查看: 16076|回復: 131
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 冇料就唔好串啦!!!~做晒河蟹咁就唔好

關閉 [複製鏈接]

自從玩緊RCsea之後
被某人挑釁左好多
我22LV某人24LV 但係佢玩左几個星期 我只玩左1日
就俾人問候全家
當我24LV 時 某人好串咁問我有冇100万...但係OM 已有4件海在賣
當我26LV 時 某人 在大頻串 26LV 都單唔到松
但係...某希大踢爆 某人於港服40LV雙刷35精都失敗
某人當時已變河蟹...
當我32LV 同40LV 開燈"開卡"刷苗時 某人突然彈出 搶埋我個位
哥陣我張雙經卡重有42分鐘...

有邊個俾佢串過都可以留下言嫁!!!~

而家我地大家都知你有架所謂"點車"
唔該...冇料ge 唔好串..
請看下圖!!!~

回復

挑 有甲蟲又點!!!技術廢比部大牛你用都系甘架啦
回復 支持 反對

據我所知..
佢暴走冇次第1
可想言之佢d技術去到邊...
回復 支持 反對

以上2張圖-LittleWilfed"你係想講"戈戈"定"哥哥"

仲有戈時我仲未40lv比你串我,話我未高lv過你.
好,我忍.依家40lv就串尻我你唔係2日出GT傳說車架咩.
到岩岩名正言順話我
[LittleWilfed]:我依家串你
[LittleWilfed]:你有冇甲蟲呀
[LittleWilfed]:^o^
則係毒男第1張圖

回復 支持 反對

條友收_啦 傳說車我地香港的確可以2日出到車 但系你好似系港服1部傳說車都無喎
回復 支持 反對

條友收_啦 傳說車我地香港的確可以2日出到車 但系你好似系港服1部傳說車都無喎 ...
joelchim 發表於 7-2-2011 14:50

RayCity Sea online  好似難過港服出碎極多倍
我刷左極耐先得1粒
回復 支持 反對

垃圾一個
回復 支持 反對

我係finch 他經常話我低lv,我憎人講x口,他就成日講!等陣話人無甲蟲,就串人!同他做任,一話快過他,就講x口話我!有一次他話他上左40lv都5帶我,因為我係港服無帶他!(因為我出gt,他37lv,所以5帶他),等陣話自已英文拿第一!笑大人過口!!有很多野他都成日串我!我遲D再說!!!!!!!!!
回復 支持 反對

LittleWilfed港服咩名?
回復 支持 反對

LittleWilfed港服咩名?
m8姐 發表於 7-2-2011 15:31

一樣...
回復 支持 反對