查看: 9590|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 老子實在忍唔住 去圖睇字

關閉 [複製鏈接]

你po咁小對話上去   吾該你po曬所有對話
吾好講自己岩既  吾岩既收收埋埋拉 淆底驚比人知真相阿?
成個小學雞咁...系到丟架   又要型又要威  又都吾帶頭盔  系到扮狗笑
你話ZR垃圾D對話呢  點解吾PO埋上離阿 !!! PO咁小你博咩  博人可憐你阿!
回復 支持 反對

你咁大反應既?
聽講你搵交嘈先囉
側撞我跟手fk我 跟住重要出言不遜
我重要比面你?
重有~話你垃圾 冇話過 ...
【闇影】 發表於 22-11-2011 16:49

尋晚吾知邊個做賣國狗呢 同班鬼佬一齊話zr昆狗車隊同垃圾呢 人地鬼佬話zr昆狗車隊   你隻賣國狗仲系到幸災樂禍   都吾知你全家系咪賣國離搵三餐 有邊個殺左人會認架
     系你喱種小弟弟先咁白痴  只會po自己覺岩既上去 吾岩既收收埋埋  睇你做人都冇前途架拉 對你喱種賣國狗講說話洗咩客氣   自己冇料到要靠人地幫你出頭   你以為自己
     系狗哥阿 不過我知你系  賣國狗哥  得閒用下自己個腦諗野拉   要屈都吾洗屈你喱絛廢柴拉   你有資格踩人地車隊垃圾咩  睇下你部車同埋你副裝備先好講野拉  求期搵個
     人同你玩  你食硬塵阿!  傻仔
回復 支持 反對

重申一次
e d 私人恩怨唔關車隊事 我公司好分明既
本人亦冇講關於ZR既任何野 係咁多

你既已轉手帳號 MR ...
【闇影】 發表於 22-11-2011 23:21

換左你身上哥幾套廢柴裝先拉   ^_^吾同你喱D小朋友計較
回復 支持 反對

真係愚不可及
開post目的明顯就唔係要黎比你作出回應

唔該大家黎評下理
佢話放段片上黎搞大
片呢? 定係 ...
【闇影】 發表於 23-11-2011 05:54

廢人講廢話   你同人講數會咁小對話既咩   得幾句野就想以為自己好岩   正一賣國狗   收皮拉  憑你絛傻仔廢人用咩資格封人後路    你記住人地車隊比人話昆狗車隊都系你累架 死賣國狗 咁把炮po上離  又吾夠彊po曬全部
回復 支持 反對

你post左段片先講啦 咁多廢話
重有 唔係同你講數,我個post亦冇預位比你留言 係咁多 ...
【闇影】 發表於 24-11-2011 01:03

有本事吾比我留言先出聲拉   rco又多左位小學雞的潮童
回復 支持 反對

講完一大堆廢話  姐系冇野睇
回復 支持 反對

講真,本黎撞到對唔洗開POST 但係如果你係到嘈嘈嘈,仲要屈人,自盡下(自動)

至於戈邊咩咩賣國

我想講:人地 ...
king屎 發表於 2-12-2011 17:08

你有心拉
回復 支持 反對

講真,本黎撞到對唔洗開POST 但係如果你係到嘈嘈嘈,仲要屈人,自盡下(自動)

至於戈邊咩咩賣國

我想講:人地 ...
king屎 發表於 2-12-2011 17:08

吾該  你吾清楚件事 就吾好亂估
回復 支持 反對

公司分明...@@
阿然 發表於 3-12-2011 15:30

壞小孩@@好耐冇見
回復 支持 反對

預左比人撞架啦~ 係果位小學雞先生係車禍之後爆粗重要嘈嘈共
重要好似幾好玩咁 咪上黎同佢玩下~ ...
【闇影】 發表於 5-12-2011 05:38

你玩得起先算拉 講到自己天下無敵 系game已經同你講左吾鋸咪入比賽場解決囉 整系識得樂古口水戰   已經收聲吾濕你絛死傻仔 仲系到也文也武
回復 支持 反對