查看: 61252|回復: 125
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 致Royal ZR車隊隊長 及Evil 隊長~

關閉 [複製鏈接]
依家就唔係人地既問題, 係衍生左你既問題, 你係未了解任何事情既話, 你就當然以為有人趁亂黎生事。
在此, 我亦明白大家點解會支持你地講既所謂ZR,
係最初時, 有些少人唔想再留係Evil, 結果就有一少部分人走左, 以我印象係三個
我知當日係有人洗頻, 不過, 如果淨係呢件事而走左去, 我諗佢地既忍耐能力真係有限公司
後來我叫佢地返返車隊個陣, 佢地亦都話車隊既規條係任由隊長玩弄, 而我亦因為佢地既講話而知道.
Evil內面係成日嘈交, 粗口橫飛, 而且佢地亦有一份唔受尊重既感覺。因此, 好能夠瞭望到佢地既需要,
就係新環境, 所以, 點解佢地並唔同Evil團結, 而自己去開新既車隊, 係有跡可尋。

另外, 我覺得, 無論去到咩環境都好, 都唔好以為新環境會改變互相關係。呢個係荒謬同埋無知既說法。而且亦唔算係有離譜既成份。要討論大家每一樣既弊處, 相信係比好處多, 但係, 如果認為攻打第八區係純屬一個針對性既攻擊行為, 咁樣, 言論者同埋旁觀者又會唔會係因為盲目理智而有針對性呢? 係咪比針對蒙蔽左自己呢?

其三, 緊張既氣氛一直已經存在, 而唔係一晚間發生既問題, 請三思一下, 係咪為左因為藉以局面過緊張既藉口黎趁火打劫? 如果佢地之間冇任何不愉快既事情發生, 一直以黎都唔係怨聲載道既話, 我諗大家雙方仍然有團體既精神。

最後, 至於佢地既行為, 係咪為求引人注視, 亦都係主觀既見解, 見仁見智, 藉著你既說話, 我覺得你係極之唔尊重佢地。

以上既言語都帶出過, 呢一批既人並唔係為左一時三刻作決定, 而要攻佔第八區, 所以, 邊個要窮追不捨, 幼稚行為, 相信明白既都好了解到。無論為任何事辯理都係, 應該以清楚同埋明確既條件做建樹。

恰吉東爺
回復 支持 反對

讚好@@
棋棋icon條女a-a

講多句
原來大家已經唔岩啞..點解係都要執意一齊??
分開算吧啦 ...
醒覺 發表於 15-7-2011 19:24

我好鐘意你講野咁中肯, 抵我以前對你咁好

康仔
回復 支持 反對

回復 支持 反對