打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [投訴]請將你的投訴心聲回覆在這個帖吧!

關閉 [複製鏈接]
係囉,我成日去龍門石窟打個d斧彊,打打下冇啦啦卡血搞到我係咁狂死,升lv=壓等 .......................
回復 支持 反對

記得云起有一句 永遠把玩家排在第一位
佢好似冇乜聽玩家心聲 唉 失敗∼
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

今日我升到30lv...跟住學左陣..學完帶我個fd升...升升下斷左線入番來變左29lv..d經得番0.51%..唉...

比你地睇下我升到30果陣既相

依個係我就升30既相

依個係冇左勁多經同變番29lv既相

希望版主幫我同雲起講下...睇下扲唔扲得番d經......thx
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我係一個有惡名的人(2),但係佢降我技之前第一次有講,第二次就無端端降我,又唔單聲,我又無死........我希望有人可以幫下我
回復 支持 反對

致 雲起投訴部

本人於2006年6月1日購買左1個千斤卷1個倉庫擴充卷, 亦於2006年6月3日購買1個千斤卷2個倉庫擴充卷, 但在6月3日下午時段, 在本人倉庫裡的第5頁已損壞, 亦於即時往官網匯報, 於2006年6月5日至今每日均會致電詢問跟進情況, 今日(2006年6月10日), 回覆本人的一位女職員說叫本人有須要歡迎我去消費者委員會投訴, 此說話十分不負責任, 令貴公司蒙羞

本人今次唔係投訴貴公司跟進咁耐, 而係貴公司之女識員說話不負責任, 尤說本人往消委會投訴

今本人十分不滿
回復 支持 反對

Originally posted by 清涼咖啡 at 2006-6-10 17:44:
致 雲起投訴部

本人於2006年6月1日購買左1個千斤卷1個倉庫擴充卷, 亦於2006年6月3日購買1個千斤卷2個倉庫擴充卷, 但在6月3日下午時段, 在本人倉庫裡的第5頁已損壞, 亦於即時往官網匯報, 於2006年6月5日 ...

咁你咪去投訴囉
抵雲起死出佐未夠3個月就有私服抵佢死
回復 支持 反對

回復 支持 反對

弓手太猛啦..秒人太強了...PK根本部營..超點點點ㄉ
回復 支持 反對