 有冇去體諒白羊做版主的難處, 佢可以做到既就係去糕那邊為你地去爭取, 代表我地玩家同糕表達我地的訴求. 有一些玩家, 他們不單不明白, 不體諒, 還要對白羊作無情鞭撻. ..

可想知, 白羊也是玩家之一, 他本身也有自己沉重的工作要做. 有時工作太多, 或者身體不適. 他不得已要請假來作休息. 有些玩家, 不單止不體諒, 反之仲還要求他怎樣那樣...現在發生此事, 有些人仲話白羊欺騙玩家...

可想知, 白羊不是神, 他也是玩家, 他亦都有自己的工作, 他的版主職務只是代我們的玩家向糕表達訴求, 現在rco只有2個月時間, 發生此事, 包括他在內, 也不願意去見到的...

白羊, 我只想同你講一件句, 我絕對支持你的, 你為我們rco玩家作出既一切, 我真的好感動, 我好多謝你呢段時間為我們作出咁多事, 白羊, 我支持你...

希望在餘下的時間, 你可以為我們玩家出力, 不管發生甚麼事, 你毋須介意, 希望係呢2個月時間, 係rco我地玩得開開心心, 留下一段美好回憶...
回復 支持 反對

QQ, 我真欣賞你今次既post, ^o^

其實, 白羊係在任版主期間, 為rco既玩家爭取不少的活動同獎勵, 我 ...
EdixGibsonman 發表於 9-10-2010 05:09

謝謝
我會繼續幫手處理關服安排上既事情
希望你地係港服最後2個月盡量開心玩

多謝大家2年來支持港服RCO
回復 支持 反對

根本白羊冇問題.........
係gameone ge決定黎架姐.
回復 支持 反對

肥羊仔`十卜你
回復 支持 反對

白羊..你這個版主做得很好了,,以往為我們向gameone爭取左好多.同都幫我們解決唔小既問題..雖然隻game要完了,,,還是要感謝下你,,,,
回復 支持 反對

支持白羊冇錯!!!!x9999999
回復 支持 反對