收起左側

火男的普通近攻技巧

Originally posted by 屎聖EX at 2006-9-17 00:04:

要講既都講晒 你要堅持人地唔防都叫呃防 我冇你辦法~_~"

o..你之前不是大條道理回覆的嗎?

現在打幾隻字就當冇事發生過?

下次回覆前諗清楚自己做過d咩先~成日入黎搗亂..唔知羞
回復 支持 反對

Originally posted by 堂本光太 at 2006-9-17 09:59:

有d野唔明/ . \

如果不是太嚴重的串..我也不會管..你不見我沒有串其他人嗎?

唯獨那屎聖兄的說話..實在太"正義了"不回不可以..

我沒有串其他的人哦..其他的人回覆我也沒有理..

既然這樣我改一改吧..
回復 支持 反對

Originally posted by 堂本光太 at 2006-9-17 10:06:

討論一下姐 冇話串唔串
係你太過介懷人地對你既批評
開得呢d具爭議性既post就一定有唔同意見ga
我求下大家唔好嘈 我希望世界和平

你明不明白..是誰帶有挑釁性的詞句先?
算喇..我唔想再嘈了..鍾意睇就睇..唔鍾意睇就算

冇人拎把刀放係你條頸到逼你入黎..

[ Last edited by ‵藤原龍也も〞 on 2006-9-17 at 11:38 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 屎聖EX at 2006-9-17 17:53:
我點夠你講呀大佬 你所講既根本講黎講去都系系道破人呃防 就比「反呃防」呢個名佢 破呃防根本唔同反呃防 人地冇防你又反乜q呃防呀 膠上腦?  我地講黎講去都系你語文能力既問題 你自己反唔清楚就唔好將自 ...

你唔推返上黎..我都唔會再理呢個post..既然你係到要講..咪講囉~

反呃防..人地冇防你又反乜q呃防呀 膠上腦? 睇黎膠上腦果個似係你多D
反呃防好明顯係講緊同1個識呃防既人打..咁呃防係遲0.5秒先呃你
咁你係呢0.5秒打佢..佢係唔係會中呀!你明唔明呀!語文能力好爆既屎聖兄!
你講野矛盾到咁..叫人唔回覆你都唔得喇∼ 冇防,你打佢咪中囉,咁咪化解到個呃防囉~

我地講黎講去都系你語文能力既問題<--係得你1個咁多野講喳..講我語文能力?

睇怕你顧掂自己先好講喇~

佢根本就唔知咩叫反呃防 系道9up誤導人 或許佢語文能力有問題 佢永遠自己錯以為自己岩晒 佢呢d膚淺既人同佢講多都晒氣~_~"

↑睇怕上面呢句你留返俾自己用好D..講左好多次..人地遲0.5秒咪有段時間俾你化解佢既呃防囉~
呢句野我講左幾次喇~你之前口口聲聲話反呃防係用劍尖~今日我同我朋友都傾過呢個問題~

佢既實力同光速精鷹皇差唔多..而且光仔都識~[窮小孩]:佢都講..劍尖係人地末埋到身就打既..末埋到身點呃防呀~
光速精鷹皇既實力我諗你都清楚嫁喇..唔清楚問穎就知...同埋你問返光仔..[窮小孩]既實力係幾多..<--唔係我老作既人
唔係我串你..你其實知唔知自己係度講緊D乜..講完又講..你唔縑煩?
反呃防..人地冇防你又反乜q呃防呀 膠上腦?<--呢個問題我之前答過你嫁喇

我已經改左上1次既回覆..諗住廢事同你嘈..但你仲係咁唔要面..咪同你開埋個底牌囉~
同埋你覺得我廢既..ok~你問下光速精鷹皇..我既實力係如何~自問唔會俾你呢d憑空講出黎既人 (差)

希望你可以解答我上面既問題喇..同埋我會叫埋光仔黎答窮小孩同埋我既實力係如何~請你好自為知

Originally posted by 267919 at 2006-9-18 11:42:
好野 !!!!你肯定好勁

勁就唔敢講嫁喇~起碼係屎聖兄前面都唔敢提呢隻字姐~

[ Last edited by ‵藤原龍也も〞 on 2006-9-18 at 04:54 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 天月﹏ at 2006-9-18 18:57:

講咁春多野都係想上去打火男脫裝者下化?_?
打場囉:o)輸左我道歉+自認垃圾/.\
你輸左道歉就ok^o^

你馬後炮?我都話左冇玩個零月....

不過我PM我msn你..到時我去到我呀哥果邊又見到你msn上既..

我就同你打埸吧..因為我屋企部機玩彩虹真係lag爆~_~無論人地睇定我睇..都會lag

所以唔係我搵藉口...講埋上網公司你認識-.-"全港最令人雀躍既有線就係我喇=_="

到時我輸左..我會上黎道謙[另開Post]..但你輸左..都希望你好似上面咁講

如果屎聖兄想要我msn^_^都PM我吧..玩彩虹順既..我唔介意同你打返埸^_^

先給msn天月先..屎聖兄想要的便私下問我吧..因為怕俾人亂add-0-"
回復 支持 反對

Originally posted by 牙加008 at 2006-9-18 21:57:
這樣都呃了自由的10分

我都PM左叫佢減返..因為知道實有人串..

廢事連累佢..加唔加果10分對我唔重要~
回復 支持 反對

Originally posted by 屎聖EX at 2006-9-18 22:37:

真夠膚淺 講咁多都多餘 你自己都表明左呢個系破呃防 唔系反呃防喇  醒目仔
自己樣衰你改左隻字咪算lo 系道死撐v_v e+仲要自己篤爆自己 [冇防,你打佢咪中囉,咁咪化解到個呃防囉~]

[ Las ...

冇防,你打佢咪中囉,咁咪化解到個呃防囉~]咁係唔係反呃返佢呀!!
我由始到終冇表明呢個係球呃防wo..樣衰..就點都唔夠你黎嫁喇~..我洗乜係道死撐..
我一直係跟住我自己所想所講所諗打出黎..係你入黎嘈住哂姐-0-"[高手]
回復 支持 反對

Originally posted by 堂本光太 at 2006-9-19 17:08:

人地呃你唔到 係因為你打左佢一下 而果一下 冇呃防成分 所以字面上唔應該叫反呃

係冇呃防成份呀..你講得岩但捉到對手心理想理而轉攻2下..係唔係呃返佢轉頭?

點似得屎聖咁咁把炮..認同天月[用劍尖反呃防咁勁]

屎聖兄..你可以用劍尖反呃防..wo小弟真係要向你學下點玩反呃防先得=口=

竟然出神入化到可以用劍尖反呃防..小弟同你差太遠了bao_50
回復 支持 反對

Originally posted by 屎聖EX at 2006-9-19 22:18:

真系同你講得多都on 99 天月系話你呢種用劍尖破呃防 唔系劍尖反呃防
你到e+都仲未分得清/.\你好慘 你根本就系當反呢個字系破咁用  明眼人睇你講果d野都知 你唔系語文能力有問題系咩@_@?

人地要當個 ...

天月兄..點劍尖破呃防呀..我呢個用劍尖破呃防?你咪係度kai啦..訓醒D先ok?
我果個係近距離互呃情況下反呃返人地轉頭..又點會彈個劍尖出黎呀~
咁屎聖你e+清楚末呀~係破係反我自己定..我1年前已經係當反..由始至終都係你入黎講咁多野姐-0-"
最令我驚訝既係..屎聖你竟然認同天月既劍尖反呃防~wo..真係高明..末埋到身又點樣同呃防扯得上關係?
咁邊個語言能力有問題..相信呼之欲出啦..如果明眼人睇就知既話..屎聖兄就唔洗同我嘈咁耐啦..

天月..<--佢自己都講錯..你憑咩仲話佢岩呀~

唔知明月  定

把酒 <---佢地係唔係嫩B我就唔知..剩係知佢脫裝俾我炒3蛋而已..2個多月前的事

同埋穎有表態支持你^_^?唔好係度扮傻仔wo..反呃防如果只係普通你呃我我呃你..

洗唔洗另外再講呀..~人地想呃防..你捉到對手心理..利用佢既心態:等對手防完先打

咁我反呃防..即係:以新手打老手!!..呢種打法黎呃返佢..<--呢個係我一直既定義
回復 支持 反對

Originally posted by [m]達人 at 2006-9-19 22:43:
龍哥,冇同你打過,唔好屈臭機,加上2個幾月前我都未識玩火男,嬴就唔算太型,另外,我不主張脫裝打為之公平。
                                          hey mr. m dat

可能你唔記得啦..我周不時係302開頭12間既房房名打限脫裝港人的~

我就係唔肯定同明月定把酒打過..而且你2位實力差唔多..如果唔係你..則是另外那位了^_^

o..我2個月前都唔算勁的..嬴了你也可能不認真..1個月前便是我的黃金時期-0-"

加上我主張脫裝打...而且走進房間的不是我..是你或另外那個..所以公不公平應該不是我說吧~

Originally posted by ︴小滅‥◎ at 2006-9-20 12:25:

+1呀,從來唔認為唔著裝先叫真正既技術,用好自己套裝就係技術。
重有我覺得銋磛潀麭ㄟ惜f吧,個個人都有自己既打法,唔洗一定要拎出黎講話邊個既做法先係岩既,呃防ed野,你估佢會防你咪呃
佢lo,估唔中咪俾佢o趙兩 ...

當然啦..所以我開這post也是自己既打法..我肯拎出黎公開而已..

但不是我串人先的唷..是人家走進來嘈先的唷/口\..

Originally posted by 天月﹏ at 2006-9-19 22:52:

你己經幫我答左^_^你話劍尖可以化解呃防,
化解同破我相信絕對係近義
你居然話反?人地有無打中你?仲叫5叫反?
好心你5好係到講埋無謂野,另外你話贏左把酒5該俾相
me火男都ok,5驚v_v

你食慒左?我冇話劍尖可以破呃防wo..我係反問你呀~你睇清楚d啦..有?號嫁~
同埋答埋你..叫反~你處於被動..但將被動轉為主動..算唔算反呢?

我講無謂野?你睇清楚係邊個走入黎講無謂野先吧~..好似你咁講嬴人就影相?

咁年中咪要影成百幾二百張!..你平時嬴左人都末必影喇..何況對手又唔係特別出名火男脫裝勁

o..我SD左msn俾你..遲D約你打返埸..但唔會近期..要去朋友或姐屯門果邊先約到

[ Last edited by ‵藤原龍也も〞 on 2006-9-20 at 05:34 PM ]
回復 支持 反對